• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TELOFONDAN ANLAYANLAR ACİL

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.230
78
Kızlar telefonumu koyup uyudum(samsung) sabaha kadar kendi kendine güvenli mod almış. Ekranın sol alt köşesinde GÜVENLI MOD yazıyo. Bildirim panelini indiriyorum SCREEN MIRRORING açık, kapatıyorum kapanmıyo ısrarla açık. Ve yüklediğim hiçbir uygulama yok. WhatsApp Facebook Messenger hiç biri yok. Ama Playstore açtığımda yüklü görünüyor nolur yardım

Telefonunuzda güvenli moda girmişşe çözüm tek ses açma kapama tuşlarına aynı anda basıp 30 saniye beklemenizdir. Normal moda geri dönecektir.

Bunu dene bir de

Telefonunuzda güvenli moda girmişşe çözüm tek ses açma kapama tuşlarına aynı anda basıp 30 saniye beklemenizdir. Normal moda geri dönecektir.

Bunu dene bir de
O sesi açma kapama tusuyla neyi basili tutuyum

Andorid cihazlarda bellek sorunu gibi sorunlara karşı durumlarda güvenli moddan çıkması biraz zorlaşabilir.Güvenli moddan çıkmak için telefonu kapatınız ve bataryayı çıkartınız ve 10 dakika kadar bekleyiniz.Daha sonra takınız ve güvenli moddan çıkmış olacaktır.

Bunu da denermisin ?

Andorid cihazlarda bellek sorunu gibi sorunlara karşı durumlarda güvenli moddan çıkması biraz zorlaşabilir.Güvenli moddan çıkmak için telefonu kapatınız ve bataryayı çıkartınız ve 10 dakika kadar bekleyiniz.Daha sonra takınız ve güvenli moddan çıkmış olacaktır.

Bunu da denermisin ?
Deniycem bide kendi kendini titresime aliyo elim ayagin titriyo su an

Kızlar telefonumu koyup uyudum(samsung) sabaha kadar kendi kendine güvenli mod almış. Ekranın sol alt köşesinde GÜVENLI MOD yazıyo. Bildirim panelini indiriyorum SCREEN MIRRORING açık, kapatıyorum kapanmıyo ısrarla açık. Ve yüklediğim hiçbir uygulama yok. WhatsApp Facebook Messenger hiç biri yok. Ama Playstore açtığımda yüklü görünüyor nolur yardım

Güvenli moddan çıkmak için cihazınızı kapatıp bataryanızı çıkararak birkaç dakika bekleyiniz. Telefonunuzun sadece açma tuşuna basarak cihazınızı açın. (Aksi halde cihazınızda güvenli mod tekrardan aktif olur.)
Normal koşullarda batarya çıkarma işlemi dahi gerçekleşmeden yeniden başlatmak yeterlidir.

böyle yazıyo ne kadar doğru bilemem

Bataryayı çıkarıp bekledikten sonra düzelmiyorsa fabrika ayarlarına döndürün, sıfırlayın yani telefonu.
Yine düzelmiyorsa sorun yazılımsal değil donanımsal demektir. O zaman garantiye yollamaktan başka çaren yok.

Kucuk bi teknik servise gotur bence bunun icin para almazlar sanirsam , 2 dakikada hallederler

Back