tellwe.com'da bakılan fallar!

Yaa çok iyi yorumladınız aynen böyle ama durumum inş yeni hayırlı şeyler olur tşkler

şu sıralar yapma... bu durumu da aratacak tepkiler alabilirsin. sonra tekrar bakalım...severek ayrılalım bu 3 kartın anlamı...şimdi bırak hesap sormayı vs...
kesinlikle hesap sormuyorum bundan sonra ben birde gıcık gıcık imali soruyordum gereksiz gerginlik çıkartmaya gerek yok demek ki ya çok teşekkür ederim evita belki de şu an ilişkimi kurtardın anlık karar verebilirdim

şu sıralar yapma... bu durumu da aratacak tepkiler alabilirsin. sonra tekrar bakalım...severek ayrılalım bu 3 kartın anlamı...şimdi bırak hesap sormayı vs...
Şöyle en sondaki kart istemeyerek gidiş,genelde böyle giden geri döner ama demek ki elinde olmayan şeyler var ,sana olumlu birşey diyemeyince kapatalım gitsin diye kolaya kaçaçak...eskiden daha iyiydi keşke söylemeseydim diyerek üzülebilirsin...biraz vakit verelim sonra tekrar sorarız.

Reactions: cnu
nasıl davranayım diye seç şimdi de o zaman..bu süreçte ne yapacağımızı bilelim.

harikasın gerçekten çok teşekkür ederimm

Evita ben de senden bi yorum isteyecektim çünkü bugün bişeyler duydum da anlık olarak onun düşüncelerine bakalım mı diyecektim ama daha yeni bakmıştık erken mi diyorsun sence? Senin fikrine göre hareket edeceğim

seç bakalım..saçma birşey çıkarsa anlarız demek ki erkenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…