- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.480
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.221
Evet ya demet8888 iyiydi keske arttırmasaydı olumsuzu hic soylemiyordu hemde full pozitif bir fal ama iyi hissettiriyorduDemet8888 var ama biraz pahalı.. gerçekten iyi tespitler dogru seyler biliyor ben begenmıstım ama biraz olumlu konusuyor ama asırı tatlı yani fala verilen paraya acımasam baktırırdım hep
Ya sonunu ful pembeye bağlamasa gayet hisli bi kadın bence dediklerinden çıkanlar oldu yaniDemet8888 var ama biraz pahalı.. gerçekten iyi tespitler dogru seyler biliyor ben begenmıstım ama biraz olumlu konusuyor ama asırı tatlı yani fala verilen paraya acımasam baktırırdım hep
Olumsuza açığız da, olumsuzu dövercesine söylemesine tabi ki açık değiliz. Kim ister ki kendisinin rencide edilmesini. Manyak ya bu falcılar da. Gelecekle ilgili olumsuz şey görüyorsan onu söyle, ona açığız. Bizi azarlamanıza, nispet yapmanıza, lafla dövmenize, ruhumuzu ezmenize niye açık olalım ki hasta mıyız, sizin kum torbanız mıyız veya daha doğru bir tabirle siz kimsiniz ki nerden bizi azarlama haddini kendinizde buluyorsunuz? Varsa bir olumsuzluk geleceğimde insan gibi söyle, insan gibi söyleyemiyorsan da sen de olumsuza açık ol, zira olumsuz yorum yazacağım :)))sevmiyorum işte..olumsuza açıksan gel,yok hayat toz pembe değildir yok gerçekler acıdır sloganlarına...
herşeyin söylemenin bir adabı vardır...hayat zaten zor git bunlara daha da zorlaşsın...ne gerek var...
Kesinlikle öyle oluyor ilk günler zorlandım da şu an çok rahatım kahve fincanını bile döndürmüyorum artık
Ben de ya hatta döndürmemek için bile çok zorlanırdım o his de kayboldu
Sen azimlisin istikrarlısın kuzum sana fincan döndürmek serbestValla ikinize de helal olsun. Ben de hiç fal atmıyorum ama o fincan her gün döndürülüyorlütfen onu bari elimden almayın :)))
İnan ben artık birinin suratına baktığımda be mal olduğunu anlıyorum.Hayat tecrübesi mi dersiniz,yaşlanmak mı dersiniz ne derseniz deyin işteBende de hiç şaşmaz ama ben bizlerden kaynaklandığını düşünüyorum...hep bizim gibi olduklarını kabul edip kazık yiyoruz gibi geliyor ama..doğalarını yaşıyorlarlar aslında...
Canım kelimesini ben de çok kullanırım,ama diğerleri bebeğim,kuzum,yavrum,aşkım falan asla demem kimseyeBenim çevremde hiç öyle insan olmadı yani bir kişi bana canım diyorsa gerçekten öyle samimi gördüğü için canım diyordu o yüzden bu konu hakkında kötü anım hiç yok
Biraz da yaş almıştık,tecrübe falan var yaniAy bu annemin sözü çok samimiyet tez ayrılık getirir diye hep der bize.tespittinde çok doğru :)
Ben iki kelimeden iğreti oluyorum biri tatlım biri de kuzummm aynı böyle uzatarak söylemezler mi ayyCanım kelimesini ben de çok kullanırım,ama diğerleri bebeğim,kuzum,yavrum,aşkım falan asla demem kimseye.
Şöyle mi;cınıımmmmBen iki kelimeden iğreti oluyorum biri tatlım biri de kuzummm aynı böyle uzatarak söylemezler mi ayy
Bide naber cinimmm demezler miŞöyle mi;cınıımmmm
Allah bu özellikten bana da nasip etsin :))) çok ihtiyacım varİnan ben artık birinin suratına baktığımda be mal olduğunu anlıyorum.Hayat tecrübesi mi dersiniz,yaşlanmak mı dersiniz ne derseniz deyin işte.
Kazık yiyen yiye öğreniyorsun merak etme,ama yüz hatları biraz ele veriyor insanı,biraz da altıncı his diyeyim.Allah bu özellikten bana da nasip etsin :))) çok ihtiyacım var
Sanırım tatlım kelimesinin iticiliği evrensel bir gerçekBen iki kelimeden iğreti oluyorum biri tatlım biri de kuzummm aynı böyle uzatarak söylemezler mi ayy
Aynen Benım icin de, ama subat sonu Mart başı dedigi bir sey var ve olmayacağına kalıbımı basarımYa sonunu ful pembeye bağlamasa gayet hisli bi kadın bence dediklerinden çıkanlar oldu yani
Evet ya 100 tl hayatta vermem online fal ıcın vereceğim para maksimum 50 tl dirEvet ya demet8888 iyiydi keske arttırmasaydı olumsuzu hic soylemiyordu hemde full pozitif bir fal ama iyi hissettiriyorduvalla ara ara baktırırdım 100 olmasaydı pozitiflik için gereksiz 100kredi bence
Yaa hepsi tamam da yavrum a çok sinir olurum şu an görünce hatırladımCanım kelimesini ben de çok kullanırım,ama diğerleri bebeğim,kuzum,yavrum,aşkım falan asla demem kimseye.
Evet gerçekten en siniri o yaYaa hepsi tamam da yavrum a çok sinir olurum şu an görünce hatırladım
Fotoda genç ergen bir kız var, bize yavrularım diye mi sesleniyor ya, iyice şaşırdı bunlar daEvet gerçekten en siniri o ya.
Ben 40 plus bir kadın olduğum için geçen yolda 70 yaşlarda bir teyze bana yavrum diye seslendi valla uça uça gittim yanına...bir hoşuma gitti..Fotoda genç ergen bir kız var, bize yavrularım diye mi sesleniyor ya, iyice şaşırdı bunlar da