tellwe.com'da bakılan fallar!

takıntı aşırı derecede yoruyor insanı çok iyi biliyorum bir tane youtube kanalı var tavsiye ederim ibrahim bilgen doktorun adı çok faydalı videolar paylaşıyor takıntılar hakkında izlersen çok faydasını görürsün boş bir zamanında bi incele kanalını
Ben de OCD teşhisi konulmuş biriyim :)) merhaba ocd li arkadaşlar :)

yaa çok zor bir hastalık ama önüne geçilebiliyor aslında ilaç tedavisine gerek kalmadan sende aynı şekilde dediğim kanala bak bi bence faydasını görürsünüz
Evet izleyeceğim mutlaka. Ben ilaç tedavisi gördüm bir sene kadar. Sonra bütün ilaçları toplayıp çöpe attım, kendi kafamla kendim uğraşmaya karar verdim, düşünce yapımı kontrol edip öyle rahatlatmaya çalışıyorum kendimi, bu yöntem bana daha uzun ömürlü geliyor.

Evet izleyeceğim mutlaka. Ben ilaç tedavisi gördüm bir sene kadar. Sonra bütün ilaçları toplayıp çöpe attım, kendi kafamla kendim uğraşmaya karar verdim, düşünce yapımı kontrol edip öyle rahatlatmaya çalışıyorum kendimi, bu yöntem bana daha uzun ömürlü geliyor.
Ben ilaç tedavisini çok çok ileri düzeyde olmadıkça hiç önermiyorum aslında çünkü ilaçla tedavi gerçekten çok uzun sürüyor ve çok yıpratıcı bir dönem oluyor. Senin yaptığın çok doğru şimdi buradan anlatsam o kadar faydası olmaz da aynen benim düşündüklerimi söylemek istediklerimi o adam da anlatıyor. Acıyı uzaklaştırmak değil de kabul edip ona yer açmak kesin çözüm

Ben ilaç tedavisini çok çok ileri düzeyde olmadıkça hiç önermiyorum aslında çünkü ilaçla tedavi gerçekten çok uzun sürüyor ve çok yıpratıcı bir dönem oluyor. Senin yaptığın çok doğru şimdi buradan anlatsam o kadar faydası olmaz da aynen benim düşündüklerimi söylemek istediklerimi o adam da anlatıyor. Acıyı uzaklaştırmak değil de kabul edip ona yer açmak kesin çözüm
Ay inanır mısın ben de günlüğüme hep böyle yazıyordum. Acıyı artık kovalamıyorum, ona masamda yer verip konuşuyorum, bana ne anlatmaya gelmiş diye.

Ay inanır mısın ben de günlüğüme hep böyle yazıyordum. Acıyı artık kovalamıyorum, ona masamda yer verip konuşuyorum, bana ne anlatmaya gelmiş diye.
Ennn enn güzeli gerçekten kesin olarak bu hastalıktan kurtuluş yolu o
İnşallah en kısa sürede tamamen sağlımıza kavuşuruz hepimiz :KK36:

bu benzerlik tesadüf olabilir mi :işsiz:

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-03-01-45-13-38.jpg
    Screenshot_2022-03-03-01-45-13-38.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 49
X