Merhaba kızlar,
Dizilerimizde sık sık gelin veriyoruz maşallah. Bazılarının da çok güzel gelinlikleri oluyor. Bu başlıkta en beğendiğimiz dizi, film gelinliklerinin bulabilirsek fotoğraflarını paylaşalım mı?
Ben en çok Binbir Gece'de Şehrazat'ın gelinliklerini -ki kendisi maşallah aynı dizide her sezon sonu bir tane giyerek rekor kırmıştır sırnaşık şey - bir de Asi'nin gelinliğini çok beğenmişimdir. ışte fotoları:
Şehrazatın bu ilk gelinliğini straples sevmememe rağmen beğenmiştim. çok sade, asildi, fiziğine yakışmıştı. aradan çok zaman geçtiği için sanırım, fotosunu bulamıyorum. paylaşan olursa sevinirim.
Bu ikinci gelinliği sanki en hoşu idi. Yunanlı heykel misali gezindi ortalıkta. Gelin tacı da çok yakışmıştı.
Bu gelinliğin hiç unutmam boyu çok garipti, etek sert bir şekilde tam bilek üstünde bitiyordu. onun haricinde hoş bir gelinlikti.
ve asinin gelinliği...
Duvağıyla, danteliyle, göğüs altındaki fiyonkla çok zarif, tam Asi karakterine uygun, harika bir gelinlikti kanımca.
Haydi hanımlar, dizi gelinlikleri buraya...