- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.480
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.661
yaaa bana da atar mısınn çok merak ettimBak şimdi benim en zayıf halim 53,özelden sana gelinlik fotomu atıyorum hemen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa bana da atar mısınn çok merak ettimBak şimdi benim en zayıf halim 53,özelden sana gelinlik fotomu atıyorum hemen.
Ya bir de alamıyorum ben kilo ahahahha geceleri makarna mantı bile yesem olmuyor en fazla 47-48 oldum o kadar. Bir keresinde annemin zoruyla doktora gittim, kilo alamıyorum diye. Doktor beni odasından kovdu dalga mı geçiyorsun dedi daha da uğraşmadımBenim kemik yapım ince, o sebeple 54-55lere çıkınca böyle bıngıl bıngıl etli gibi görünüyorum. Hoşuma gitmiyor. Bu halim daha iyi geliyor gözüme. Vücudum yapı olarak iri olmadığı için kilo bende hoş durmuyor. Ama annem al deyip duruyor tabi :)))
Atarım tabi ki☺yaaa bana da atar mısınn çok merak ettim
Evet bazı vucutlar oyle oluyor ne kadar cabalarsan cabala alınmıyor amaan bence de hic ugrasma sende halinden memnunmussun zatenYa bir de alamıyorum ben kilo ahahahha geceleri makarna mantı bile yesem olmuyor en fazla 47-48 oldum o kadar. Bir keresinde annemin zoruyla doktora gittim, kilo alamıyorum diye. Doktor beni odasından kovdu dalga mı geçiyorsun dedi daha da uğraşmadım
Evet aynen, memnunsanız sorun yok arkadaşlar dışarıya da güzel görünüyorsunuz :))Evet bazı vucutlar oyle oluyor ne kadar cabalarsan cabala alınmıyor amaan bence de hic ugrasma sende halinden memnunmussun zaten
Bu nasıl 53 ya amanııın aşırı zayıf duruyor yalnızBak şimdi benim en zayıf halim 53,özelden sana gelinlik fotomu atıyorum hemen.
Benim en zayıf halim bu,şu anda 78 kiloyum☺.Bu nasıl 53 ya amanııın aşırı zayıf duruyor yalnız
Cidden 45 gibi duruyor. Boyun uzun demek ki o yüzden. 78 de öyle abartı olmamıştır vücudunda. Zaten abartı olsa ne olacak ya, kilo bu alınır verilir. Kiloluyum diyorsun ama profil fotonda da yüzün çok güzel bu aradaBenim en zayıf halim bu,şu anda 78 kiloyum☺.
valla kilo yakışıyorBenim en zayıf halim bu,şu anda 78 kiloyum☺.
aynen öyle profilinde yüzün gerçekten çok güzel duruyorCidden 45 gibi duruyor. Boyun uzun demek ki o yüzden. 78 de öyle abartı olmamıştır vücudunda. Zaten abartı olsa ne olacak ya, kilo bu alınır verilir. Kiloluyum diyorsun ama profil fotonda da yüzün çok güzel bu arada
ya senin moralin niye bozuk ki zaten?Kızlar aşırı motive oluyorum şu anda,moralim düzeldi diyebilirim.
ol ol çok samimi söylüyoruzKızlar aşırı motive oluyorum şu anda,moralim düzeldi diyebilirim.
evet ayrıca neden bozuk bi sıkıntı yok insallahya senin moralin niye bozuk ki zaten?
Ben hiçbirseyi takmıyorum gibi görünsem de ciddi takıntılı bir insanım,bazen sebepsiz kötü hissediyorum.ya senin moralin niye bozuk ki zaten?
Yok canım ya,stresli bir dönemdeyiz ve aşırı yorgunluk var üzerimde.evet ayrıca neden bozuk bi sıkıntı yok insallah
takıntı aşırı derecede yoruyor insanı çok iyi biliyorum bir tane youtube kanalı var tavsiye ederim ibrahim bilgen doktorun adı çok faydalı videolar paylaşıyor takıntılar hakkında izlersen çok faydasını görürsün boş bir zamanında bi incele kanalınıBen hiçbirseyi takmıyorum gibi görünsem de ciddi takıntılı bir insanım,bazen sebepsiz kötü hissediyorum.
Ben hiçbirseyi takmıyorum gibi görünsem de ciddi takıntılı bir insanım,bazen sebepsiz kötü hissediyorum.
Su gibi aksın geçsin bu döneminiz hepsi bitecek elbet hiç sıkma canınıYok canım ya,stresli bir dönemdeyiz ve aşırı yorgunluk var üzerimde.
Tabi ki,çok teşekkür ederim.takıntı aşırı derecede yoruyor insanı çok iyi biliyorum bir tane youtube kanalı var tavsiye ederim ibrahim bilgen doktorun adı çok faydalı videolar paylaşıyor takıntılar hakkında izlersen çok faydasını görürsün boş bir zamanında bi incele kanalını