- 11 Kasım 2012
- 104
- 12
- 298

telkin cdleri ile ilgili ben çok araştırdım denemiş sonuclarını görmüş güvenilir kaynaklar bulamadım kadınlar kulübünde bilee!!
ve karar verdim denemeye, değişime hazırım sitesinden bi cd sipariş ettim, adıma hazırlanmış olduğunu söylediler, geçmişten özgürleşme hususnda :))) malum çok parlak bir geçmişim yok ...
simdi ilk 21 günlük dinleme süresini doldurdum günde en az 7 saat diyordum ama gece falan tamamlayamadım ben onu uyurken dinlemek aslında en faydalısıymış ama ben yanlız yasadığım için gece ses olmasından rahatsız oluyorum.
yani ne gibi bir değişim olacaktı tam olarak kestiremedim ama aynı zamanda rejime falan da başlamıştım ondan mı bilmem de bende bir mutluluk var aklıma kötü anılarımı getirmiyorum artık kafam rahat kendimi olduğu gibi kabul ediyorum önceden sürekli ben su konuda su hatayı yapıyorum die kuruntularım vardı.. bilmiyorum ki bundan mı kaynaklı düzeldi sanki :) içimde bi yaşama sevinci varmış en azından onu farkettim :)))
tabi bu telkin cdlerinin faydası 3. 21 günlük dinlemelerde falan belli oluyormus anladığım kadarıyla simdi bu 21 gun dinledikten sonra 7 gun ara verilme dönemindeyim ben ve faydasını görürsem mutlaka paylasırım bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen arkadaslar icin