Cidde'n mi ya bizim garanti süresi üç yıldı ve doldubenım tv nınde ana kartı yandı cnm ya nasıl dandık yapıyorlarsa artık tvlerı şaka gibi gerçekten birde benim kusurum diye az kalsın garantıyede almıyorlrdı bagırdım cagırdım da ikna oldular, sinir bozucu gerçekten geçmiş olsun .
Aynen çok sinirliyim şu anStatik elektirikten mi tv bozuldu
şka gibi dimi bozuluyor evet :) bende tvnın ekranına elımı gezdirirdim çarpardı böyle cızır cızır babam bozulur diye bagırırdı hakikaten bozuluyormuş :)Statik elektirikten mi tv bozuldu
Senin tv nin ekranı açılıyor muydu peki cnmşka gibi dimi bozuluyor evet :) bende tvnın ekranına elımı gezdirirdim çarpardı böyle cızır cızır babam bozulur diye bagırırdı hakikaten bozuluyormuş :)
çok masraflı ise yenısı almak daha mantıklı olur hiç yaptırmaya ugrasmayın.Cidde'n mi ya bizim garanti süresi üç yıldı ve doldu
Çok masraf çıkar o Zaman
Aa ilk kez duyuyorum eskiden tüplülere ne yapardık iyiki patlamamışızşka gibi dimi bozuluyor evet :) bende tvnın ekranına elımı gezdirirdim çarpardı böyle cızır cızır babam bozulur diye bagırırdı hakikaten bozuluyormuş :)
evet ekran acılıyordu ama goruntu yoktuSenin tv nin ekranı açılıyor muydu peki cnm
Lanet olsun diyorum o zamanevet ekran acılıyordu ama goruntu yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?