tellwe.com'da bakılan fallar!

FBI,CIA,KGB kapında köle olsun senin.
Bu arada bence bu hesabın sahibi de o ucube suratlılar çetesinden. Benzer photoshop tekniği kullanılmış çünkü.
Sıradan bir falcı insan böyle photoshop programları kullanamaz. Bunlar ciddi organizeler. Hatta biraz daha ileri giderek tellwe platformunun kendisi bile yapıyor olabilir diyeceğim.

Bende anlaşmalı falan olabilirler diye düşünüyorum.Çete bunlar.

Bende anlaşmalı falan olabilirler diye düşünüyorum.Çete bunlar.
Çünkü sürekli bu tarzdan yeni tipler türüyor, böyle 2 hafta aralıklarla falan yenileri doğuyor tornadan çıkmış gibiler hep yapayzeka suratlara aynı tarz sticker ekleyip falcı diye salıyor ortalığa. Platform ciddi anlamda şüpheli durumda gözümde.

Zaten şikayet ettiğin zaman sa doğru düzgün ilgilenen yok.Bir falci iki üç hesap açıyor ve çatır çatır fal bakıyor.

Bence de bir kişi yok arkasında tellwe yapıyor olabilir direkt

Ben de fama ve falcı semayı denedim ve ikisini de beğendim çok tutarlı geldi bana . Fama tarih verdi mi canım snaa
tarih verdi bitanem bikaç bişi daha söyledi çıkarsa yazarım ama fama anda ve karşıtarafı analizde gerçekten iyi ve sevimli bir falcı. sana tarih verdi mi? bir de medyum cem e olumsuz yorum atmıstım berbat falından sonra ama yayınlamamışlar .gıcık oluyorum fal siteleri yayınlamayacaksa neden yorum yapıyoruz ki ?

Canım bana ay söyledi öncesi ya da sonrası tarzında ama ben de çok memnun kaldım ikisinden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…