Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm telkin dinlemym okudum ezberledim bi tane boy u zzAtmayla ilgili bi telkin onu hep içimden solym gun icinde bi kaç kez kendimi uzun dusunym hayal edym bi cm uzadm şimdiye kadar ama untym yapmyi bi süredir yapmym sinavlar filan var. Sen ne ile ilgli bi telkin dinlyn canım
yirmiye yeni girdim canım sut içmeye başladım yoğurt pekmez filan yym tabi bugünlerde bozdum biraz ya
kişisel gelişim tlkinleri dinliyorum ben canım okumak da etkili olduğunu duydum ama dinlemek daha kolay geldi çünkü bende unuturum okumayı
:) doğru cnm bende untym ıste sende olan degısımlerı yazarsan sevnrm telkinden snra
tam olarak bilgi verirmisin canım tam olarak nasıl telkin vermek lazım özellikle söylenilen bir cümle varmı bide ben 23 yaşına girdim yaeni yinede uzama olurmu?
tam olarak bilgi verirmisin canım tam olarak nasıl telkin vermek lazım özellikle söylenilen bir cümle varmı bide ben 23 yaşına girdim yaeni yinede uzama olurmu?