- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.261
resti çekersem ne olur diye çek bir de...vaaaaaooooovvvvv harikaydıay bayıldım ya gerçekten tam hissettiklerim bunlar
tılsım dokuzlusuresti çekersem ne olur diye çek bir de...
Yaa çok iyi yorumladınız aynen böyle ama durumum inş yeni hayırlı şeyler olur tşklerAşk olarak yoruyorum konu için birşey yazmamışsınız.
geçmişte öyle birşey yaşamışsınız ki ilişkiniz,partnerle olan durumunuz 360 derece değişmiş,hiçbirşey eskisi gibi olmamış.Şu an bu konuda ciddi gelişmeler var diyor kart ama tılsımlar toprak enerjisinde olduğu için ani gelişmez..düşünerek ince planlayarak değişir. O yuzden bu değişimin öyle çok eften püften olacağını düşünmüyorum. yakın gelecekte de dünya kartı ile sizi pozitif yönde bir tamamlanma bekliyor. Ayrıysanız barışma,ilişkiniz heyecansızsa sorunlar varsa evlilik teklifi, hayatınızda kimse yoksa ideal partner ile mutlu olma gibi potansiyelleri içerir.
şu sıralar yapma... bu durumu da aratacak tepkiler alabilirsin. sonra tekrar bakalım...severek ayrılalım bu 3 kartın anlamı...şimdi bırak hesap sormayı vs...tılsım dokuzlusu
şeytan
kılıç altılısı
yine 3 tane seçtim ama doğru mu yaptım bilemedim
rica ederim ..gerçekten güzel çıkmış..bence bir süre baktırmayın bu güzel enerjiyle kalsın...Yaa çok iyi yorumladınız aynen böyle ama durumum inş yeni hayırlı şeyler olur tşkler
Çok teşekkür ederimrica ederim ..gerçekten güzel çıkmış..bence bir süre baktırmayın bu güzel enerjiyle kalsın...
kesinlikle hesap sormuyorum bundan sonraşu sıralar yapma... bu durumu da aratacak tepkiler alabilirsin. sonra tekrar bakalım...severek ayrılalım bu 3 kartın anlamı...şimdi bırak hesap sormayı vs...
Şöyle en sondaki kart istemeyerek gidiş,genelde böyle giden geri döner ama demek ki elinde olmayan şeyler var ,sana olumlu birşey diyemeyince kapatalım gitsin diye kolaya kaçaçak...eskiden daha iyiydi keşke söylemeseydim diyerek üzülebilirsin...biraz vakit verelim sonra tekrar sorarız.şu sıralar yapma... bu durumu da aratacak tepkiler alabilirsin. sonra tekrar bakalım...severek ayrılalım bu 3 kartın anlamı...şimdi bırak hesap sormayı vs...
nasıl davranayım diye seç şimdi de o zaman..bu süreçte ne yapacağımızı bilelim.kesinlikle hesap sormuyorum bundan sonraben birde gıcık gıcık imali soruyordum gereksiz gerginlik çıkartmaya gerek yok demek ki ya çok teşekkür ederim evita belki de şu an ilişkimi kurtardın anlık karar verebilirdim
harikasın gerçekten çok teşekkür ederimmŞöyle en sondaki kart istemeyerek gidiş,genelde böyle giden geri döner ama demek ki elinde olmayan şeyler var ,sana olumlu birşey diyemeyince kapatalım gitsin diye kolaya kaçaçak...eskiden daha iyiydi keşke söylemeseydim diyerek üzülebilirsin...biraz vakit verelim sonra tekrar sorarız.
Kılıçların kraliçesinasıl davranayım diye seç şimdi de o zaman..bu süreçte ne yapacağımızı bilelim.
seç bakalım..saçma birşey çıkarsa anlarız demek ki erkenmiş.Evita ben de senden bi yorum isteyecektimçünkü bugün bişeyler duydum da anlık olarak onun düşüncelerine bakalım mı diyecektim ama daha yeni bakmıştık erken mi diyorsun sence? Senin fikrine göre hareket edeceğim
tılsım dokuzlusu
şeytan
kılıç altılısı
yine 3 tane seçtim ama doğru mu yaptım bilemedim
Hep kılıç seçtin ya sen niye öyle oldu acaba keskin enerjilerde gördüm seniKılıçların kraliçesi
Asa dokuzlusu
kılıç onlusu
Arkadaşım, süreç uzun sürecek ve sen zaman zaman sinirlenecek kendini yorgun hissedeceksin. yolun uzun sabır diyor kısaca...Kılıçların kraliçesi
Asa dokuzlusu
kılıç onlusu
ayy öyleyim galibaHep kılıç seçtin ya sen niye öyle oldu acaba keskin enerjilerde gördüm seni
sıkılmış kız..hemen birşeyler değişsin düzelsin istiyor..kılıç havayı temsil eder...e haklıda biraz baktığında..Hep kılıç seçtin ya sen niye öyle oldu acaba keskin enerjilerde gördüm seni
Ben en iyisi ağzımı kapatıp oturayım kendi kendime kuruntu yapıyorum zatenArkadaşım, süreç uzun sürecek ve sen zaman zaman sinirlenecek kendini yorgun hissedeceksin. yolun uzun sabır diyor kısaca...
ayy öyle valla bugün bir kafamı toparlayayım ben sağlıklı düşünemiyorum sanki zaten bir kaç gündürsıkılmış kız..hemen birşeyler değişsin düzelsin istiyor..kılıç havayı temsil eder...e haklıda biraz baktığında..
Geçmiş : Tılsım onlususeç bakalım..saçma birşey çıkarsa anlarız demek ki erkenmiş.