tellwe.com'da bakılan fallar!

Türkiye ye dönmeyi düşünüyor musun ruzgargulu_ ruzgargulu_ ?
Şu an bulunduğum ülkede oturumum ve çalışma iznim var. Burada alım gücü türkiye ye göre çok daha iyi, part time çalışarak bile ev tutup köpeğimle geçinebiliyorum. Ama bunu Türkiye de yapmam pek mümkün görünmüyor. Bu yüzden zorunda kalmadığım müddetçe dönmeyi düşünmüyorum. Ama tabi başka çarem kalmazsa, istikamet baba evi :) Bunca yıl kendi ayakları üstünde durup kendi düzeninde yaşamış biri için de baba evi çok zor geliyor. Ama başka seçenek yoksa mecbur.

Şu an bulunduğum ülkede oturumum ve çalışma iznim var. Burada alım gücü türkiye ye göre çok daha iyi, part time çalışarak bile ev tutup köpeğimle geçinebiliyorum. Ama bunu Türkiye de yapmam pek mümkün görünmüyor. Bu yüzden zorunda kalmadığım müddetçe dönmeyi düşünmüyorum. Ama tabi başka çarem kalmazsa, istikamet baba evi :) Bunca yıl kendi ayakları üstünde durup kendi düzeninde yaşamış biri için de baba evi çok zor geliyor. Ama başka seçenek yoksa mecbur.
Haklısın, sanırım bir yandan bunun olmaması için direnmek de yoruyor zorluyor seni. Aslında yakınlarınla bağlantıda olma şansın var mı bir şekilde Türkiye de diye düşünerek sormuştum, çok şükür ki varmış.
Tabii ki önceliğin kalbinden geçen olsun :)

Haklısın, sanırım bir yandan bunun olmaması için direnmek de yoruyor zorluyor seni. Aslında yakınlarınla bağlantıda olma şansın var mı bir şekilde Türkiye de diye düşünerek sormuştum, çok şükür ki varmış.
Tabii ki önceliğin kalbinden geçen olsun :)
Hayat nereye sürükleyecek diye bekliyorum 😊

Ayy o fal işine ben bu dönem hiç girmek istemediğim için birini önerip yanlış da yönlendirmek istemiyorum. Zaten güvendiğim bir falcı da yok :KK70: Ama içinden fal atmak geliyorsa çok sıkma tabi kendini at gitsin fal sonuçta çıkar veya çıkmaz. Ama yeşilçingene sert konuşup modunu düşürecekse atma derim ya :/
yaa cingene beni seviyor bence hatta aksine mutlu oluyorum onunla konusunca :KK70: bir daha deniyim o gun acaba internet mi cekmedi noldu gitmedi falım cunku

Özgüven sorunları var bence cnu cnu daha iyi bilir bu konuları tabi ama şahsi fikrim, böyle ortamlarda insanlara fütursuzla yüklenen, meselenin içini tam bilmeden "sen önce dön kendine bak" tarzında konuşup, zaten hatasını kabul edip yazan ve pişman olduğu için ne yapacağını bilemeyen insanlar grubuna bu şekilde saldırıp, kendileri hayatları boyunca en doğru kararları tek seferde vermişçesine kibirli yaklaşımları bana direkt egolarının daha önceden ezildiği, kendini hataları ile kabul edebilmiş bireyler olmadıkları için, başkaları üzerinden kendini tatmin ediyorlar düşüncesini getiriyor. Aslında o insanların yaptıkları hatalarda kendinden bir parça görüyor ve kendine saldırıyor temelde. Önce kendiyle barışmalılar, tatminsizlik zor. Başkalarına öfke kusunca kendi içlerindeki o stabil öfkeyi görebiliyoruz. Biraz destek alıp rahatlasalar keşke :)
Kesinlikle benim ekleyebileceğim hiçbir şey kalmamış çok doğru bir şekilde açıklamışsın:KK36:

Okumadığım ilk mesajdan başlayıp geliyorum kızlar :KK70:

Döndük dolaştık gene bu başlık altına geldik yalnız ahahahahha :KK70:
Diğer konu beni pek sarmamıştı açıkçası bide o lotus mu nedir onun konuşma şeklini zaten hiç beğenmiyorum her konu altında mutlaka birine sataşıyor egoist egoist konuşmalar enn sinir olduğum insan tiplerinden birisiydi

Sizde de "evim neresi?" hissiyatı oluyor mu hiç? Ben bu çıkmazdan bir türlü kurtulamadım. Hiçbir yerde tam bir evim yok. Hiçbir yere ait değilim. O kadar göçebe, o kadar misafir ki bavul hep hazır duruyor sanki.
zaman zaman bende bunu yaşıyorum gerçekten de

Diğer konu beni pek sarmamıştı açıkçası bide o lotus mu nedir onun konuşma şeklini zaten hiç beğenmiyorum her konu altında mutlaka birine sataşıyor egoist egoist konuşmalar enn sinir olduğum insan tiplerinden birisiydi
Senin ben canını yerim ya işte feraset işte cesaret ❤️

Benim konfor alanım yok işte. O alanı kurmak istedim bir türlü olmadı. İstanbulda tek yaşıyordum. Başıma gelmeyen kalmadı bir de üstüne işten katakulli ile attılar, kredi borcumla öyle kaldım ortada, özel derslerle vs kıt kanaat ucu ucuna yetiştirip idare ettim. Ben bir öğretmenim ve kuru ekmek yediğimi hatırlıyorum parasızlıktan. Sonra başka fırsatlar çıktı karşıma sırtımı biraz doğrulttum ve buralara gelebildim. Buraya geldikten sonra evlendim. Şimdi burada da eş diye güvendiğim insandan hayat kazığı yedim, bir de üstüne gene işsiz kaldım. Böyle ne yaşıyorum bilmiyorum.
Gerçekten o kadar duygusallaştım o kadar kötü hissettim ki okurken umarım bu yaşadığın tüm olumsuzlukları tamamen geride bırakır en kısa sürede hayatında her şey yoluna gider :KK43:

Evet kesinlikle orada kalmak için sonuna kadar diren türkiyede her şey çok çok daha zor

Yorum yapsam mı🙄?Aman boşver😆.Düğün yapmaya karar verirseniz çağırın beni bu arada😉😂.

X