tellwe.com'da bakılan fallar!

Başka siteden baktım tam tahmin ettiğim gibi yengeçler duygusal evcimen olur bende yayım ama evi seviyorum demiştim 7.ev yengeç beni mahveden durum da bu olsa gerek
evet aileye düşkünlük..yüksek empati yeteneği..bu öyle yaptı ama bundan dolayı yapmıştır gibi kendini ikna etmeler var..kızım yengeç...

toprağın çok yuksek bu sana materyal bakış açısı ve ağırlık verir ama suyunda çok yüksek bu da çok duygusallık verir orada kendinle çelişiyorsun herhalde..
ateş ve hava çok az..bunları desteklemen lazım..
eylem ve akıl ile ilgili şeyler..
Abla mesajda yazmıştım buradan yazdığın iyi oldu şimdi bem nasıl dengelerim bunu

zaten yorumcuları da telweden iyi :halay: topiğin adını değiştirebilir yada başka bir isimle oradan devam edebiliriz aslında burayı dameşgul etmemek adına..buradan yine falcı konuşmak isteyenler devam etsin...
Bunu ben de geçen düşündüm, sanki muhabbetlerimiz bazen konu dışı kalıyor ve tellwe için girip konuşmak isteyenleri gölgede bırakıyor akan muhabbet. Başka bir başlık açınca da standart herkesi yargılayan, eleştirel, çok bilmiş birkaç site müdavimi tip var isim vermeyeceğim ama kim aklınıza geliyorsa onlardır :) işte onlar gelip bozar diye çekinmiyorum değil.

Abla mesajda yazmıştım buradan yazdığın iyi oldu şimdi bem nasıl dengelerim bunu
hava eksikliği:lişki kurmada zorlanma, kavrama ve algılamada sorun yaşama, yanlış anlaşılma hissi, kendini sözlü ifade edememe, objektif olamama, olaylara nesnel gözle bakmakta zorlanma

Hava elementi gücünü havadan alır. Eğer düşük hissediyorsanız ya hemen camları açın ya da mutlaka temiz havaya çıkın. Nefes egzersizleri ile hassas sinir sisteminizi güçlendirebilirsiniz.

Baharatlı,zencefilli tütsüler ve uçucu yağlar ile yapılan koku uygulamaları,biberiye yağı özellikle şakaklara ve baş bölgesine uygulandığında hafıza ve muhakeme kapasitesini arttırır. Lapis, safir, aquamarin gibi doğal taşlar ile mavi,beyaz, turkuaz renklerini içeren kıyafetler hava elementi eksikliğini azaltır.

Bunu ben de geçen düşündüm, sanki muhabbetlerimiz bazen konu dışı kalıyor ve tellwe için girip konuşmak isteyenleri gölgede bırakıyor akan muhabbet. Başka bir başlık açınca da standart herkesi yargılayan, eleştirel, çok bilmiş birkaç site müdavimi tip var isim vermeyeceğim ama kim aklınıza geliyorsa onlardır :) işte onlar gelip bozar diye çekinmiyorum değil.
Aklıma kimse gelmedi açıkçası ama...gelirler giderler..ne olacak ki?

Ben diyorum yapmıyorsunuz wp yada snap grup kuralım

X