- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.480
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.521
Yaaa o kadar üzüldüm ki bu mesajınıza bende modumu bu aralar birinin keyfine bağlıyorum sanki normalde hiç böyle değildimbenim esim de boyleydı aynı.. hic uzulme, cok sacma davranırdı beni hic dusunmuyor sevmiyor gibi. corona zamanı aklıma geldi sen simdi boyle yazdıgında, aynı seyı hissettim biliyor musunben de karantinada evde olurdum butun gun beklerdim ki yazsın bana, saat 4e 5 e kadar yazmazdı, yani cok gec uyanırdı o saatlerde ama yine de butun gun ondan mesaj beklemek, o caresizlik cok kırardı kalbimi. ben de köpegimi yuruyuse gotururdum site icinde dolasırdık, öyle bos bos sitenin kafesinde otururduk. modumu birinin keyfine baglamak beni cok uzuyor. eskiden de oyleydim, simdi biraz daha rahatım ama hala oyleyim icten ice..
Şimdi internetten hemen sipariş veriyorum harikasınız çok teşekkür ederimSana ve tüm kadınlara tavsiye edecegim iki kitap var..Tüm kadınların mutlaka okuması lazım,keşke yıllar önce okusaymışım,belki ilişkilerimde bu hataları yapmazdım..Erkeklerin davranış tarzlarını ve ne yapılmalı onu anlatıyor..Kafa tatiline çıkıp yanına bu kitapları almanı tavsiye ederim.Iki seri,birincisi “Erkekler neden dişli kadınları sever” ikincisi “ Erkekler neden dişli kadınlarla evlenir” Sherry Argov yazarı.Bestseller olmuş dünyada
Şarkı beni çok rahatlattı bu arada yol boyu onu dinledimBeni de ağlattın bak şimdi :)
çıkmazlarda olanlara selamlar buradan :)
Çıkmazlarımız sonsuz, şarkının Türkçesi "sonsuz sigara" bu arada. Sonsuz sigaralarımıza gelsin parça :))
(radyo yayını yapar gibi oldu ahahahah)
Kessinlikle öyle beni o kadar rahatlattı ki üzüldüğümü görünce hemen kucağıma atladıAyy güzel köpüşün mü var senin de :) sarıl ona, en güzeli onlar
Bende hepinizi çok seviyorum kızlar gerçekten bana çok iyi geldiniz iyi ki bir araya gelmişiz iyi ki herbirinizle tanışmışızKızlar ben de tüm mesajlarınızı okudum, 1 yıldır buradayım ama şu an buradaki aktif grup kadar yakınlık hissetmedim kimseyehepiniz ayrı ayrı çok değerli ve kalbi güzel insanlarsınız bunu hissediyorum ve hepinizi kucaklıyorum Veda mesajı gbi oldu ama değil tabii ki sadece içimden geldi
Beğenmene çoook sevindimŞarkı beni çok rahatlattı bu arada yol boyu onu dinledim
Ay kesinlikle öyle biriyim aslında çok çok yoğunum ama hassasım son bir kaç haftadır bilemedim valla aşıyorum ama yarından itibarenkova burcu hava grubunun en lider temsilcisi..özgürlüğüne aşırı düşkünlük,ani karar değişimleri ,yeniliğe aşırı düşkünlük. vs vs kova burcunu elinde tutmak işsteyen kadın tipi ne biliyor musun? bir kere arayacak ve ulaşamayacak çok öeşgul olacaksın...buluşalım dediğinde kendi gelişimin için bir programı bir kere de olsa engel göstereceksin..yogaya gidiyorum online kursum var gibi..
bağımlılık göstermeyen,özgür ve kişisel gelişimine önem veren kadınlara bayılırlar...
Valla konu açılabilir aslında harika olurBunu ben de geçen düşündüm, sanki muhabbetlerimiz bazen konu dışı kalıyor ve tellwe için girip konuşmak isteyenleri gölgede bırakıyor akan muhabbet. Başka bir başlık açınca da standart herkesi yargılayan, eleştirel, çok bilmiş birkaç site müdavimi tip var isim vermeyeceğim ama kim aklınıza geliyorsa onlardır :) işte onlar gelip bozar diye çekinmiyorum değil.
Ben diyorum yapmıyorsunuz wp yada snap grup kuralım
Bende aynı şekilde yani anonimlik değil de telefonum çok yoğun zaten genelde rahatsız etme modunda kullanıyorum buraya bilgisayardan nadiren telefondan giriyorum o yüzden şimdilik bende iyiyim burda :)))ben anonimliği daha çok seviyorum, en azından şimdilik diyeyim :)
AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER
Açtım gelin...
Valla konu açılabilir aslında harika olur
Geçiciliğin güzelliği... :) su akıp yolunu buluyor bak. Çok sevindimBu arada kızlar açtım ağzımı yumdum gözümü bana niye zaman ayırmıyorsun gibi konuştum bende savunacak zannettim fakat sen haklısın dedi şok oldumbuzlar eridi diyebilirim işten izin de almadım. Yarın kendi yanıma gelecek. Çoook şükür bu konuyu da atlattım Hatamın farkında değildim tarzı şeyler söyledi baya özür diledi Hepinize gerçekten teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz. Yanımda olduğunuzu gerçekten hissettim iyi ki varsınız tekrardan
Kesinlikle ya bende çok sevindimGeçiciliğin güzelliği... :) su akıp yolunu buluyor bak. Çok sevindim
Evet valla özledim oğlumu yarın akşam görucem insallahOlsun bir dahakine de sen alırsın, iyi olsun da bebiş
Rica ederim insallaj biraz da olsa aydınlatabılmısımdırValla çok güzel,çok teşekkür ederim☺.
Yaa cok tesekkur ederimÇok iyi ya...düzeltecek birşey bulamadım... kılıç şovalyesi çok zordur çok iyi betimlemişsin...genel durum için senin yazdıkların muhteşem...aşk için de karşı taraftan beklenmedik bir hamle görmüssün diye bilirsin.Ama alkışlıyorum şu an...ben düzeltirim öyle aktivite olur demiştim ama bu mailinle sonlandı konu
Ben de buradaki bu grubu cok sevdım, oncesınde de hep bakardım fal topiclerine hıc böyle bir kızlar sınıfı gibi bir grup olmamıstı yani uzun suredır denk gelmedim ben hic, falcı muhabbeti olur geçerdi, bız gercekren kız yurdu gibi oldukKızlar ben de tüm mesajlarınızı okudum, 1 yıldır buradayım ama şu an buradaki aktif grup kadar yakınlık hissetmedim kimseyehepiniz ayrı ayrı çok değerli ve kalbi güzel insanlarsınız bunu hissediyorum ve hepinizi kucaklıyorum Veda mesajı gbi oldu ama değil tabii ki sadece içimden geldi
Aslında yapabılırım ama egitim almayı hic dusunmemistimkartları anlatışın çok iyi..eğitimini almak istersen önereceğim 1-2 kişi olur bak...
AminnnnHepimizin derinlerinde bir yerlerde ya da halihazırda hayatında kalp kırıklıkları var, inşallah çoook güzel olaylar yaşarız ve hepsinin izleri silinir