tellwe.com'da bakılan fallar!

redvelvetcake redvelvetcake uygun olunca bana da bir tane çekip yorumlar mısın? :confused:
Merak çok fena bir şey ya kaynayıp duruyor içimde sürekli aktif yanardağ gibi :)))
Tabii ki🥰 bir soru sorabılırsen telve falcıları gibi o soru üzerine kartın anlamıyla yorum yapabılırım 😀 en azındsn cevabı evet hayır gibi bir soru olabılır

Ben de buradaki bu grubu cok sevdım, oncesınde de hep bakardım fal topiclerine hıc böyle bir kızlar sınıfı gibi bir grup olmamıstı yani uzun suredır denk gelmedim ben hic, falcı muhabbeti olur geçerdi, bız gercekren kız yurdu gibi olduk😍
Yeni konuya da bekliyoruz o zaman, gerçi orada daha kalabalık olduk ve konu çok karıştı ama olsun :KK70:

AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Aynen diğerlerine giriyorum herkes birbirini linçliypr mesala burada cinsellik var girdim be var ne yok biri birşey yazıyor forum cinsellik varsa fikrin yorum yap yoksa çık git abi bu nedir birbirleriyle nasıl kavga ediyorlar herkes herkesin namus bekçisi günahı sevabı ayrı kime ne yani aman neyse diğer tipiklere girdim baktım bir derdim var vs orada aynı
Evet bdv resmen Meclis tv gibi sürekli kavga gürültü, kimse kimsenin fikrine saygı duymuyor ya konu sahibine gömuyorlar ya da aksi göruslerı lincliyorlar bir de her seye duyar kasan kesim var..ben oradan kovuldum😂 daha doğrusu ben istifa ettim🤣 ne salak salak yorumlar dedim diye linclendim, sonra da arkamdan konuşulanları görmemek ıcın bir daha girmedim oraya, daha da girmem herjalde Allah dert vermesin de oraya konu açmak zorunda olmayalım🙏🏼🥶

Bunu ben de geçen düşündüm, sanki muhabbetlerimiz bazen konu dışı kalıyor ve tellwe için girip konuşmak isteyenleri gölgede bırakıyor akan muhabbet. Başka bir başlık açınca da standart herkesi yargılayan, eleştirel, çok bilmiş birkaç site müdavimi tip var isim vermeyeceğim ama kim aklınıza geliyorsa onlardır :) işte onlar gelip bozar diye çekinmiyorum değil.
Evet aynısını dusunmustum ben de yeni bir konu guzel olabılır amatör tarotcular ve dert ortakları :KK70:

Bu arada kızlar açtım ağzımı yumdum gözümü bana niye zaman ayırmıyorsun gibi konuştum bende savunacak zannettim fakat sen haklısın dedi şok oldum🤣 buzlar eridi diyebilirim işten izin de almadım. Yarın kendi yanıma gelecek. Çoook şükür bu konuyu da atlattım🤣🤣 Hatamın farkında değildim tarzı şeyler söyledi baya özür diledi🤣 Hepinize gerçekten teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz. Yanımda olduğunuzu gerçekten hissettim iyi ki varsınız tekrardan😍😍😍
Ayy canım hallettiğinize cok sevındım🧿

• Muhteşem
Reactions: cnu
Evet bdv resmen Meclis tv gibi sürekli kavga gürültü, kimse kimsenin fikrine saygı duymuyor ya konu sahibine gömuyorlar ya da aksi göruslerı lincliyorlar bir de her seye duyar kasan kesim var..ben oradan kovuldum😂 daha doğrusu ben istifa ettim🤣 ne salak salak yorumlar dedim diye linclendim, sonra da arkamdan konuşulanları görmemek ıcın bir daha girmedim oraya, daha da girmem herjalde Allah dert vermesin de oraya konu açmak zorunda olmayalım🙏🏼🥶
Bu yeni konu açtı ya abla bir karışıklık oldu bende dedim ki karar verin hangisi dedim sonra son kez soruyorum öyle mi böyle mi gibi soru sordum yeni gelen bi kız yazmayım diyorım da ne biçim konuşuyorsun gibi bir mesaj yazdı bende cevap verdim bana diyor ki senin gibi nezaketsiz biri için konuyu sabote etmeyeceğim neyse cinsellikte baktım kızın biri birşey yazmış işte eşim böyle dedi ne yapabilirim gibisinden yazdığı tavrı görsen bana nezaketsiz diyip milleti eleştiriyor kızlarda. Yapısı öyledir filan dedi beni savundular yani kızda hep böyle ricasoz Mıdır dedi kızlar da biz hep konuşuyoruz hani fark etmedik bile sende takılma gibilerinden ben ayar oluyorum gerçekten böyle tiplere kaç sayfa şurada mesajlaştık ki ben diğer fal konusunu da takip ediyor oradakilerle de etkileşimdeyim farklı işte kadın hastalıklarıyla alakalı da hani forumda tek bir konu değil başka başla konular da çok yazdım konuştum ilk defa biri geldi ağzıma etti sinirimi bozdu neyse

Yani bir konu açacak olursa. Oda kadının kadına yaptığı olur heralde ilk fırsatta birbirlerini yermeye ne meraklılar sözüm meclisten dışarı derdim olsa şurada konu açamam acaba beni linçler mi diye zaten dertlisin sıkıntılısın üzgünsün yazıyorsun hassas durumdasın bide insanların saçma hem fikir vermeyen hemde eleştiren iyice modunu bozan yorumlarına maruz kalıyorsun burası bizim dinimizde bile yok birşey ben anlamıyorum yani

Yani bir konu açacak olursa. Oda kadının kadına yaptığı olur heralde ilk fırsatta birbirlerini yermeye ne meraklılar sözüm meclisten dışarı derdim olsa şurada konu açamam acaba beni linçler mi diye zaten dertlisin sıkıntılısın üzgünsün yazıyorsun hassas durumdasın bide insanların saçma hem fikir vermeyen hemde eleştiren iyice modunu bozan yorumlarına maruz kalıyorsun
Buna kesinlikle katılıyorum, kendini bir şey sanıp insanları yargılayan tipler var, hatta ondan bahsetmiştim ben yeni konu açarsak gelirler vs diye evita ile yazıştık o da gelsinler ne olacak demişti, ben ondan bahsetmiştim işte. Kendileri her şeyin en doğrusunu biliyor ve hatasızlar gibi direkt insanlara "o zaman sen niye böyle yaptın, önce dön kendine bak" tarzında kaba, empatiden, anlayıştan yoksun ve kibirli davranıyorlar. Umarım kınadığını yaşarlar ne diyeyim. Burunlar kaf dağında sanki küçük dağları onlar yaratmış, gerçek hayatta da süklüm püklümdür, burada coşuyor çoğu.

Buna kesinlikle katılıyorum, kendini bir şey sanıp insanları yargılayan tipler var, hatta ondan bahsetmiştim ben yeni konu açarsak gelirler vs diye evita ile yazıştık o da gelsinler ne olacak demişti, ben ondan bahsetmiştim işte. Kendileri her şeyin en doğrusunu biliyor ve hatasızlar gibi direkt insanlara "o zaman sen niye böyle yaptın, önce dön kendine bak" tarzında kaba, empatiden, anlayıştan yoksun ve kibirli davranıyorlar. Umarım kınadığını yaşarlar ne diyeyim. Burunlar kaf dağında sanki küçük dağları onlar yaratmış, gerçek hayatta da süklüm püklümdür, burada coşuyor çoğu.
Aynen öyle ya hiç çekinmeleri yok ne bilim çat çat konuşuyorlar atlıyorlar bi desdur de bi kendine gel bu ne rahatlık yani şahsen ben yabancısı olduğum bir konuya giriyor ya rüzgar gülü ne alaka nasıl böyle dersin diyemem dün sanatçı konuştuk bugün gene saçma yorumlar gördüm yemin ediyorum bulaşmak istemiyorum yoksa herkesin çok güzel ağzına ederim de neyse 😂😂

Borellus80 Borellus80 yemin ediyorum sana özelden yazacaktım muhattap olma diye sonra dedim boşver cidden burada biz bize idik böyle gene tatlı kızlar geliyor ayrı ama bazı çirkefler var ne konuşmasını ne üslubunu biliyor. Sanki sınıf başkanı bi kontrol etme çabası bi böyle tuhaf bak konuya kim birbirinin görüşüne karşı çıkıyor yargılıyor eleştiriyor veya tartışıyor herkes kendi fikrini söylüyor birbirine aktarıyor kendine uymayan birşey varsa da polemik yaratmıyor mahalle karışı gibi tövbe tövbe en nefret ettiğim tipler varoş varoş

Aynen öyle ya hiç çekinmeleri yok ne bilim çat çat konuşuyorlar atlıyorlar bi desdur de bi kendine gel bu ne rahatlık yani şahsen ben yabancısı olduğum bir konuya giriyor ya rüzgar gülü ne alaka nasıl böyle dersin diyemem dün sanatçı konuştuk bugün gene saçma yorumlar gördüm yemin ediyorum bulaşmak istemiyorum yoksa herkesin çok güzel ağzına ederim de neyse 😂😂
Bir de bazılarının böyle kendilerinin türünde yandaşları var hemen arkasına takılıp geliyorlar, enerjileri çok itici geliyor bana. Bence bu tarz tipler gerçek hayatta çok itilip kakılmış, eziklenmişler, ciddi anlamda özgüven veya ego sorunları var onun hırsını gelip buradaki insanları küçümseyerek alıyor gibiler. Aşırı zavallıca, birçok konuda gördüm hep aynı tipler var ve cevap bile vermek istemiyorum. Enerjimi düşürüyor. Aykırı düşüncelerde olsak bile bunu söylemenin, aktarmanın türlü türlü yolu var. Kırıcı olmanın mantığı ne ki, özellikle sivrilmeyi tercih ediyorlar.

Bir de bazılarının böyle kendilerinin türünde yandaşları var hemen arkasına takılıp geliyorlar, enerjileri çok itici geliyor bana. Bence bu tarz tipler gerçek hayatta çok itilip kakılmış, eziklenmişler, ciddi anlamda özgüven veya ego sorunları var onun hırsını gelip buradaki insanları küçümseyerek alıyor gibiler. Aşırı zavallıca, birçok konuda gördüm hep aynı tipler var ve cevap bile vermek istemiyorum. Enerjimi düşürüyor. Aykırı düşüncelerde olsak bile bunu söylemenin, aktarmanın türlü türlü yolu var. Kırıcı olmanın mantığı ne ki, özellikle sivrilmeyi tercih ediyorlar.
Aynen öyle üslup kimliktir

Borellus80 Borellus80 yemin ediyorum sana özelden yazacaktım muhattap olma diye sonra dedim boşver cidden burada biz bize idik böyle gene tatlı kızlar geliyor ayrı ama bazı çirkefler var ne konuşmasını ne üslubunu biliyor. Sanki sınıf başkanı bi kontrol etme çabası bi böyle tuhaf bak konuya kim birbirinin görüşüne karşı çıkıyor yargılıyor eleştiriyor veya tartışıyor herkes kendi fikrini söylüyor birbirine aktarıyor kendine uymayan birşey varsa da polemik yaratmıyor mahalle karışı gibi tövbe tövbe en nefret ettiğim tipler varoş varoş
Yok canım ya,herkes kırıcı olmamak ve hakaretvari yorumlar yapmadığı taktirde istediğini söylemekte özgür tabi ki.Bu grupta polemik en son istediğimiz şey olsun.Biz güzel bir grup olduk,demek ki enerjilerimiz birbirimizi çekti diye düşünüyorum.

X