Televizyonda futbol maçı izlemekten nefret ediyorum!!!!!

kate_34

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.665
892
773
Ayy bıktım artık bu maçlardan vallahi delikafadulden Adam maç başladı mı çıt ses yok sohbet yok yaaa.:kızgın: Mecburen ben de başka meşgaleler bulmaya çalışıyorum kendime.Kocişede kızamıyorum maç izlemeyi seviyor ama ben ne yazıkki sevmiyorum keşke sevseydimde onunla birlikte izleseydim ama yok sevemedim bir türlü şu futbol olayını.Ne yapalım gülü seven dikenine katlanır misali idare ediyorum işte.yerimseniben

ben şu an eşimle beraber kırmızı beyaz formayı giydim, beraber pöykürerek maç seğrediyoruz...
bence anın tadını çıkar...

aynen aynen aynennnnn valla
oturmuş tv izliyodum babam kumandayı kaptığı gibi maçı izlemeye başladı
bi sürü söylendim tabi aman sonucunu öğrenirsin izleyince noluyo diye ama nafile
22 tane adam bir topun peşinden koşuyo olay bu :))

kızzzzz valla benim kociş de izlemez pek ama milli maç bu sen de otur yanına izle .ben öyle yaptım :))

Ya adamların bi eğlencesi var alt tarafı 90 dk değilmi sizde dayanın ne yapalım :))
Valla işteyim yoksa bende izlerdim iyi oluyo :sm_cool:

benim eşiminde hiç alakası yoktur maçla .. bende Türkiye maçlarına bakarım ama gene eşim bakmaz ilgilenmez..

bızde mac ızlıyoruz suan kocamla
bebısımızı uyuttukkk
mısırımızıda patlattıkk
zevklı oluyor vallaaa bız mutluyuzz

benim eşiminde hiç alakası yoktur maçla .. bende Türkiye maçlarına bakarım ama gene eşim bakmaz ilgilenmez..

sende tuce gibi şanslısın işte ne güzel.Ama Allahtan eşimin diğer yönleri çok iyi de o açığı diğer yönlerle kapatıyoruz.

Kesinlikle bende nefret ediyorum
Dizimi izleyemedim eşimin maç sevdası yüzünden...

Ah canım seni çok iyi anlıyorum Bende bir çok kez dizi falan izleyememiştim Ama şöyle de bir şey var iyi ki böyle bir sitemiz var ve burada sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşabiliyoruz dimi ama?kaydirigubbakcemile5

Back