- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.681
Ben de OCD teşhisi konulmuş biriyim :)) merhaba ocd li arkadaşlar :)takıntı aşırı derecede yoruyor insanı çok iyi biliyorum bir tane youtube kanalı var tavsiye ederim ibrahim bilgen doktorun adı çok faydalı videolar paylaşıyor takıntılar hakkında izlersen çok faydasını görürsün boş bir zamanında bi incele kanalını
Rica ederim ne demek çok izliyorum bende psikoloji hakkında videolarda denk gelirsem yine böyle güzel faydalı videolar buraya da atarımTabi ki,çok teşekkür ederim.
Birbirimize be güzel destek oluyoruz ya,bosverin falı falanSu gibi aksın geçsin bu döneminizhepsi bitecek elbet hiç sıkma canını
yaa çok zor bir hastalık ama önüne geçilebiliyor aslında ilaç tedavisine gerek kalmadan sende aynı şekilde dediğim kanala bak bi bence faydasını görürsünüzBen de OCD teşhisi konulmuş biriyim :)) merhaba ocd li arkadaşlar :)
Evet izleyeceğim mutlaka. Ben ilaç tedavisi gördüm bir sene kadar. Sonra bütün ilaçları toplayıp çöpe attım, kendi kafamla kendim uğraşmaya karar verdim, düşünce yapımı kontrol edip öyle rahatlatmaya çalışıyorum kendimi, bu yöntem bana daha uzun ömürlü geliyor.yaa çok zor bir hastalık ama önüne geçilebiliyor aslında ilaç tedavisine gerek kalmadan sende aynı şekilde dediğim kanala bak bi bence faydasını görürsünüz
Aylardır falların bana bir parça bile veremediğini şurada birkaç dakikada alıyorumBirbirimize be güzel destek oluyoruz ya,bosverin falı falan
Ben ilaç tedavisini çok çok ileri düzeyde olmadıkça hiç önermiyorum aslında çünkü ilaçla tedavi gerçekten çok uzun sürüyor ve çok yıpratıcı bir dönem oluyor. Senin yaptığın çok doğru şimdi buradan anlatsam o kadar faydası olmaz da aynen benim düşündüklerimi söylemek istediklerimi o adam da anlatıyor. Acıyı uzaklaştırmak değil de kabul edip ona yer açmak kesin çözümEvet izleyeceğim mutlaka. Ben ilaç tedavisi gördüm bir sene kadar. Sonra bütün ilaçları toplayıp çöpe attım, kendi kafamla kendim uğraşmaya karar verdim, düşünce yapımı kontrol edip öyle rahatlatmaya çalışıyorum kendimi, bu yöntem bana daha uzun ömürlü geliyor.
Ay inanır mısın ben de günlüğüme hep böyle yazıyordum. Acıyı artık kovalamıyorum, ona masamda yer verip konuşuyorum, bana ne anlatmaya gelmiş diye.Ben ilaç tedavisini çok çok ileri düzeyde olmadıkça hiç önermiyorum aslında çünkü ilaçla tedavi gerçekten çok uzun sürüyor ve çok yıpratıcı bir dönem oluyor. Senin yaptığın çok doğru şimdi buradan anlatsam o kadar faydası olmaz da aynen benim düşündüklerimi söylemek istediklerimi o adam da anlatıyor. Acıyı uzaklaştırmak değil de kabul edip ona yer açmak kesin çözüm
Ennn enn güzeli gerçekten kesin olarak bu hastalıktan kurtuluş yolu oAy inanır mısın ben de günlüğüme hep böyle yazıyordum. Acıyı artık kovalamıyorum, ona masamda yer verip konuşuyorum, bana ne anlatmaya gelmiş diye.
tellwede her şey olabilirbu benzerlik tesadüf olabilir mi
artık ben de her şeye ihtimal verir duruma geldim :)tellwede her şey olabilir
Üstteki estetiklibu benzerlik tesadüf olabilir mi
bu benzerlik tesadüf olabilir mi
tellwede her şey olabilir
Üstteki estetikli.
ayyy hadi bakalımmBekleyin şimdi bomba geliyor
hahaha facetune var barizÜstteki estetikli.
dökülsün kirli çamaşırlarrBekleyin şimdi bomba geliyor
facetune un içinden feci geçmiş hem dehahaha facetune var bariz
Hollywood starlarına dönmüş fahremez bacıfacetune un içinden feci geçmiş hem de