- 18 Şubat 2018
- 11.956
- 53.346
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.241
Yavyummm,ıyyyyy.Fotoda genç ergen bir kız var, bize yavrularım diye mi sesleniyor ya, iyice şaşırdı bunlar da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavyummm,ıyyyyy.Fotoda genç ergen bir kız var, bize yavrularım diye mi sesleniyor ya, iyice şaşırdı bunlar da
Yaşlılar söyleyince çok tatlı oluyor ama diğerleri ıhhhhhh.Ben 40 plus bir kadın olduğum için geçen yolda 70 yaşlarda bir teyze bana yavrum diye seslendi valla uça uça gittim yanına...bir hoşuma gitti..
öyle tabi..ben hatta geçmişte çok baktırdığım zamanlarda böyle heyecanla beklerdim sonra da derdim nasıl tipler,nasıl karakterler bilmiyoruz...gerçekten birşeye bakıyorlar mı? bir emek veriyorlar mı bilmiyoruz..ütü yaparken pof pof ütü sesi gelirken ses kaydı gönderenler,yemek yerken homur homur ses kaydı gönderenler..oo neler neler...kendi dertlerini anlatanlar kaydın yarısında...hadi buradaki 10 lira 20 lira terapi sayıp bakmıyoruz bazen ama çok para verdiğim zamanlar oldu benim..böyle saçma sapan yorumlar aldığım...Yaşlılar söyleyince çok tatlı oluyor ama diğerleri ıhhhhhh.
Teyze dese o batmaz zaten hatta şirin bile. Ama yaşıtım veya benden küçük biri deyince acayip ifrit oluyorum.Ben 40 plus bir kadın olduğum için geçen yolda 70 yaşlarda bir teyze bana yavrum diye seslendi valla uça uça gittim yanına...bir hoşuma gitti..
İşte bazen bile bile lades ediyoruz aslında hiç bulaşmamak daha iyi bataklık gibi sarıyorsun sardıkça çıkamıyorsun böyle etkileniyorsun güzel birşey olsa umut ediyorsun o yüzden hiç girmemek böyle dışında kalmak güzel bu arada bende aşkm filan kullanıyorum burada bacım diyorım kendimi aşırı itici hissettimöyle tabi..ben hatta geçmişte çok baktırdığım zamanlarda böyle heyecanla beklerdim sonra da derdim nasıl tipler,nasıl karakterler bilmiyoruz...gerçekten birşeye bakıyorlar mı? bir emek veriyorlar mı bilmiyoruz..ütü yaparken pof pof ütü sesi gelirken ses kaydı gönderenler,yemek yerken homur homur ses kaydı gönderenler..oo neler neler...kendi dertlerini anlatanlar kaydın yarısında...hadi buradaki 10 lira 20 lira terapi sayıp bakmıyoruz bazen ama çok para verdiğim zamanlar oldu benim..böyle saçma sapan yorumlar aldığım...
Hatta bir keresinde 6-7 sene önce 100 lira verip telefonda 5 dakika bütün moralimi altüst eden birine baktırmıştım..soru bile soramamıştım böyle kalmıştım telefonda...3 gün kendime gelememiştim..parayla rezil olmak böyle birşeydi tam anlamıyla..
insan kendini salak gibi hissediyor sonra ne bekliyordun ki diyordum...sen çözemiyorsun elin ayşesi fatması ne yapsın...
ayy geçti gitti çok şükür...
bu ne yaa aptal şey yavrularım ne demekse uyuzEvet gerçekten en siniri o ya.
ay gerçekten ya çıldırdı bunlar iyiceFotoda genç ergen bir kız var, bize yavrularım diye mi sesleniyor ya, iyice şaşırdı bunlar da
benim aklıma direkt şu keko erkekler olur ya piştt yavrum diyenler aklıma o geliyorTeyze dese o batmaz zaten hatta şirin bile. Ama yaşıtım veya benden küçük biri deyince acayip ifrit oluyorum.
Vadesi çıkmadı zaten kasım sonu demişti .Ama dediği bi kaç şeyi yaşıyorum asıl söylediği şey henüz olmadı tabiAynen Benım icin de, ama subat sonu Mart başı dedigi bir sey var ve olmayacağına kalıbımı basarım
Bende o zaman olacağına hiç inanmamıştım zatenAynen Benım icin de, ama subat sonu Mart başı dedigi bir sey var ve olmayacağına kalıbımı basarım
ayy ben seçebilir miyimm bu sefer neler çıkacak acaba merak ediyorum yorumunuz çok güzeldi çünkü1 saat maillerime bakacağım buradayım...kart seçmek isteyen gelsin çok sıkılıyorum şu mail işinde kafa dağıtayım bende...
1 saat maillerime bakacağım buradayım...kart seçmek isteyen gelsin çok sıkılıyorum şu mail işinde kafa dağıtayım bende...
Nerden seçiyoruz kartıKupa üçlüsü
Kupa beşlisi
Kılıçların Kraliçesi
Geçmiş gelecek şimdi olarak sırayla yazdım
siz cevap yazmadan seçmiş bulundum heyecandan
üç kart tarotu diye google'a yazdım ilk başta çıktıNerden seçiyoruz kartı
Banada bakarmısınız? Rica etsem son hüküm , tılsımların uşağı , dünya1 saat maillerime bakacağım buradayım...kart seçmek isteyen gelsin çok sıkılıyorum şu mail işinde kafa dağıtayım bende...
Kupa üçlüsü
Kupa beşlisi
Kılıçların Kraliçesi
Geçmiş gelecek şimdi olarak sırayla yazdım
siz cevap yazmadan seçmiş bulundum heyecandan
vaaaaaooooovvvvv harikaydı ay bayıldım ya gerçekten tam hissettiklerim bunlarYakın geçmiş güzel,evlilik planları vs yapılmış olabilir. Güzel gelişmeler olmuş yakın geçmişte ama şimdiki zamanda kayıp korkusu yaşıyorsunuz, şimdiyi ve geçmişi karşılaştırdığınızda geçmiş sizin için daha güzelmiş şimdiki zamanı biraz riskli buluyorsunuz,üzüldüğünüz içinize sinmeyen durumlar var fakat yakın gelecekte artık netlik isteyeceğiniz zamanlar gelecek.Rahatsız olduğunuz konularda partnerinizden netlik talep edeceksiniz,bunun için bir kadın yardımı da alabilirsiniz.Ondan akıl alıp veya ondan güç alıp da ciddi bir konuşma yapabilirsiniz..rahatsızlıklarını dile getirip rest çekme gibi durumlarınız olabilir.
Aşk olarak yoruyorum konu için birşey yazmamışsınız.Banada bakarmısınız? Rica etsem son hüküm , tılsımların uşağı , dünya