- 10 Kasım 2014
- 340
- 314
- 34
-
- Konu Sahibi yyaaggmmuurr
Burda eşi marangoz yada mobilyacı olan varsa.. sorup bi el atsın bence konuya..kızlar
Sonuçta kullanışsız bir malzeme olursa para çöpe gider. Birde rengi beyaz dökülürse kötü durur..
eşim marangoz degil fakat el becerisi çok iyi ve hobi olarak ,kirada kaldgımız evin mutfak dolaplarını ve şuan kendimize ait olan evimizede mobilyayı eşimle yaptık şimdi sizin sorunuza gelince mdfye oranla sağlam degildir ve belli bir süre sonra nemli bezle silinirken şişme yapar ve yıpranır...canımMelamin kaplı yonga levha imiş.
Ama bu ne demek bilmiyorum ki.
Ayrıntıları yolluyorum mesajla canım. :)
bu modeli begendigiseniz eger tanıdıgınız mobilyacıya mdf malzemeye yaptırabilirsiniz tabikiiMerhaba kızlar.
Ben bir internet sitesinde gayet uygun fiyata (290,00 tl) aşağıdaki Bestline Prag televizyon ünitesini buldum. Almayı istiyorum ama malzemesi nasıldır gibi sorular var kafamda. Bu ürünü ya da bu markanın herhangi bir ürününü kullanan var mı aranızda. :/
Eki Görüntüle 1354805
eşim marangoz degil fakat el becerisi çok iyi ve hobi olarak ,kirada kaldgımız evin mutfak dolaplarını ve şuan kendimize ait olan evimizede mobilyayı eşimle yaptık şimdi sizin sorunuza gelince mdfye oranla sağlam degildir ve belli bir süre sonra nemli bezle silinirken şişme yapar ve yıpranır...canım
bu modeli begendigiseniz eger tanıdıgınız mobilyacıya mdf malzemeye yaptırabilirsiniz tabikii
bencede yani mdf en iyisi özellikle çamsan benim balkonada yaptık eşimle bir tarafı mecburen yağmur göryüyor allaha şükür bir şey olmadı tatlım 2 sene olduAyyy 2 gün sonra rezil olacaksak almanın hiç alemi yok o zaman. Çok sağol canım.
Öyle araştıracağım artık. Hem modeli hem fiyatı baz alarak karar vereceğim. :)