• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telkinle zayıflama yöntemi

gilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
47
0
96
Afyon
Kızlarr süper bir yöntem ve inanın devamlı tok gezmeye başladım ve daha birinci günündeyim. ve işte yöntem. :)
Müzik dinliyorum. ister klasik ister ney isterseniz new age hangi türden hoşlanıyorsanız. Telkin yöntemi.
googledan hayatım değişti yi arayın bulun. öpüyorum hepinizi.:21:

suan bi siteden Telkimyöntemlerini okuyorum benimde ilgimi cekti cidden :66: cidden ise yarırosan cok kilolu olan arkadaslarımada tavsiye ederim öncelikle :)

bende hayatım değişti sitesinden ney telkinlerini indirmiştim ama ben sigara için denemiştim ve işe yaramıştı ama kilo vermek için hiç denemedım

Slm şekerler...
Devamlı dinleyince müziği etkiliyor gerçekten. Yemek yemeğe başlayınca tokluk oluşuyor...:82:

Kızlarr süper bir yöntem ve inanın devamlı tok gezmeye başladım ve daha birinci günündeyim. ve işte yöntem. :)
Müzik dinliyorum. ister klasik ister ney isterseniz new age hangi türden hoşlanıyorsanız. Telkin yöntemi.

canım mrb ben de 2 gündür dinliyorum.bakalım 1 ay sonra ne olacak?

gilda çok mutlu oldum bu habere
hemen indirdim umarım işe yarar çoook güzel bu benim için artık zayıf bi fiziğim olsun inşaallah
isteyen herkesin tabi
paylaşım için teşekkür ederim gilda:16:

Son düzenleme:
ben pek anlamadım bu işi sabah pek canım istemiyor ama diğer öğünler çok yemek istiyorum gece yatmadan önce dinliyorum onunla alakalı olabilirmi ?
aslında en mantıklısı kendi kendimizi telkin vermek bence...

ben pek anlamadım bu işi sabah pek canım istemiyor ama diğer öğünler çok yemek istiyorum gece yatmadan önce dinliyorum onunla alakalı olabilirmi ?
aslında en mantıklısı kendi kendimizi telkin vermek bence...

canım ben de gece dinliyorum ama sanırım gün içinde de dinlesek daha iyi olur

Biraz anlatabilirmisin ben fazla bir şey anlamadım ...?

bende bi ara dinledim bu telkinleri. sadece kilo vermek için değil, her bir şeklni denedim ynı anda dinledim. uzun süre boyunca herbirini sardım başa dinledim. kendine güven topluluk önünde konuşma felan o ara bi canlılık olmuştu bende. ama kilo verdiğimi hatırlamıyorum. ilk başladığım zamanlarda mide bulantısı ve baş ğrısı yapmıştı. bunu diğer kullanıcılardan da duymuştum. çok ilginç gbi ama ne derece etkili bilmem. :4:

gilda çok mutlu oldum bu habere
hemen indirdim umarım işe yarar çoook güzel bu benim için artık zayıf bi fiziğim olsun inşaallah
isteyen herkesin tabi
paylaşım için teşekkür ederim gilda:16:

Etkisini kısa sürede göreceksin yavaş yavaş oluyor ama açlık krizine girmiyorsun biraz da sabredersen doğal olarak vermeye başlıyorsun canım.:49:

Biraz anlatabilirmisin ben fazla bir şey anlamadım ...?

slm canım
internette hayatım değişti diye bir adres var. oraya girdiğin zaman müzikle telkin yapıldığını göreceksin.
zayıflamayla ilgili olanını bulup dinle istersen önce telkini oku. Telkinin adı ada. müziği her fırsatta dinlemen lazım özellikle uykuda dinleyin diyorlar ama ben hiç uyurken dinleyemedim. müziği dinlemeye devam ettikçe yemeği çokta düşünmüyorsun. mesela benim çikolata veya şekerlibüskivi yeme isteğim azaldı artık yemiyorum. Eskiden canım çooook tatlı isterdi ve yerdim de. baklava olsun kadayıf olsun. ama şimdi eşim tatlı aldığı zamana bile yemek istemiyorum. bence telkinin etkisi arkadaşım tavsiye ederim. umarım açıklamam yeterli gelmiştir sana.
:42:

ben bunu daha önce de duymuştum ama sürekli dinleyememiştim.başlığı görünce ine başladım.çok fazla dinleyemiyorum.ama sanki işe yarıyor gibi.denemenizi tavsiye ederim.eğer zayıflarsam haber veririm.herkes faydalansın demi..görüşürüz:3: :3:

ben bunu daha önce de duymuştum ama sürekli dinleyememiştim.başlığı görünce ine başladım.çok fazla dinleyemiyorum.ama sanki işe yarıyor gibi.denemenizi tavsiye ederim.eğer zayıflarsam haber veririm.herkes faydalansın demi..görüşürüz:3: :3:

canım umarım işe yarar. bende işten dolayı devamlı dinleyemiyorum. Ancak iştahımı bayağı düzene soktu.

Back
X