- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.480
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.701
Ahahaha bende sabah erken kalkıcam çıkamıyorum batağa düştümHepinize iyi geceler,ben gittikten sonra sohbet koyulaşmaz umarım.
Ayy hadi bu son mesaj olsun,bennde çıkıp gideyim.Her sabah 7'de kalkıyorum ben deAhahaha bende sabah erken kalkıcam çıkamıyorum batağa düştüm
İyi geceleeerrAyy hadi bu son mesaj olsun,bennde çıkıp gideyim.Her sabah 7'de kalkıyorum ben de.
İyi geceler canım,bir aslan insanı olarak uyku bizim içinn çok önemli,hatta en önemli şeyİyi geceleeerr
Daha fazla bölme valla bende çıkıyorum göz kapaklarım daha fazla dayanamayacakİyi geceler canım,bir aslan insanı olarak uyku bizim içinn çok önemli,hatta en önemli şey.
FBI'da yarın gel başla yiğidimFacial recognition (yüz tanımlama) robotu %75 aynı kişi diyor
ahahaahahah ayy bayılıcam gülmektennnFacial recognition (yüz tanımlama) robotu %75 aynı kişi diyor
Ahahahaahha bende çok severim vallaHer bir fotoğrafın photoshop analizini de ayrı yaptım da o işin teferruatı diye atmadım buraya. Saç ve suratta bir sürü photoshop var
tamam kabul ediyorum birazcık üşütüğüm ama böyle ajanlık şeylerini oldum olası severim
Bilgisayarı kapattıktan sonra aynı anda uyudumKızlar uyuyacaktı gene duramamışlar
Matrix falcısı da gelmiş sonunda.
Aynen ya,kadının tipi baya ürkütücü olmuş amaOyuna yeni karakterler katılıyor. Yakında o da patlar.
ona da bir photoshop analizi ister misinAynen ya,kadının tipi baya ürkütücü olmuş ama.
Buyrunİstemem mi