telkin ve boy uzaması

telkin dinlemeye başladım 1 haftadır dinliyorum ama boy uzatmak için dinlemeyceğim kaç yaşındasın 1 ayda 1 cm çok güzel telkinin etkisine inanıyorum

cnm telkin dinlemym okudum ezberledim bi tane boy u zzAtmayla ilgili bi telkin onu hep içimden solym gun icinde bi kaç kez kendimi uzun dusunym hayal edym bi cm uzadm şimdiye kadar ama untym yapmyi bi süredir yapmym sinavlar filan var. Sen ne ile ilgli bi telkin dinlyn canım

kişisel gelişim tlkinleri dinliyorum ben canım okumak da etkili olduğunu duydum ama dinlemek daha kolay geldi çünkü bende unuturum okumayı:KK1::KK1:

tam olarak bilgi verirmisin canım tam olarak nasıl telkin vermek lazım özellikle söylenilen bir cümle varmı bide ben 23 yaşına girdim yaeni yinede uzama olurmu?

tam olarak bilgi verirmisin canım tam olarak nasıl telkin vermek lazım özellikle söylenilen bir cümle varmı bide ben 23 yaşına girdim yaeni yinede uzama olurmu?

canım olablr neden olmasn telkinle30 yasındakı adam bıle uzamış.........

Telkinle boy uzatma, kişinin zihinsel olarak boy uzatma konusunda kendine güvenmesine ve pozitif düşünmesine sebep olmaktadır.

Bilinen bir gerçektir ki hastalıkların iyileşmesinde veya mevcut rahatsızlığın giderilmesinde kişinin düşünce dünyası çok önemlidir.

Aynı durumlarda iki hastadan iyileşeceğini düşünen hastanın daha kısa sürede iyileştiği görüldüğü gibi iyileşemeyeceğini düşünen hastanın da daha geç iyileştiği görüşmüştür.

Ancak bu demek değildir ki her hasta iyileşeceğini düşünsün ve iyileşsin. Böyle birşey yok..

Düşünce sistemi tek başına sizi uzatmaz veya kısaltmaz ancak uzamanıza yardımcı olabilir.

Ki bu da çok önemli bir kazanımdır.

Örneğin; boy uzatma egzersizlerlerini düzenli olarak yapan biri 1 hafta sonra uzamadığını görüp umutsuzluğa kapıldığı an o egzersizlerden alacağı faydayı ve uzamayı adeta bir kapı ile kapatmış olmaktadır.

Oysa olumlu düşünen ve umudunu yitirmeyen bir insan da düşünsel anlamda kişinin uzaması için hiçbir engel olmamaktadır.

Sanırım telkinle boy uzatma işe yarıyor mu sorusuna tatmin edici bir cevap vermiş olduk.

Son düzenleyen: Moderatör:

telkinle boy uzatma - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri bıde bu sıtede ıkı tane telkın vardı boy uzatmyla ılglı onu bul sana hangsı mantklı glyosa onu ıcndn tkrarla hergn ezbrle..................... ben suan ypmyrm kâğıda yzmstm telkını ama evde dglm evde oldgmda yollrm sna..

Son düzenleyen: Moderatör:
X