tellwe.com'da bakılan fallar!

Demet8888 var ama biraz pahalı.. gerçekten iyi tespitler dogru seyler biliyor ben begenmıstım ama biraz olumlu konusuyor ama asırı tatlı yani fala verilen paraya acımasam baktırırdım hep
Evet ya demet8888 iyiydi keske arttırmasaydı olumsuzu hic soylemiyordu hemde full pozitif bir fal ama iyi hissettiriyordu :KK70: valla ara ara baktırırdım 100 olmasaydı pozitiflik için gereksiz 100kredi bence

sevmiyorum işte..olumsuza açıksan gel,yok hayat toz pembe değildir yok gerçekler acıdır sloganlarına...
herşeyin söylemenin bir adabı vardır...hayat zaten zor git bunlara daha da zorlaşsın...ne gerek var...
Olumsuza açığız da, olumsuzu dövercesine söylemesine tabi ki açık değiliz. Kim ister ki kendisinin rencide edilmesini. Manyak ya bu falcılar da. Gelecekle ilgili olumsuz şey görüyorsan onu söyle, ona açığız. Bizi azarlamanıza, nispet yapmanıza, lafla dövmenize, ruhumuzu ezmenize niye açık olalım ki hasta mıyız, sizin kum torbanız mıyız veya daha doğru bir tabirle siz kimsiniz ki nerden bizi azarlama haddini kendinizde buluyorsunuz? Varsa bir olumsuzluk geleceğimde insan gibi söyle, insan gibi söyleyemiyorsan da sen de olumsuza açık ol, zira olumsuz yorum yazacağım :)))

Ohh gene içimi döküp rahatladım :KK70: buraları okuyorlar çünkü biliyorum.

Kesinlikle öyle oluyor ilk günler zorlandım da şu an çok rahatım kahve fincanını bile döndürmüyorum artık :KK70:

Ben de ya hatta döndürmemek için bile çok zorlanırdım o his de kayboldu :KK70:

Valla ikinize de helal olsun. Ben de hiç fal atmıyorum ama o fincan her gün döndürülüyor :KK70: lütfen onu bari elimden almayın :)))

Bende de hiç şaşmaz ama ben bizlerden kaynaklandığını düşünüyorum...hep bizim gibi olduklarını kabul edip kazık yiyoruz gibi geliyor ama..doğalarını yaşıyorlarlar aslında...
İnan ben artık birinin suratına baktığımda be mal olduğunu anlıyorum.Hayat tecrübesi mi dersiniz,yaşlanmak mı dersiniz ne derseniz deyin işte😃.

Evet ya demet8888 iyiydi keske arttırmasaydı olumsuzu hic soylemiyordu hemde full pozitif bir fal ama iyi hissettiriyordu :KK70: valla ara ara baktırırdım 100 olmasaydı pozitiflik için gereksiz 100kredi bence
Evet ya 100 tl hayatta vermem online fal ıcın vereceğim para maksimum 50 tl dir :KK70: ayda 50 tl koydum kendıme daha fazla para vermem

Eklentiler

• Screenshot_20220225-013901_Tellwe.jpg
    Screenshot_20220225-013901_Tellwe.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 32
X