tellwe.com'da bakılan fallar!

Cerenin kahvesi ve gaipten sesleri merak ediyorum. Var mı baktıran
cerene 2 sene önce baktırdım çok umut verici upuzun bi fal bakmış şimdi dönüp okudum o zamanlar da hatırlıyorum motive etmişti beni baya falı ama dediği tek bir şey çıkmamış :KK43: gaiptensesler de aksine çok olumsuzdu bana 2 kere fal attım biri birkaç sene önce biri birkaç ay önce, o da noktasına kadar patladı.. ceren hadi neyse şuan belki kendini geliştirmiştir bilemiyorum çok da arttırmış fiyatları ama bi şans verilebilir gibi fakat gaiptenseslerden kötü kokular alıyorum hiç temiz gelmiyor o kadının enerjisi bana yine de tabi siz bilirsiniz görüş paylaşmak istedim :)

Herkese merhaba,fal sepetinde pek cok yorumcudan yorum aldim ama elle tutulur hic bir sey alamadım.Altlarindaki o güzel yorumlara kanip gönderdim hep.Vadeler ,denilenler hep patladi.Tellweyi hic bilmiyorum , baktirmadim.Anî degil de gelecegi,vadeleri tutan,dedigi cikan bir yorumcu tavsiye edebilir misiniz?

Herkese merhaba,fal sepetinde pek cok yorumcudan yorum aldim ama elle tutulur hic bir sey alamadım.Altlarindaki o güzel yorumlara kanip gönderdim hep.Vadeler ,denilenler hep patladi.Tellweyi hic bilmiyorum , baktirmadim.Anî degil de gelecegi,vadeleri tutan,dedigi cikan bir yorumcu tavsiye edebilir misiniz?
Merhaba Müjdemi isterim. Tellwede kim iyi kim kötü ona yorum yapmayacağım. Yalnız iki hesap kullanan kişiler var onları söyleyebilirim:) Mesela Medyumpetek,Kraliçeyildizi aynı kişi. Fahremez, wwwelanur01 aynı kişi.
Demet8888, Kahinabla aynı kişi
Astrologrengi, Hayalgibi aynı kişi.
Birkaç tane daha var ama isimleri unuttum şimdi😃 İki hesap kullanınca bazı şeyleri bilmeleri zor olmuyor tabii. Dikkat edin paranız boşa gitmesin:)

Merhaba Müjdemi isterim. Tellwede kim iyi kim kötü ona yorum yapmayacağım. Yalnız iki hesap kullanan kişiler var onları söyleyebilirim:) Mesela Medyumpetek,Kraliçeyildizi aynı kişi. Fahremez, wwwelanur01 aynı kişi.
Demet8888, Kahinabla aynı kişi
Astrologrengi, Hayalgibi aynı kişi.
Birkaç tane daha var ama isimleri unuttum şimdi😃 İki hesap kullanınca bazı şeyleri bilmeleri zor olmuyor tabii. Dikkat edin paranız boşa gitmesin:)
Medyumpetek, abbeydawn ve saralipek de aynı kişiydi konuşulmuştu burada da, tabii abbeydawn ve saralipek diye bir falcı yok şu an ama işte diğerlerine baktırıp bilgilerini verenler medyumpetek nasıl bildi diye düşünmesin. Diğerlerine şaşırdım, özellikle Demet8888 e. Nasıl anladınız acaba aynı kişiler olduklarını?

Medyumpetek, abbeydawn ve saralipek de aynı kişiydi konuşulmuştu burada da, tabii abbeydawn ve saralipek diye bir falcı yok şu an ama işte diğerlerine baktırıp bilgilerini verenler medyumpetek nasıl bildi diye düşünmesin. Diğerlerine şaşırdım, özellikle Demet8888 e. Nasıl anladınız acaba aynı kişiler olduklarını?
Evet demete ben de sasırdım

Açıkçası hiç sasirmadim canim telvede çoklu hesap bi dünya hiç güvenilir değil.Belkide uç beş hesabı vardır hepsinin olur mu olur telve de çok böyle hesaplar.
Demet8888 in böyle çok içten samimi hani farklı bir tarzı var ya, sohbeti seviyor fal dışında da sorumu cevaplarken bana yazmıştı bir sürü. Bu tip biriyle karşılaşmadım orada. Kahinabla promosyon falıma bakmıştı tarzını da pek benzetemedim ama bilemiyorum tabii. Her şey olabilir gerçekten tellwe de.

Demet8888 in böyle çok içten samimi hani farklı bir tarzı var ya, sohbeti seviyor fal dışında da sorumu cevaplarken bana yazmıştı bir sürü. Bu tip biriyle karşılaşmadım orada. Kahinabla promosyon falıma bakmıştı tarzını da pek benzetemedim ama bilemiyorum tabii. Her şey olabilir gerçekten tellwe de.
Zaten ne gelirse gereksiz samimiyetten gelir daha seni tanımıyor bile 🤣🤣ben o yorumcuyu sevemedim.o mu değil mi bilemem ama belki de başkasıdır çoklu hesabı olan.bilgi toplayıp bakıyordur.

Zaten ne gelirse gereksiz samimiyetten gelir daha seni tanımıyor bile 🤣🤣ben o yorumcuyu sevemedim.o mu değil mi bilemem ama belki de başkasıdır çoklu hesabı olan.bilgi toplayıp bakıyordur.
Doğru aslında tabii de bu yönüyle ayırt edilebilir belki diye düşündüm de diğer hesaptan da böyle yazsa dikkat çeker o yüzden öyle davranmayabilir :KK70:

Medyumpetek, saralipek ve abbeddawn aynı kişi biliyorum.Diğer hesaplar olmadığı için yazma gereği duymamıştım ama fark etmişsiniz:) Demet8888i de anlamak zor değil aslında, yaptıkları yorumlardan her ne kadar farklı yazmaya çalışsa da ele veriyor😃 Biri yoğunken diğer hesabın kapalı olması 😃 Bazen aynı anda kapatıp, aynı anda açmaları.Zaten fotoğraftaki kişinin bir yakını olduğunu düşünüyorum anne, teyze, hala gibi çok benziyor dikkatli bakarsanız fark edeceksiniz:)

Bir yolun var medyum cem patladı . Fama falcı sema vadelerini bekliyorum ikiisnin de yorumlarını beğenmiştim tutarlı gelmişti . Medyum cem olumsuz yorumdan çok kırıcı konuşmuştu vadesi de geçti zaten sevindim çıkmamasına

Bende patlayanlar
Kraliçe yıldızı:berbat. Sanki başkasının falı gibiydi.
41 bakla:berbat
Candancan: promosyon fallar daha güzel
Medyum çetinde dedikleri çıkmadı

Bende patlayanlar:
MedyumÇetin: 6.7 ay oldu baktıralı dediklerinin hiç biri olmadı, olacağını da düşünmüyordum. Sayfasında güzel yorumlar var ama anlamadım 🤷‍♀️
Abbeddawn diğer adıyla Medyumpetek: Onun birtane salladığı tuttu, isminde C harfi olan biriyle tanışıp evleneceksin dedi. Tanıştık ama evlenemedik:)) Hatta ayrıldık..
Shayla: Kendinden çok emin bi şekilde yazdı ama oda tutmadı..
Demet8888: Verdiği tarih doldu söylediği şeyler olmadı.. Zaten bol bol dua ediyor, güzel dileklerde bulunuyor pek birşey söylediği yok..
Sariella2: Olumsuz konuştu, zaten olmayacak birşeydi. Ama karşı tarafın özelliklerini ve karakterini baya bildi. Makul fiyata bakıyor tekrar baktıracağım.
Azize: Oda şu an yok ama güzel bir senaryo çizmişti :))
Fallarkraliçesi: Tavsiye etmem.
EfsunHanim: Genel bakım yaptı ve herkese uyacak sözler yazmıştı.
Kahinabla: O zaten Demet8888 olan aynı kişi dualar dilekler vs. Dediği de çıkmadı.
Elifsucan: Neredeyse iki gün olacaktı bakmadı, iptal ettim.
Aklıma gelen bunlar, hatırlarsam yazarım yine:)

Merhaba kizlar bende buraya yeni üye oldum tellwede cok fazla fal baktiran birisi olarak yorumlarinizi okudum daha önce abbeydawna sesli baktirmistim sevmistim aslinda ama şuan sitede yok neden acaba bi fikriniz varmi bu konuda

X