tellwe.com'da bakılan fallar!

Sorma valla düşman başına denilecek tipler, insanın başına bela açıyorlar bir de. Bir de komşu falandı bunlar yani, arkadaş olduğum insan tipi değil yani. Komşu olduğu için ister istemez karşılaşıyorsun, eve geliyordu. Anneme, bunu alma eve dememe rağmen anlamıyordu iyi insan falan sanıyordu. Sonra annemin de başına çorap ördü. Ondan sonra patladı tabi :KK70:
Gerçekten komşu da o kadar önemli ki. İşte insan başına gelmeyince bazı yanlışların farkına varamıyor ortaya çıkması iyi olmuş böylelikle kurtulmuşsunuz en azından :KK70:

Yeşilcingenenin falı da bir yolun varda Famanın bana baktığı fal gibi olmuş. Onlar çok mutlu olacaklar birlikte tatile gidecekler sen de buna şahit olacaksın falan yazmıştı manyak bunlar ya :KK70: Bir yolun varda baktıracaksan Famaya baktırma yani özetle, çıkmadı dedikleri de zaten. Hani bir dönem ben bilmeden yaşandıysa bile bu haberim olmadı. Dediğin tarzda fal bakan çok falcı kaldı mı bilmiyorum çünkü genel talep daha gerçekçi yorumlar duymak yönünde, dolayısıyla deniz kıyısı bir yerde yaşayacaksın demeleri çok genel kalıyor ki sanırım bu da kalıp cümle, ben de dahil etrafımda birçok insana söylenmiştir fallarda. Bu arada falcı ismi vermeyi çok istemiyorum çünkü kime birini söylediysem beğenmeden geldi, normalde beğenilen isimler olsa da onlara öyle denk geldi bir şekilde :KK43:
Tesekkurler canım 😍 evet haklısn artık fallar kişisel gelişim tarzı söylemlere döndü ve evet famaya yıllaar once baktrmstm ama aklımda tek bı dedıgı kalmamıs cıktı mı dedgı onu bıle unuttm demekki tırt. Medyum cem e attım o da ıcımı karartmaz umarım artık o da öldun bıttın yazarsa binnazdaki pembecılere gdıcem kafayı yedım😂yok artık fal dıetındeym bu sondu☺️

Kızlar hepinizi ayrı seviyorum burada çok destek olduk birbirimize ama etkilemiyorsanız benim gibi cidden salın çünkü birşeyin üstüne düştükçe aynı hızla sizden uzaklaşıyor anana ne zaman birşeyleri unutup önünüze bakarsanız o zaman herşey oluyor 2 senelik ilişkimde aşırı baktırıyor ve fala ister istemez anlam yüklüyordum bunun yüzüne yol Bile yaptım sonra bir şekilde artık geçti yani zaman insanı kendinden bile geçiriyor ha böyle kolay anlatıyorum ama o zamanlar hiç kolay değildi sonu gelmeyen ağlama krizleri antidepresan süreçleri bi mesaja dünyalar benimdi üzülüyorum Vallah o Halime ya neler Neler de bitti gitti şimdi yeniler oluyor az bi bakıyorum gene böyle psikopata bağlıyorum dur diyorım zamanla biraz daha kontrol edebiliyor ve daha mantıklı davranıyorum şimdide diyorum kendime isteyen insan diye bi terim var isteyen insan bi yolunu buluyor öbür türlü kendini yiyor bitiriyorsun böyle demeseydim şöyle davranmasaydım ama alakası yok. Herşey oluyor bitiyor zaten fala gerek kalmazdı bırak hayatına eşlik etmek isteyen gelsin seninle demişler aynen öyle istemeyen de keyfi bilir niye kendimi boşa umutlarla tüketeyim veya üzüleyim insanlık bı bana mı verilmiş annem e bir gün telefonda ağladığımı hatırlarım annemde kızım Bıral demişti bende anne seviyorum dedim annemde kızım sevgi güsel birşey ama karşılıklı olursa demişti karşılığı olmayan hiçbiryer de kimsede be güzel kalbinizi ne yüreğinizi emeğinizi vefanızı gururunuzu sevginizi paranızı tüketmeyin kızlar hayat uzun bir yol kimse vazgeçilmez değildir iki sevgi ile sağı solu oynayan insanlardan hayır gelmez herşey olacağına varır su akar yolunu bulur ve her nasip vaktinin esiridir . Sevgiyle kalın hepinizin hayatında Güller açtıran ınsanlar olur ve bol bol kısmet bereket güzel işler günler günler geçirirsiniz hepimiz bunu hak ediyoruz :)

Kızlar hepinizi ayrı seviyorum burada çok destek olduk birbirimize ama etkilemiyorsanız benim gibi cidden salın çünkü birşeyin üstüne düştükçe aynı hızla sizden uzaklaşıyor anana ne zaman birşeyleri unutup önünüze bakarsanız o zaman herşey oluyor 2 senelik ilişkimde aşırı baktırıyor ve fala ister istemez anlam yüklüyordum bunun yüzüne yol Bile yaptım sonra bir şekilde artık geçti yani zaman insanı kendinden bile geçiriyor ha böyle kolay anlatıyorum ama o zamanlar hiç kolay değildi sonu gelmeyen ağlama krizleri antidepresan süreçleri bi mesaja dünyalar benimdi üzülüyorum Vallah o Halime ya neler Neler de bitti gitti şimdi yeniler oluyor az bi bakıyorum gene böyle psikopata bağlıyorum dur diyorım zamanla biraz daha kontrol edebiliyor ve daha mantıklı davranıyorum şimdide diyorum kendime isteyen insan diye bi terim var isteyen insan bi yolunu buluyor öbür türlü kendini yiyor bitiriyorsun böyle demeseydim şöyle davranmasaydım ama alakası yok. Herşey oluyor bitiyor zaten fala gerek kalmazdı bırak hayatına eşlik etmek isteyen gelsin seninle demişler aynen öyle istemeyen de keyfi bilir niye kendimi boşa umutlarla tüketeyim veya üzüleyim insanlık bı bana mı verilmiş annem e bir gün telefonda ağladığımı hatırlarım annemde kızım Bıral demişti bende anne seviyorum dedim annemde kızım sevgi güsel birşey ama karşılıklı olursa demişti karşılığı olmayan hiçbiryer de kimsede be güzel kalbinizi ne yüreğinizi emeğinizi vefanızı gururunuzu sevginizi paranızı tüketmeyin kızlar hayat uzun bir yol kimse vazgeçilmez değildir iki sevgi ile sağı solu oynayan insanlardan hayır gelmez herşey olacağına varır su akar yolunu bulur ve her nasip vaktinin esiridir . Sevgiyle kalın hepinizin hayatında Güller açtıran ınsanlar olur ve bol bol kısmet bereket güzel işler günler günler geçirirsiniz hepimiz bunu hak ediyoruz :)
Kesinlikle öyle benim 5 yıllık bir ilişkim var yani durağanlaşmıştı sanki fal baktırıyordum hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen. 2 haftadır o kadar huzurlu ve keyifli hissediyorum ki. Daha kesinlikle baktırmayacağım. O döktüğüm paralarla kendime dyson alabilirdim :KK70:

Kesinlikle öyle benim 5 yıllık bir ilişkim var yani durağanlaşmıştı sanki fal baktırıyordum hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen. 2 haftadır o kadar huzurlu ve keyifli hissediyorum ki. Daha kesinlikle baktırmayacağım. O döktüğüm paralarla kendime dyson alabilirdim :KK70:
Ya dyson sevdamız bitmez ben de çok seviyorum ama tabi alamıyorum. Hepimizin dyson alabildiği günler görelim kızlar :KK70:

Ya dyson sevdamız bitmez ben de çok seviyorum ama tabi alamıyorum. Hepimizin dyson alabildiği günler görelim kızlar :KK70:
Yaa öyle gerçekten dyson hava temizleme cihazına varana kadar istiyorum. Doların böyle fırlayacağını bilsem geçen sene alırdım kendi evime çok pişmanım :KK43: Evlendiğim zaman yeni alayım diye düşündüm çok pişmanım vallahi. İnşallah hepimiz kavuşuruz bir gün :KK70:

Yeşilcingenenin falı da bir yolun varda Famanın bana baktığı fal gibi olmuş. Onlar çok mutlu olacaklar birlikte tatile gidecekler sen de buna şahit olacaksın falan yazmıştı manyak bunlar ya :KK70: Bir yolun varda baktıracaksan Famaya baktırma yani özetle, çıkmadı dedikleri de zaten. Hani bir dönem ben bilmeden yaşandıysa bile bu haberim olmadı. Dediğin tarzda fal bakan çok falcı kaldı mı bilmiyorum çünkü genel talep daha gerçekçi yorumlar duymak yönünde, dolayısıyla deniz kıyısı bir yerde yaşayacaksın demeleri çok genel kalıyor ki sanırım bu da kalıp cümle, ben de dahil etrafımda birçok insana söylenmiştir fallarda. Bu arada falcı ismi vermeyi çok istemiyorum çünkü kime birini söylediysem beğenmeden geldi, normalde beğenilen isimler olsa da onlara öyle denk geldi bir şekilde :KK43:
birlikte tatile gittiler sen arkalarından baktın mı bu arada?

Gerçek hayatta da var böyle tipler,yüzüne karşı canım cicim,arkandan yemediği halt kalmaz.O yüzden her daim uzak duracaksın.Fazla samimiyet tez ayrılık getirir😂.
Bende de hiç şaşmaz ama ben bizlerden kaynaklandığını düşünüyorum...hep bizim gibi olduklarını kabul edip kazık yiyoruz gibi geliyor ama..doğalarını yaşıyorlarlar aslında...

Ne kadar doğru..isteyen geliyor,yapan yapıyor inanın buna...ben birşey talep ettiğimde bahane bulan kız erkek kimseyi tutmuyorum artık hayatımda...ben çünkü zorlansamda sevdiğim biriyse mutlaka onu mutlu etmeyi isterim ama hep mutlu eden bensem artık bye bye.....

Bu tip ifadeler bariz kötü niyet zaten ya, hani kötü bir olay yaşayacaksın ama oh olsun iyi ki de yaşayacaksın der gibi. Bilerek canını yakmak ister gibi...
sevmiyorum işte..olumsuza açıksan gel,yok hayat toz pembe değildir yok gerçekler acıdır sloganlarına...
herşeyin söylemenin bir adabı vardır...hayat zaten zor git bunlara daha da zorlaşsın...ne gerek var...

Evet yani hayatımdaki hayırsızdan önce falcıdan yiyorum darbeyi :KK70:bir de şeyi düşündüm hani canım cicim diyen samimiyetsizler biraz eleştirilince öteki yüzlerini ortaya çıkarıyormuş ya, bunları eleştirsek ağzından alevler çıkarır herhalde hayal edemiyorum :KK70:

Hanımlar yeşilçingene falının etkisinden yeni çıkabildim. Biryolunvarda falan tavsiye edecegınız eski usul falcı var mı? yani çingene gibi akıl vermesin eleştirmesin. mesela eskiden baktrdgm bı kadın sen denız kıyısında bıyerde yaşayacaksın demişti böyle dümdüz kalben yorumlar pembe olsun kara olsun kalpten olsun fal boyle olmalı bence soru ve kişilik tespiti saçma sapan yargılamalar fal değil ukelalık ve hakaret. tam anlatamadım belkı ama sevdiğin insanın hayatında kahverengi saçlı sevimli bir kadın var onu bırakıp sana gelmez demek fal olmamalı:KK43: varmı falcı teyze tarzında birileri? azıcık terapi olsun bısıler duymazsam catlıcam
Demet8888 var ama biraz pahalı.. gerçekten iyi tespitler dogru seyler biliyor ben begenmıstım ama biraz olumlu konusuyor ama asırı tatlı yani fala verilen paraya acımasam baktırırdım hep

X