- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.480
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.701
Ahahaha bende sabah erken kalkıcam çıkamıyorum batağa düştümHepinize iyi geceler,ben gittikten sonra sohbet koyulaşmaz umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha bende sabah erken kalkıcam çıkamıyorum batağa düştümHepinize iyi geceler,ben gittikten sonra sohbet koyulaşmaz umarım.
Ayy hadi bu son mesaj olsun,bennde çıkıp gideyim.Her sabah 7'de kalkıyorum ben de.Ahahaha bende sabah erken kalkıcam çıkamıyorum batağa düştüm
İyi geceleeerrAyy hadi bu son mesaj olsun,bennde çıkıp gideyim.Her sabah 7'de kalkıyorum ben de.
İyi geceler canım,bir aslan insanı olarak uyku bizim içinn çok önemli,hatta en önemli şey.İyi geceleeerr
Daha fazla bölme valla bende çıkıyorum göz kapaklarım daha fazla dayanamayacak yarın görüşürüz kızlar iyi geceler herkeseİyi geceler canım,bir aslan insanı olarak uyku bizim içinn çok önemli,hatta en önemli şey.
FBI'da yarın gel başla yiğidim.Facial recognition (yüz tanımlama) robotu %75 aynı kişi diyor
ahahaahahah ayy bayılıcam gülmektennn belliydi zaten hiç utanmıyolar daFacial recognition (yüz tanımlama) robotu %75 aynı kişi diyor
Ahahahaahha bende çok severim valla fahremeze bak senHer bir fotoğrafın photoshop analizini de ayrı yaptım da o işin teferruatı diye atmadım buraya. Saç ve suratta bir sürü photoshop var
tamam kabul ediyorum birazcık üşütüğüm ama böyle ajanlık şeylerini oldum olası severim
Bilgisayarı kapattıktan sonra aynı anda uyudum Dayanamadım işteyim ufak bi yarım saatlik aram vardı orada bile buraya girdim şimdiKızlar uyuyacaktı gene duramamışlar
Oyuna yeni karakterler katılıyor. Yakında o da patlar.Matrix falcısı da gelmiş sonunda.
Aynen ya,kadının tipi baya ürkütücü olmuş ama.Oyuna yeni karakterler katılıyor. Yakında o da patlar.
ona da bir photoshop analizi ister misinAynen ya,kadının tipi baya ürkütücü olmuş ama.
İstemem miona da bir photoshop analizi ister misin
Buyrun AI (yapayzeka) ile üretilen suratlardan biriymiş zaten, bu da üstüne gözlük ve dudak stickerı eklemiş.İstemem mi