tellwe.com'da bakılan fallar!

Yaşlılar söyleyince çok tatlı oluyor ama diğerleri ıhhhhhh😄.
öyle tabi..ben hatta geçmişte çok baktırdığım zamanlarda böyle heyecanla beklerdim sonra da derdim nasıl tipler,nasıl karakterler bilmiyoruz...gerçekten birşeye bakıyorlar mı? bir emek veriyorlar mı bilmiyoruz..ütü yaparken pof pof ütü sesi gelirken ses kaydı gönderenler,yemek yerken homur homur ses kaydı gönderenler..oo neler neler...kendi dertlerini anlatanlar kaydın yarısında...hadi buradaki 10 lira 20 lira terapi sayıp bakmıyoruz bazen ama çok para verdiğim zamanlar oldu benim..böyle saçma sapan yorumlar aldığım...
Hatta bir keresinde 6-7 sene önce 100 lira verip telefonda 5 dakika bütün moralimi altüst eden birine baktırmıştım..soru bile soramamıştım böyle kalmıştım telefonda...3 gün kendime gelememiştim..parayla rezil olmak böyle birşeydi tam anlamıyla..
insan kendini salak gibi hissediyor sonra ne bekliyordun ki diyordum...sen çözemiyorsun elin ayşesi fatması ne yapsın...
ayy geçti gitti çok şükür...

öyle tabi..ben hatta geçmişte çok baktırdığım zamanlarda böyle heyecanla beklerdim sonra da derdim nasıl tipler,nasıl karakterler bilmiyoruz...gerçekten birşeye bakıyorlar mı? bir emek veriyorlar mı bilmiyoruz..ütü yaparken pof pof ütü sesi gelirken ses kaydı gönderenler,yemek yerken homur homur ses kaydı gönderenler..oo neler neler...kendi dertlerini anlatanlar kaydın yarısında...hadi buradaki 10 lira 20 lira terapi sayıp bakmıyoruz bazen ama çok para verdiğim zamanlar oldu benim..böyle saçma sapan yorumlar aldığım...
Hatta bir keresinde 6-7 sene önce 100 lira verip telefonda 5 dakika bütün moralimi altüst eden birine baktırmıştım..soru bile soramamıştım böyle kalmıştım telefonda...3 gün kendime gelememiştim..parayla rezil olmak böyle birşeydi tam anlamıyla..
insan kendini salak gibi hissediyor sonra ne bekliyordun ki diyordum...sen çözemiyorsun elin ayşesi fatması ne yapsın...
ayy geçti gitti çok şükür...
İşte bazen bile bile lades ediyoruz aslında hiç bulaşmamak daha iyi bataklık gibi sarıyorsun sardıkça çıkamıyorsun böyle etkileniyorsun güzel birşey olsa umut ediyorsun o yüzden hiç girmemek böyle dışında kalmak güzel bu arada bende aşkm filan kullanıyorum burada bacım diyorım kendimi aşırı itici hissettim

1 saat maillerime bakacağım buradayım...kart seçmek isteyen gelsin :rapci: çok sıkılıyorum şu mail işinde kafa dağıtayım bende...
ayy ben seçebilir miyimm bu sefer neler çıkacak acaba merak ediyorum yorumunuz çok güzeldi çünkü:KK36:

Kupa üçlüsü
Kupa beşlisi
Kılıçların Kraliçesi
Geçmiş gelecek şimdi olarak sırayla yazdım
1 saat maillerime bakacağım buradayım...kart seçmek isteyen gelsin :rapci: çok sıkılıyorum şu mail işinde kafa dağıtayım bende...

siz cevap yazmadan seçmiş bulundum heyecandan :KK70:
:KK23:

Kupa üçlüsü
Kupa beşlisi
Kılıçların Kraliçesi
Geçmiş gelecek şimdi olarak sırayla yazdım

siz cevap yazmadan seçmiş bulundum heyecandan :KK70:
:KK23:

Yakın geçmiş güzel,evlilik planları vs yapılmış olabilir. Güzel gelişmeler olmuş yakın geçmişte ama şimdiki zamanda kayıp korkusu yaşıyorsunuz, şimdiyi ve geçmişi karşılaştırdığınızda geçmiş sizin için daha güzelmiş şimdiki zamanı biraz riskli buluyorsunuz,üzüldüğünüz içinize sinmeyen durumlar var fakat yakın gelecekte artık netlik isteyeceğiniz zamanlar gelecek.Rahatsız olduğunuz konularda partnerinizden netlik talep edeceksiniz,bunun için bir kadın yardımı da alabilirsiniz.Ondan akıl alıp veya ondan güç alıp da ciddi bir konuşma yapabilirsiniz..rahatsızlıklarını dile getirip rest çekme gibi durumlarınız olabilir.

Yakın geçmiş güzel,evlilik planları vs yapılmış olabilir. Güzel gelişmeler olmuş yakın geçmişte ama şimdiki zamanda kayıp korkusu yaşıyorsunuz, şimdiyi ve geçmişi karşılaştırdığınızda geçmiş sizin için daha güzelmiş şimdiki zamanı biraz riskli buluyorsunuz,üzüldüğünüz içinize sinmeyen durumlar var fakat yakın gelecekte artık netlik isteyeceğiniz zamanlar gelecek.Rahatsız olduğunuz konularda partnerinizden netlik talep edeceksiniz,bunun için bir kadın yardımı da alabilirsiniz.Ondan akıl alıp veya ondan güç alıp da ciddi bir konuşma yapabilirsiniz..rahatsızlıklarını dile getirip rest çekme gibi durumlarınız olabilir.
vaaaaaooooovvvvv harikaydı :KK70: ay bayıldım ya gerçekten tam hissettiklerim bunlar :KK36:

Banada bakarmısınız? Rica etsem son hüküm , tılsımların uşağı , dünya 🙏
Aşk olarak yoruyorum konu için birşey yazmamışsınız.
geçmişte öyle birşey yaşamışsınız ki ilişkiniz,partnerle olan durumunuz 360 derece değişmiş,hiçbirşey eskisi gibi olmamış.Şu an bu konuda ciddi gelişmeler var diyor kart ama tılsımlar toprak enerjisinde olduğu için ani gelişmez..düşünerek ince planlayarak değişir. O yuzden bu değişimin öyle çok eften püften olacağını düşünmüyorum. yakın gelecekte de dünya kartı ile sizi pozitif yönde bir tamamlanma bekliyor. Ayrıysanız barışma,ilişkiniz heyecansızsa sorunlar varsa evlilik teklifi, hayatınızda kimse yoksa ideal partner ile mutlu olma gibi potansiyelleri içerir.

X