Telefonuyla yapışık yaşayan eş

flyu

Hayat @/):)₺
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
215
134
Yedi senedir evliyim ve eşim evlendiğimizden beri aynı dertle beni sınıyor .İlk yıllarda akıllı telefonu yoktu laptop kucağında yaşardı ,işten gelir üstünü çıkarmadan açardı bilgisayarı .sonralarda maalesef telefonlar akıllandı ve adam arrık yüzümüze bakmıyor sadece yemek yerken gözünü telden alıyor .İki çocuğum var onlarla ilgilenirken de gözü sürekli telefonda ve bu beni arrık çok üzüyor defalarca kavga ettik sürekli uyarıp laf sokuyorum beddua ettim inşallah telefonun kırılır diye oğlum wc attı ama yine olan bana oldu yeni telefon masrafı çıktı nasıl engellerim bilmiyorum o sanıyor ki her şeye yetiyorum aynı zamanda hem nete bakıp hem tv izleyip hem çocuklarla oynayıp hem benim sorularıma cevap verebildiğini sanıyor ama ben artık çok üzülüyorum ve oğlumda örnek almasından korkuyorum babası gelene kadar tv bile izlemiyor babagelince tablet eline alıyor ben çocukların olduğu yerlerde mümkün oldukça telefona gömülmüyorum ama adam telefona yapışık yaşıyor ekşi sözlük okuma gibi lanet bir huyu var yakında ekşi sözlük benim dualarımla kapanacak haberi Yok siz de durumlar nasıl

Mecazi anlamda yapisik olmasi yeterli gelmiyor adama..bir gece o uyurken cidden yapistirin vucudunun en hassas!kismina da görsün telefona yapışmak neymiş..
Sonunda yapacağım sanırım bir de bana tavır alıyor bir şey deyince ben çok sinik biri oldum çocuklar huzursuz ortamda büyümesin diye her şeye susar oldum

Sonunda yapacağım sanırım bir de bana tavır alıyor bir şey deyince ben çok sinik biri oldum çocuklar huzursuz ortamda büyümesin diye her şeye susar oldum
Asla susmayin..madem telefonu ile o kadar mutlu eve de gelmesin ne yani?Ailesine vakit ayiramayacaksa neden evlenmis neden coluk cocuk istemis?
Bagirin cagirin gerekirse kriz gecirip teli camdan asagi atin ki gorsun caniniza tak ettiğini.

Sadece orayı mı okuyor?
Bence sürekli aynı şey sıkar insanı tek orası değildir.
Ciddi ciddi konuşmalısınız evliliğimiz yok oluyor sabrım taşıyor diye bi rest çekmelisiniz bence.

Günümüz insanlarının genel ilişki problemi resmen...maalesef bir nevi bağımlılık, eşiniz kendi istemedikçe değişen bir şey olmayacak

Sadece orayı mı okuyor?
Bence sürekli aynı şey sıkar insanı tek orası değildir.
Ciddi ciddi konuşmalısınız evliliğimiz yok oluyor sabrım taşıyor diye bi rest çekmelisiniz
Günümüz insanlarının genel ilişki problemi resmen...maalesef bir nevi bağımlılık, eşiniz kendi istemedikçe değişen bir şey olmayacak
lokantaya pikniğe eğlenceye ev oturmasına nereye gidersek gidelim elinde tel ve değişmiyor eskiden katlanıyorsun ama şimdi yavrularım babasının gözünü görsün istiyorum

Bizim de öyle değil mi şimdi Allah için doğruyu konuşalım hepimizin bi hayatının parçası oldu. Ama sınırını bilmeli eşle çocukla ilgilenmeli.

Konuyu okuyunca arkadaşım açtı sandim vallahi bu telefonlar yüzünden paylaşım kalmadı ailelerde Allah sabır versin

Düşüncelerinizde haklısınız ancak asla ' bağırıp çağırıp telefonu camdan aşağı atmayın ' . Eşinizi karşınıza alın ve olumlu olumsuz bütün düşüncelerinizi anlatın , gün içerisinde hangi saat dilimlerini kendine ayırmalı , hangi saat dilimleri içerisinde sizlerle ve evlatlarıyla ilgilenmeli bir hatırlatma yapın.Kendine zaman ayırmaya tabii ki hakkı olduğunu ancak sizinle geçireceği zamandan biraz çaldığını , bunun sizi ne denli huzursuz ettiğini kibar bir dille anlatın. Eğer bu konuşmanızdan sonra halen bir şey değişmiyorsa size tavsiyem aynı şeyi sizin de ona yapmanız. Yemek yapmayı unutun mesela ya da temizlik yapmayın belli bir süre , gömlekleri ütülemeyin.Gerekçe olarak ta ' yeni bir oyun indirdim ' veya ' ekşi sözlük okuyorum ' diyebilirsiniz.

Yedi senedir evliyim ve eşim evlendiğimizden beri aynı dertle beni sınıyor .İlk yıllarda akıllı telefonu yoktu laptop kucağında yaşardı ,işten gelir üstünü çıkarmadan açardı bilgisayarı .sonralarda maalesef telefonlar akıllandı ve adam arrık yüzümüze bakmıyor sadece yemek yerken gözünü telden alıyor .İki çocuğum var onlarla ilgilenirken de gözü sürekli telefonda ve bu beni arrık çok üzüyor defalarca kavga ettik sürekli uyarıp laf sokuyorum beddua ettim inşallah telefonun kırılır diye oğlum wc attı ama yine olan bana oldu yeni telefon masrafı çıktı nasıl engellerim bilmiyorum o sanıyor ki her şeye yetiyorum aynı zamanda hem nete bakıp hem tv izleyip hem çocuklarla oynayıp hem benim sorularıma cevap verebildiğini sanıyor ama ben artık çok üzülüyorum ve oğlumda örnek almasından korkuyorum babası gelene kadar tv bile izlemiyor babagelince tablet eline alıyor ben çocukların olduğu yerlerde mümkün oldukça telefona gömülmüyorum ama adam telefona yapışık yaşıyor ekşi sözlük okuma gibi lanet bir huyu var yakında ekşi sözlük benim dualarımla kapanacak haberi Yok siz de durumlar nasıl
Al benden de o kadar benimki de video izliyor sürekli. Dün şarjı bitmiş adam şarj aleti almaya üşeniyor ver de seninkinden devam edeyim diyor :/

X