- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.501
bana özelden yaz doğum tarihini doğum yerini doğum saatini sakıncası yoksa...ben sana evlerini elementlerini çıkarayım..ben oraya üyeyim..çok kolay çıkarıyorumVenüs akrep 7.ev tuhaf çıkmış harita arıyorum da göremedim
evet aileye düşkünlük..yüksek empati yeteneği..bu öyle yaptı ama bundan dolayı yapmıştır gibi kendini ikna etmeler var..kızım yengeç...Başka siteden baktım tam tahmin ettiğim gibi yengeçler duygusal evcimen olur bende yayım ama evi seviyorum demiştim 7.ev yengeç beni mahveden durum da bu olsa gerek
Abla yazamıyorum ki mesaj gönderilmiyor sanabana özelden yaz doğum tarihini doğum yerini doğum saatini sakıncası yoksa...ben sana evlerini elementlerini çıkarayım..ben oraya üyeyim..çok kolay çıkarıyorum
yok türkçesi de işleme alındı 1-2 ay oldu..astro.com türkçe diye aratınca çıkıyor.Astro.çöm İngilizce heraldeEvita1907
aa dur bakayım..ayar birşey mi yaptım...Abla yazamıyorum ki mesaj gönderilmiyor sana
Abla bem sana özel mesaj atamıyorum özelden sen yazmayı deneyebilir misinyok türkçesi de işleme alındı 1-2 ay oldu..astro.com türkçe diye aratınca çıkıyor.
attım geldi mi?Abla bem sana özel mesaj atamıyorum özelden sen yazmayı deneyebilir misin
toprağın çok yuksek bu sana materyal bakış açısı ve ağırlık verir ama suyunda çok yüksek bu da çok duygusallık verir orada kendinle çelişiyorsun herhalde..Evet abla :)
Abla mesajda yazmıştım buradan yazdığın iyi oldu şimdi bem nasıl dengelerim bunutoprağın çok yuksek bu sana materyal bakış açısı ve ağırlık verir ama suyunda çok yüksek bu da çok duygusallık verir orada kendinle çelişiyorsun herhalde..
ateş ve hava çok az..bunları desteklemen lazım..
eylem ve akıl ile ilgili şeyler..
Bunu ben de geçen düşündüm, sanki muhabbetlerimiz bazen konu dışı kalıyor ve tellwe için girip konuşmak isteyenleri gölgede bırakıyor akan muhabbet. Başka bir başlık açınca da standart herkesi yargılayan, eleştirel, çok bilmiş birkaç site müdavimi tip var isim vermeyeceğim ama kim aklınıza geliyorsa onlardır :) işte onlar gelip bozar diye çekinmiyorum değil.zaten yorumcuları da telweden iyitopiğin adını değiştirebilir yada başka bir isimle oradan devam edebiliriz aslında burayı dameşgul etmemek adına..buradan yine falcı konuşmak isteyenler devam etsin...
hava eksikliği:lişki kurmada zorlanma, kavrama ve algılamada sorun yaşama, yanlış anlaşılma hissi, kendini sözlü ifade edememe, objektif olamama, olaylara nesnel gözle bakmakta zorlanmaAbla mesajda yazmıştım buradan yazdığın iyi oldu şimdi bem nasıl dengelerim bunu
Aklıma kimse gelmedi açıkçası ama...gelirler giderler..ne olacak ki?Bunu ben de geçen düşündüm, sanki muhabbetlerimiz bazen konu dışı kalıyor ve tellwe için girip konuşmak isteyenleri gölgede bırakıyor akan muhabbet. Başka bir başlık açınca da standart herkesi yargılayan, eleştirel, çok bilmiş birkaç site müdavimi tip var isim vermeyeceğim ama kim aklınıza geliyorsa onlardır :) işte onlar gelip bozar diye çekinmiyorum değil.
hadi açalım ama buraya yazalım..konu elementeler olsun mu? oradan devam ederiz.Aklıma kimse gelmedi açıkçası ama...gelirler giderler..ne olacak ki?
Yani bir şey olacağından değil, sadece söylemek istedim çekincemi. Yeni başlık açılırsa üşüşürüm tabi :)Aklıma kimse gelmedi açıkçası ama...gelirler giderler..ne olacak ki?
Ben diyorum yapmıyorsunuz wp yada snap grup kuralımBunu ben de geçen düşündüm, sanki muhabbetlerimiz bazen konu dışı kalıyor ve tellwe için girip konuşmak isteyenleri gölgede bırakıyor akan muhabbet. Başka bir başlık açınca da standart herkesi yargılayan, eleştirel, çok bilmiş birkaç site müdavimi tip var isim vermeyeceğim ama kim aklınıza geliyorsa onlardır :) işte onlar gelip bozar diye çekinmiyorum değil.
Sen aslansın, aslanlar liderlik sever, aç hadi başlığımızı :) Elementler güzel isim :)hadi açalım ama buraya yazalım..konu elementeler olsun mu? oradan devam ederiz.
ben anonimliği daha çok seviyorum, en azından şimdilik diyeyim :)Ben diyorum yapmıyorsunuz wp yada snap grup kuralım
ben anonimliği daha çok seviyorum, en azından şimdilik diyeyim :)