tellwe.com'da bakılan fallar!

Aşk olarak yoruyorum konu için birşey yazmamışsınız.
geçmişte öyle birşey yaşamışsınız ki ilişkiniz,partnerle olan durumunuz 360 derece değişmiş,hiçbirşey eskisi gibi olmamış.Şu an bu konuda ciddi gelişmeler var diyor kart ama tılsımlar toprak enerjisinde olduğu için ani gelişmez..düşünerek ince planlayarak değişir. O yuzden bu değişimin öyle çok eften püften olacağını düşünmüyorum. yakın gelecekte de dünya kartı ile sizi pozitif yönde bir tamamlanma bekliyor. Ayrıysanız barışma,ilişkiniz heyecansızsa sorunlar varsa evlilik teklifi, hayatınızda kimse yoksa ideal partner ile mutlu olma gibi potansiyelleri içerir.
Yaa çok iyi yorumladınız aynen böyle ama durumum inş yeni hayırlı şeyler olur tşkler 🙏🙏

şu sıralar yapma... bu durumu da aratacak tepkiler alabilirsin. sonra tekrar bakalım...severek ayrılalım bu 3 kartın anlamı...şimdi bırak hesap sormayı vs...
kesinlikle hesap sormuyorum bundan sonra :KK70: ben birde gıcık gıcık imali soruyordum :KK70: gereksiz gerginlik çıkartmaya gerek yok demek ki ya çok teşekkür ederim evita belki de şu an ilişkimi kurtardın anlık karar verebilirdim :KK70:

şu sıralar yapma... bu durumu da aratacak tepkiler alabilirsin. sonra tekrar bakalım...severek ayrılalım bu 3 kartın anlamı...şimdi bırak hesap sormayı vs...
Şöyle en sondaki kart istemeyerek gidiş,genelde böyle giden geri döner ama demek ki elinde olmayan şeyler var ,sana olumlu birşey diyemeyince kapatalım gitsin diye kolaya kaçaçak...eskiden daha iyiydi keşke söylemeseydim diyerek üzülebilirsin...biraz vakit verelim sonra tekrar sorarız.

• Muhteşem
Reactions: cnu
kesinlikle hesap sormuyorum bundan sonra :KK70: ben birde gıcık gıcık imali soruyordum :KK70: gereksiz gerginlik çıkartmaya gerek yok demek ki ya çok teşekkür ederim evita belki de şu an ilişkimi kurtardın anlık karar verebilirdim :KK70:
nasıl davranayım diye seç şimdi de o zaman..bu süreçte ne yapacağımızı bilelim.

Şöyle en sondaki kart istemeyerek gidiş,genelde böyle giden geri döner ama demek ki elinde olmayan şeyler var ,sana olumlu birşey diyemeyince kapatalım gitsin diye kolaya kaçaçak...eskiden daha iyiydi keşke söylemeseydim diyerek üzülebilirsin...biraz vakit verelim sonra tekrar sorarız.
harikasın gerçekten çok teşekkür ederimm:KK36:

Evita ben de senden bi yorum isteyecektim 🙈 çünkü bugün bişeyler duydum da anlık olarak onun düşüncelerine bakalım mı diyecektim ama daha yeni bakmıştık erken mi diyorsun sence? Senin fikrine göre hareket edeceğim ♥️

Evita ben de senden bi yorum isteyecektim 🙈 çünkü bugün bişeyler duydum da anlık olarak onun düşüncelerine bakalım mı diyecektim ama daha yeni bakmıştık erken mi diyorsun sence? Senin fikrine göre hareket edeceğim ♥️
seç bakalım..saçma birşey çıkarsa anlarız demek ki erkenmiş.

X