- 1 Kasım 2022
- 79
- 16
- 3
- 28
- Konu Sahibi Panikli biri
Hanımlar gun icinde evde olunca televizyonda neler seyrediyorsunuz moda programları ve yemek programları var bu tür programları seyretmek günah mıdır siz seyrediyor musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hayir sordum sadeceAnket filan mı yapiyorsunuz.
Günah ne alaka konuyla hanımefendi? Bir uğraşınız yoksa da tv’ye bakıp oturmayın bütün gün,kitap okuyun kursa gidin hobi edinin belgesel izleyin işe falan girin. Okumadıysanız okuyun. Geliştirin biraz kendinizi böyle cahil cahil şeyleri neredem duyuyorsanız uzaklaşınHanımlar gun icinde evde olunca televizyonda neler seyrediyorsunuz moda programları ve yemek programları var bu tür programları seyretmek günah mıdır siz seyrediyor musunuz
Günah derken?Hanımlar gun icinde evde olunca televizyonda neler seyrediyorsunuz moda programları ve yemek programları var bu tür programları seyretmek günah mıdır siz seyrediyor musunuz
Moda hadi bi nebze size göre düşününce günah diyelimmde yemek programı niye günah olsun yahu. O zaman hiç tv izlememelisiniz.Hanımlar gun icinde evde olunca televizyonda neler seyrediyorsunuz moda programları ve yemek programları var bu tür programları seyretmek günah mıdır siz seyrediyor musunuz
Göz hakkından mı diyor bilemedim ama günah olmaz fetva vermiş olmayalımda tabiiYemek programları falan izliyorum ben onun dışındakiler içimi bayiyor. Bir de niye günah olsun fetva vermiş gibi olmayayım da.
TeşekkürlerGöz hakkından mı diyor bilemedim ama günah olmaz fetva vermiş olmayalımda tabii
Ustalar Pişiriyor yemek programı var
Mehtap Güzey Özcan yemek programı Sunuculuğunu yapıyor
Hem güzel bilgiler veriyor hem de insana iyi gelen bilgi dokunuşları yapıyor
Uçankul tv deydi