Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr süper bir yöntem ve inanın devamlı tok gezmeye başladım ve daha birinci günündeyim. ve işte yöntem. :)
Müzik dinliyorum. ister klasik ister ney isterseniz new age hangi türden hoşlanıyorsanız. Telkin yöntemi.
googledan hayatım değişti yi arayın bulun. öpüyorum hepinizi.![]()
ben pek anlamadım bu işi sabah pek canım istemiyor ama diğer öğünler çok yemek istiyorum gece yatmadan önce dinliyorum onunla alakalı olabilirmi ?
aslında en mantıklısı kendi kendimizi telkin vermek bence...
Kızlarr süper bir yöntem ve inanın devamlı tok gezmeye başladım ve daha birinci günündeyim. ve işte yöntem. :)
Müzik dinliyorum. ister klasik ister ney isterseniz new age hangi türden hoşlanıyorsanız. Telkin yöntemi.
googledan hayatım değişti yi arayın bulun. öpüyorum hepinizi.![]()
buldum da indiremiyorum..teliften dolayı kaldırılmıs link diyor . indirdiginiz linki bana özelden gönderebilirmisin
gilda çok mutlu oldum bu habere
hemen indirdim umarım işe yarar çoook güzel bu benim için artık zayıf bi fiziğim olsun inşaallah
isteyen herkesin tabi
paylaşım için teşekkür ederim gilda![]()
Biraz anlatabilirmisin ben fazla bir şey anlamadım ...?
ben bunu daha önce de duymuştum ama sürekli dinleyememiştim.başlığı görünce ine başladım.çok fazla dinleyemiyorum.ama sanki işe yarıyor gibi.denemenizi tavsiye ederim.eğer zayıflarsam haber veririm.herkes faydalansın demi..görüşürüz![]()
![]()