tellwe.com'da bakılan fallar!

Yaaa o kadar üzüldüm ki bu mesajınıza bende modumu bu aralar birinin keyfine bağlıyorum sanki normalde hiç böyle değildim

Şimdi internetten hemen sipariş veriyorum harikasınız çok teşekkür ederim

Şarkı beni çok rahatlattı bu arada yol boyu onu dinledim

Bende hepinizi çok seviyorum kızlar gerçekten bana çok iyi geldiniz iyi ki bir araya gelmişiz iyi ki herbirinizle tanışmışız

Ay kesinlikle öyle biriyim aslında çok çok yoğunum ama hassasım son bir kaç haftadır bilemedim valla aşıyorum ama yarından itibaren

Valla konu açılabilir aslında harika olur

Bu arada kızlar açtım ağzımı yumdum gözümü bana niye zaman ayırmıyorsun gibi konuştum bende savunacak zannettim fakat sen haklısın dedi şok oldum buzlar eridi diyebilirim işten izin de almadım. Yarın kendi yanıma gelecek. Çoook şükür bu konuyu da atlattım Hatamın farkında değildim tarzı şeyler söyledi baya özür diledi Hepinize gerçekten teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz. Yanımda olduğunuzu gerçekten hissettim iyi ki varsınız tekrardan

Geçiciliğin güzelliği... :) su akıp yolunu buluyor bak. Çok sevindim

Reactions: cnu
Yaa cok tesekkur ederimönceden tarot kartlarım vardı sonra korkup cöpe atmıstım evde istememiştim kalmasını. Tarot daha sistematik bir sey gibi geliyor Bana öğrenmek bilmek lazım. Ben daha cok o yuzden kahve bakardım tarot bakmazdım, ama kartları acıp yorumlamak zevkli oluyor gervekten

Ben de buradaki bu grubu cok sevdım, oncesınde de hep bakardım fal topiclerine hıc böyle bir kızlar sınıfı gibi bir grup olmamıstı yani uzun suredır denk gelmedim ben hic, falcı muhabbeti olur geçerdi, bız gercekren kız yurdu gibi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…