-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.181
Sisteme günde kaç fal geliyordur kim bilir ne para toplanıyordur.cok iyi para var bu işte.yillardir promosyon atıyorum sadece on gündür onu da atmiyorumAynen öyle. Acayip soğudum. Her yerde bir insan kazıklamaca. Bu nedir ya bıktım usandım.
Bot falcılardan oluştuğunu bildikleri platformlara bile insanlar ne paralar verip fal atıyor. Öyle bir kendinden geçmişlikSisteme günde kaç fal geliyordur kim bilir ne para toplanıyordur.cok iyi para var bu işte.yillardir promosyon atıyorum sadece on gündür onu da atmiyorum
tek kart olmaz...3 kart ile bir anlam ifade eder.Evita1907 buralarda mısın? :) bir tane kariyer için kartı çekip atsam yorum istesem ayıp etmiş olur muyum?
Sitede tarot kariyer falı diye bir şey var tek kart çektiriyor da ondan dedimtek kart olmaz...3 kart ile bir anlam ifade eder.
Gerçek hayatta da var böyle tipler,yüzüne karşı canım cicim,arkandan yemediği halt kalmaz.O yüzden her daim uzak duracaksın.Fazla samimiyet tez ayrılık getirirYalan ya işte maksat şirinlik olsunahahah şaka bir yana cidden öyle samimi olduğu için söyleyen de vardır bir şey demek istemiyorum ama bir çoğu bana da samimiyetsiz geliyor, puan almak için bence.
tek kart çok ortada bırakır...sen niyet edip 3 kart çek bi bakalım biz..Sitede tarot kariyer falı diye bir şey var tek kart çektiriyor da ondan dedim
Çok teşekkürler canım ya sağ ol, bir tanesintek kart çok ortada bırakır...sen niyet edip 3 kart çek bi bakalım biz..
Evet hele o gerçek hayattakiler, daha yeni tanışmışız, bebeğim aşkım falan demeler, direkt kaçıyorum o cıvık tiplerden zaten sağlam olmuyorlar. Mutlaka kısa süre sonra bir yamuğunu görüyorsun. Yaplıkları varoşluklara paravan işte o canım bitanem lafları.Gerçek hayatta da var böyle tipler,yüzüne karşı canım cicim,arkandan yemediği halt kalmaz.O yüzden her daim uzak duracaksın.Fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
Canim dediklerim,canımı aldıEvet hele o gerçek hayattakiler, daha yeni tanışmışız, bebeğim aşkım falan demeler, direkt kaçıyorum o cıvık tiplerden zaten sağlam olmuyorlar. Mutlaka kısa süre sonra bir yamuğunu görüyorsun. Yaplıkları varoşluklara paravan işte o canım bitanem lafları.
Yakın geçmişte işlerin yolunda olduğu parlak kariyer açısından iyi diyebileceğimiz bir dönemden geçmişsin,iş arıyorsan iş bulmuşsun vs..geçmişte bir sıkıntı yok fakat şimdiye geldiğimizde 2 veya daha fazla insanla fikir çatışmaları uzlaşamama durumu var.Haksızsın uzlaşmalısın demiyorum sadece bu dönemi birr şekidle uzlaşarak kapatman lazım çünkü bunu yaparsan yakın gelecekte güzel gelişmeler devam edecek..hatta pozisyonun birine birşeyler gösterir liderlik eder durumda olacak gibi..uzlaşamazsan kendi kendini yediğin sıkıntlı bir sürecin olur der kartların...Çok teşekkürler canım ya sağ ol, bir tanesin
Geçmiş: Asa üçlüsü
Şimdi: Asa beşlisi
Gelecek: Münzevi (ermiş)
Geçmiş kısmı evet öyle ama şimdi kısmını anlamlandıramadım. Çünkü sadece yüksek lisanstan 5-6 ay önce mezun oldum ve iş arıyorum yani tez aşamasında 2 hocayla ciddi sorun yaşadım evet ama onlar artık hayatımda değil ve uzlaşma gerektiren bir konum yok. Yanlış mı bakıyorum olaya acaba :)Yakın geçmişte işlerin yolunda olduğu parlak kariyer açısından iyi diyebileceğimiz bir dönemden geçmişsin,iş arıyorsan iş bulmuşsun vs..geçmişte bir sıkıntı yok fakat şimdiye geldiğimizde 2 veya daha fazla insanla fikir çatışmaları uzlaşamama durumu var.Haksızsın uzlaşmalısın demiyorum sadece bu dönemi birr şekidle uzlaşarak kapatman lazım çünkü bunu yaparsan yakın gelecekte güzel gelişmeler devam edecek..hatta pozisyonun birine birşeyler gösterir liderlik eder durumda olacak gibi..uzlaşamazsan kendi kendini yediğin sıkıntlı bir sürecin olur der kartların...
kart anlamlarını yazayım sana ona göre yor birde öyle bakalım...Geçmiş kısmı evet öyle ama şimdi kısmını anlamlandıramadım. Çünkü sadece yüksek lisanstan 5-6 ay önce mezun oldum ve iş arıyorum yani tez aşamasında 2 hocayla ciddi sorun yaşadım evet ama onlar artık hayatımda değil ve uzlaşma gerektiren bir konum yok. Yanlış mı bakıyorum olaya acaba :)
Evet hele o gerçek hayattakiler, daha yeni tanışmışız, bebeğim aşkım falan demeler, direkt kaçıyorum o cıvık tiplerden zaten sağlam olmuyorlar. Mutlaka kısa süre sonra bir yamuğunu görüyorsun. Yaplıkları varoşluklara paravan işte o canım bitanem lafları.
Benim çevremde hiç öyle insan olmadı yani bir kişi bana canım diyorsa gerçekten öyle samimi gördüğü için canım diyordu o yüzden bu konu hakkında kötü anım hiç yokCanim dediklerim,canımı aldı.
Teşekkür ederim güzel kadınkart anlamlarını yazayım sana ona göre yor birde öyle bakalım...
Asa üçlüsü:doğru zamanda doğru işler yapmak,şansın yaver gitmesi,bir işi bitirip diğerine başarılı geçiş,kendine hedefler koymak
Asa beşlisi:2 veya daha fazla durumla yada kişiyle fikir ayrılığı,uyuşamama, uzlaşmanın uyum göstermenin zorunluluk olması
Münzevi (ermiş): öğretici ,bilgisini elindeki fener gibi dağıtan kişilik,kendi içinde dönmek,kendi fikrinin doğruluğuna inanmak ,insanlardan uzaklamak, maddeden uzaklaşmak maneviyata dönüş...
Sen cool çevrelerden geliyorsun o zaman :)) benim başıma gelen insan tipleri her biri ayrı varoş türüydüBenim çevremde hiç öyle insan olmadı yani bir kişi bana canım diyorsa gerçekten öyle samimi gördüğü için canım diyordu o yüzden bu konu hakkında kötü anım hiç yok
Aahahahhaha ama gerçekten hep düzgün insanlarla tanıştım çok şükür.Sen cool çevrelerden geliyorsun o zaman :)) benim başıma gelen insan tipleri her biri ayrı varoş türüydü
Yeşilcingenenin falı da bir yolun varda Famanın bana baktığı fal gibi olmuş. Onlar çok mutlu olacaklar birlikte tatile gidecekler sen de buna şahit olacaksın falan yazmıştı manyak bunlar yaHanımlar yeşilçingene falının etkisinden yeni çıkabildim. Biryolunvarda falan tavsiye edecegınız eski usul falcı var mı? yani çingene gibi akıl vermesin eleştirmesin. mesela eskiden baktrdgm bı kadın sen denız kıyısında bıyerde yaşayacaksın demişti böyle dümdüz kalben yorumlar pembe olsun kara olsun kalpten olsun fal boyle olmalı bence soru ve kişilik tespiti saçma sapan yargılamalar fal değil ukelalık ve hakaret. tam anlatamadım belkı ama sevdiğin insanın hayatında kahverengi saçlı sevimli bir kadın var onu bırakıp sana gelmez demek fal olmamalıvarmı falcı teyze tarzında birileri? azıcık terapi olsun bısıler duymazsam catlıcam
Sorma valla düşman başına denilecek tipler, insanın başına bela açıyorlar bir de. Bir de komşu falandı bunlar yani, arkadaş olduğum insan tipi değil yani. Komşu olduğu için ister istemez karşılaşıyorsun, eve geliyordu. Anneme, bunu alma eve dememe rağmen anlamıyordu iyi insan falan sanıyordu. Sonra annemin de başına çorap ördü. Ondan sonra patladı tabiAahahahhaha ama gerçekten hep düzgün insanlarla tanıştım çok şükür.Varoş insanlardan ayrıca nefffret ederim