Televizyon programları

Hanımlar gun icinde evde olunca televizyonda neler seyrediyorsunuz moda programları ve yemek programları var bu tür programları seyretmek günah mıdır siz seyrediyor musunuz
Günah ne alaka konuyla hanımefendi? Bir uğraşınız yoksa da tv’ye bakıp oturmayın bütün gün,kitap okuyun kursa gidin hobi edinin belgesel izleyin işe falan girin. Okumadıysanız okuyun. Geliştirin biraz kendinizi böyle cahil cahil şeyleri neredem duyuyorsanız uzaklaşın

Hanımlar gun icinde evde olunca televizyonda neler seyrediyorsunuz moda programları ve yemek programları var bu tür programları seyretmek günah mıdır siz seyrediyor musunuz
Moda hadi bi nebze size göre düşününce günah diyelimmde yemek programı niye günah olsun yahu. O zaman hiç tv izlememelisiniz.

2010 yılından beri televizyon izlemiyorum . Eksikliğini hissetmiyorum , misafirlige gittiğim yerde açıksa da 'ay dediğini duyamıyorum. Kapatsana izlemiyorsan' diyorum. Tek istisna Ananemin evinde kalırken kapattirmiyor, orada maruz kalıyorum her programa.
Yeminle iğrenç bir şey televizyon ya. Komple ataerkil bakış acılı, tam bir aptal kutusu. Dizisi ayrı iğrenç , gündüz kuşağı ayrı iğrenç.
Çoluk çocuk varsa da çok tehlikeli.
Bence yol yakınken,izleyecek bir şey bulamıyorken kapat gitsin

Yemek programları falan izliyorum ben onun dışındakiler içimi bayiyor. Bir de niye günah olsun fetva vermiş gibi olmayayım da.
Göz hakkından mı diyor bilemedim ama günah olmaz fetva vermiş olmayalımda tabii

Ustalar Pişiriyor yemek programı var

Mehtap Güzey Özcan yemek programı Sunuculuğunu yapıyor

Hem güzel bilgiler veriyor hem de insana iyi gelen bilgi dokunuşları yapıyor

Uçankul tv deydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…