tellwe.com'da bakılan fallar!

Türkiye ye dönmeyi düşünüyor musun ruzgargulu_ ?
Şu an bulunduğum ülkede oturumum ve çalışma iznim var. Burada alım gücü türkiye ye göre çok daha iyi, part time çalışarak bile ev tutup köpeğimle geçinebiliyorum. Ama bunu Türkiye de yapmam pek mümkün görünmüyor. Bu yüzden zorunda kalmadığım müddetçe dönmeyi düşünmüyorum. Ama tabi başka çarem kalmazsa, istikamet baba evi :) Bunca yıl kendi ayakları üstünde durup kendi düzeninde yaşamış biri için de baba evi çok zor geliyor. Ama başka seçenek yoksa mecbur.

Haklısın, sanırım bir yandan bunun olmaması için direnmek de yoruyor zorluyor seni. Aslında yakınlarınla bağlantıda olma şansın var mı bir şekilde Türkiye de diye düşünerek sormuştum, çok şükür ki varmış.
Tabii ki önceliğin kalbinden geçen olsun :)

Hayat nereye sürükleyecek diye bekliyorum

yaa cingene beni seviyor bence hatta aksine mutlu oluyorum onunla konusunca bir daha deniyim o gun acaba internet mi cekmedi noldu gitmedi falım cunku

Kesinlikle benim ekleyebileceğim hiçbir şey kalmamış çok doğru bir şekilde açıklamışsın

Okumadığım ilk mesajdan başlayıp geliyorum kızlar

Döndük dolaştık gene bu başlık altına geldik yalnız ahahahahha
Diğer konu beni pek sarmamıştı açıkçası bide o lotus mu nedir onun konuşma şeklini zaten hiç beğenmiyorum her konu altında mutlaka birine sataşıyor egoist egoist konuşmalar enn sinir olduğum insan tiplerinden birisiydi

Sizde de "evim neresi?" hissiyatı oluyor mu hiç? Ben bu çıkmazdan bir türlü kurtulamadım. Hiçbir yerde tam bir evim yok. Hiçbir yere ait değilim. O kadar göçebe, o kadar misafir ki bavul hep hazır duruyor sanki.
zaman zaman bende bunu yaşıyorum gerçekten de

Senin ben canını yerim ya işte feraset işte cesaret

Gerçekten o kadar duygusallaştım o kadar kötü hissettim ki okurken umarım bu yaşadığın tüm olumsuzlukları tamamen geride bırakır en kısa sürede hayatında her şey yoluna gider

Evet kesinlikle orada kalmak için sonuna kadar diren türkiyede her şey çok çok daha zor

Yorum yapsam mı?Aman boşver.Düğün yapmaya karar verirseniz çağırın beni bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…