- 18 Şubat 2018
- 11.954
- 53.341
- 44
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.721
FBI,CIA,KGB kapında köle olsun seninBuyrunAI (yapayzeka) ile üretilen suratlardan biriymiş zaten, bu da üstüne gözlük ve dudak stickerı eklemiş.
Artık beni FBI alır mı dersinrüştümü ispatladım
Bu arada bence bu hesabın sahibi de o ucube suratlılar çetesinden. Benzer photoshop tekniği kullanılmış çünkü.FBI,CIA,KGB kapında köle olsun senin.
Bende anlaşmalı falan olabilirler diye düşünüyorum.Çete bunlar.Bu arada bence bu hesabın sahibi de o ucube suratlılar çetesinden. Benzer photoshop tekniği kullanılmış çünkü.
Sıradan bir falcı insan böyle photoshop programları kullanamaz. Bunlar ciddi organizeler. Hatta biraz daha ileri giderek tellwe platformunun kendisi bile yapıyor olabilir diyeceğim.
Çünkü sürekli bu tarzdan yeni tipler türüyor, böyle 2 hafta aralıklarla falan yenileri doğuyorBende anlaşmalı falan olabilirler diye düşünüyorum.Çete bunlar.
Zaten şikayet ettiğin zaman sa doğru düzgün ilgilenen yok.Bir falci iki üç hesap açıyor ve çatır çatır fal bakıyor.Çünkü sürekli bu tarzdan yeni tipler türüyor, böyle 2 hafta aralıklarla falan yenileri doğuyortornadan çıkmış gibiler hep yapayzeka suratlara aynı tarz sticker ekleyip falcı diye salıyor ortalığa. Platform ciddi anlamda şüpheli durumda gözümde.
Herkese şeker şerbet dağıtıyor o da işte,namı diğer falperisiDalga falan geçiyorduk ama galiba içlerindeki en gerçek olanlardan biri altıncıhisleriolanonun da bir tek fotoğrafı gerçek, altıncı hisleri falan yapay zeka
Aahahhaha ayy bi o eksiktiMatrix falcısı da gelmiş sonunda.
Oha ya alır tabiki ahahahaahahhBuyrunAI (yapayzeka) ile üretilen suratlardan biriymiş zaten, bu da üstüne gözlük ve dudak stickerı eklemiş.
Artık beni FBI alır mı dersinrüştümü ispatladım
Ama tipe bir baksanaAahahhaha ayy bi o eksikti
Bence de bir kişi yok arkasında tellwe yapıyor olabilir direktBu arada bence bu hesabın sahibi de o ucube suratlılar çetesinden. Benzer photoshop tekniği kullanılmış çünkü.
Sıradan bir falcı insan böyle photoshop programları kullanamaz. Bunlar ciddi organizeler. Hatta biraz daha ileri giderek tellwe platformunun kendisi bile yapıyor olabilir diyeceğim.
Kesinlikle ya ama aynısı gerçektenAma tipe bir baksana.
canım ben famaya attım buakşam gayet tatlış baktı. hep dıyorz enerjı meselesi. ha pembecı degıl olumsuz da konustu ama yesılcıngene gbı benı gömüp uzmedi tam aksıne ıı geldı dedıklerı banaBir yolun varda indirim var kimi önerirsiniz
tarih verdi bitanem bikaç bişi daha söyledi çıkarsa yazarım ama fama anda ve karşıtarafı analizde gerçekten iyi ve sevimli bir falcı. sana tarih verdi mi? bir de medyum cem e olumsuz yorum atmıstım berbat falından sonra ama yayınlamamışlar .gıcık oluyorum fal siteleri yayınlamayacaksa neden yorum yapıyoruz ki ?Ben de fama ve falcı semayı denedim ve ikisini de beğendim çok tutarlı geldi bana . Fama tarih verdi mi canım snaa
Canım bana ay söyledi öncesi ya da sonrası tarzında ama ben de çok memnun kaldım ikisinden detarih verdi bitanem bikaç bişi daha söyledi çıkarsa yazarım ama fama anda ve karşıtarafı analizde gerçekten iyi ve sevimli bir falcı. sana tarih verdi mi? bir de medyum cem e olumsuz yorum atmıstım berbat falından sonra ama yayınlamamışlar .gıcık oluyorum fal siteleri yayınlamayacaksa neden yorum yapıyoruz ki ?