tellwe.com'da bakılan fallar!

yaa öyle ama psikolojik olarak geriliyorum heyecandan mutluluktan bu da bende mide bulantısı yapıyor bir kaç aydır yeni çıktı :KK70: beni mahvediyor ya daha yeni bu ay sonuna randevu aldım psikiyatriden bakalım ne olacak :KK70:
Hepsi hallolur geçer merak etme, düğün günü zaten öyle bir jet hızıyla geçiyor ki bir bakıyorsun ertesi gün olmuş. Bir de gün içinde iki kadeh bir şey yuvarla, kafa rahat oynayıp zıplayarak geçiyor

İşin tuhafı iri yarı bir kadın olduğum için kimse kilomu tahmin edemiyor😁.
Her bedene farklı kilo oluyor ama cidden. Bazılarına öyle sıfır beden olmak pek yakışmıyor, vardı öyle arkadaşım. Yani öyle 34 bedene düşünce gözleri falan çöküyordu, 50lerde tam ideal oluyordu. O yüzden herkesin vücut endeksi farklı zaten. Kendini nasıl hissettiğin önemli

Hepsi hallolur geçer merak etme, düğün günü zaten öyle bir jet hızıyla geçiyor ki bir bakıyorsun ertesi gün olmuş. Bir de gün içinde iki kadeh bir şey yuvarla, kafa rahat oynayıp zıplayarak geçiyor
kesinlikle alkole başvurucam o gün eminim bundan yoksa rahatlayamam imkansız :KK70: birde normal hayatta görmeniz lazım o kadar özgüveni yüksek hiçbir şeyin heyecanlandıramadığı biriyim bu aşk konuları beni çok zora sokuyor :KK70:

Her bedene farklı kilo oluyor ama cidden. Bazılarına öyle sıfır beden olmak pek yakışmıyor, vardı öyle arkadaşım. Yani öyle 34 bedene düşünce gözleri falan çöküyordu, 50lerde tam ideal oluyordu. O yüzden herkesin vücut endeksi farklı zaten. Kendini nasıl hissettiğin önemli
Kesinlikle doğru bu,öyle aşırı kilolu gözüküyorum ama hatrı sayılır bir kilom var tabi😀.Takıyormusun desen,hayır takmıyorum ama eski halimi de özlemiyor değilim tabiki😀

Kesinlikle doğru bu,öyle aşırı kilolu gözüküyorum ama hatrı sayılır bir kilom var tabi😀.Takıyormusun desen,hayır takmıyorum ama eski halimi de özlemiyor değilim tabiki😀
İnsanı en güzel gösteren şey özgüveni gerçekten. Özgüvenli olunca, kendinden memnun olunca acayip bir ışıltın oluyor

aa aynı sayılırız 1.67 benimde valla sağlık sorunun yoksa hiçbir şekilde kilonu kafana takma her vucut farklıdır
Benim kemik yapım ince, o sebeple 54-55lere çıkınca böyle bıngıl bıngıl etli gibi görünüyorum. Hoşuma gitmiyor. Bu halim daha iyi geliyor gözüme. Vücudum yapı olarak iri olmadığı için kilo bende hoş durmuyor. Ama annem al deyip duruyor tabi :)))

Benim kemik yapım ince, o sebeple 54-55lere çıkınca böyle bıngıl bıngıl etli gibi görünüyorum. Hoşuma gitmiyor. Bu halim daha iyi geliyor gözüme. Vücudum yapı olarak iri olmadığı için kilo bende hoş durmuyor. Ama annem al deyip duruyor tabi :)))
Bak şimdi benim en zayıf halim 53,özelden sana gelinlik fotomu atıyorum hemen😀.

Ahahahah benim annemde aynı 45 kiloyken de al al diyip duruyordu aldım 56 kilo oldum al al hala zayıfsın diyor :KK70: bende yüzden kilo alıyorum direkt yanaklarım şişiyor :KK70:

X