- 18 Şubat 2018
- 11.954
- 53.343
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.621
Ayy yok valla bak,iki üç gündür cidden enerjim düştü,melül melül bakınız duruyorum etrafa.Aynı ikilemde kalmıştım ben de yorum yapsam mı deyip sonra boşver dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy yok valla bak,iki üç gündür cidden enerjim düştü,melül melül bakınız duruyorum etrafa.Aynı ikilemde kalmıştım ben de yorum yapsam mı deyip sonra boşver dedim.
Benim özellikle markaja aldığım iki isim var. Aynen böyle mesajlarını görünce enerjim düşüyor. Nasıl da iğneliyorlar insanları. Kendileri her konuda tek seferde en doğru kararı verdiler çünkü, en çok onlar kadın, en çok onlar gururlu, en çok onlar onurlu, en çok onlar haklı. Acayip toxic tiplerAyy yok valla bak,iki üç gündür cidden enerjim düştü,melül melül bakınız duruyorum etrafa.
Hangileri?Benim özellikle markaja aldığım iki isim var. Aynen böyle mesajlarını görünce enerjim düşüyor. Nasıl da iğneliyorlar insanları. Kendileri her konuda tek seferde en doğru kararı verdiler çünkü, en çok onlar kadın, en çok onlar gururlu, en çok onlar onurlu, en çok onlar haklı. Acayip toxic tipler
Ay burda alenen isim vermek istemiyorum birisi öteki başlığımıza intikal edip yazanlardan biri, diğer kişinin de isminde e var falcı gibi konuştum. Neyse özelden yazarım isimleri sanaHangileri?
Şaka yaptım,saķın isim yazma.Banlanırsı,ama özelden yazabilirsin tabi.Ay burda alenen isim vermek istemiyorum birisi öteki başlığımıza intikal edip yazanlardan biri, diğer kişinin de isminde e var falcı gibi konuştum. Neyse özelden yazarım isimleri sana
cnu yazdı ama isim, ne olacak şimdi?Şaka yaptım,saķın isim yazma.Banlanırsı,ama özelden yazabilirsin tabi.
Etiketlemedeği için yırtar,ama kadın burayı takip ediyorsa şikayet edebilir.Değmez işte ya.cnu yazdı ama isim, ne olacak şimdi?
ahahhahaah tabiki çağırırım ama düğünden tamamen uzaklaştık artık sonrasında bir yemekli bir organizasyona karar verdikYorum yapsam mı?Aman boşver.Düğün yapmaya karar verirseniz çağırın beni bu arada.
Mantıklı, havaya atılmış para oluyor düğünahahhahaah tabiki çağırırım ama düğünden tamamen uzaklaştık artık sonrasında bir yemekli bir organizasyona karar verdik
cnu yazdı ama isim, ne olacak şimdi?
Duygularımı ifade ettim sadece hoşlanmıyorum ne yapabilirim iyi yaptım iyi boşverin ban yersem de 2-3 gün sonra görüşürüzEtiketlemedeği için yırtar,ama kadın burayı takip ediyorsa şikayet edebilir.Değmez işte ya.
valla bizde aynı fikirdeyiz ben yurtdışı tatillerine bayılıyorum onun yerine yurtdışında balayı düşünüyorum milleti eğlendirmektenseMantıklı, havaya atılmış para oluyor düğün
Demirden korksak trene binmezdik arkandayımDuygularımı ifade ettim sadece hoşlanmıyorum ne yapabilirim iyi yaptım iyi boşverin ban yersem de 2-3 gün sonra görüşürüz
Tabi, gider gezer yeni yerler görürsünüz o parayla. Millet zaten yiyor içiyor sonra arkanızdan gene dedikodu beğenen de bir şekilde eleştiriyor. En iyisi sizin işinize geleni yapmak. Hepsi geçip unutuluyor, gezdiğin gördüğün sana kalacak.valla bizde aynı fikirdeyiz ben yurtdışı tatillerine bayılıyorum onun yerine yurtdışında balayı düşünüyorum milleti eğlendirmektense
ahahahaha aynennn öyle teşekkkürlerrrrDemirden korksak trene binmezdik arkandayım
evet kesinlikle ya her türlü laf söz milleti memnun etmek için hiç uğraşamam. zaten çok çabuk olumsuzluktan etkilenen biriyim direkt çökerim vallahi yanlışlıkla düğün sırasında birinin kötü lafını duysamTabi, gider gezer yeni yerler görürsünüz o parayla. Millet zaten yiyor içiyor sonra arkanızdan gene dedikodu beğenen de bir şekilde eleştiriyor. En iyisi sizin işinize geleni yapmak. Hepsi geçip unutuluyor, gezdiğin gördüğün sana kalacak.
Ooo harika,herşey çok güzel olur inşallah.En tatlı heyecanlar.ahahhahaah tabiki çağırırım ama düğünden tamamen uzaklaştık artık sonrasında bir yemekli bir organizasyona karar verdik
yaa öyle ama psikolojik olarak geriliyorum heyecandan mutluluktan bu da bende mide bulantısı yapıyor bir kaç aydır yeni çıktı beni mahvediyor ya daha yeni bu ay sonuna randevu aldım psikiyatriden bakalım ne olacakOoo harika,herşey çok güzel olur inşallah.En tatlı heyecanlar.
Ya ben düğünden önce stresten 53 kiloya düşmüştüm.Artık hayatım boyunca göremem o kiloyu da neyse.yaa öyle ama psikolojik olarak geriliyorum heyecandan mutluluktan bu da bende mide bulantısı yapıyor bir kaç aydır yeni çıktı beni mahvediyor ya daha yeni bu ay sonuna randevu aldım psikiyatriden bakalım ne olacak
Ayy bende 56-57 kiloydum şimdi 54 düştüm daha fazla gitmeden halledeyim şu sıkıntımı Valla zayıflık iyi değil balık etli olmak en güzeli bide sporla sıkılaşıcaksın harika işteYa ben düğünden önce stresten 53 kiloya düşmüştüm.Artık hayatım boyunca göremem o kiloyu da neyse.