Anket Telefonunuzu Açtiğinizda Ne Diyorsunuz?

TELEFONUNUZU AÇTIĞINIZDA NE DİYORSUNUZ?

• Ankete Katılan
    656
efendim derim genelde...

ama bazen yakınlarım arıyorsa ne var diede açarımm uyuzluğuna

Tabiki arayanın kim olduğuna göre değişir,sıradan biriyse efendim beni sinir etmiş biriyse ne var die açarım

valla ben kim olursa olsun efendim diye açıyorum telefonumu yaa aşkıma bile efendim diye açıyorum:bbo:

benim kardeşim küçükken telefonu açtığında karşıdakine kimi arıyorum diye soruyordu..

benim teyzemin kocasi yani enistem telefonu (HE BEN MEMET) diye acar :Roflol:

süper ya..:Roflol::Roflol:arayan annem babamsa annecim,babacım.Başkalarına efendim ya da alo derim.Değişken yani.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

gızlı numaraysa asla acmam
acık numarysa efendım, efendım cnm, efendım hayatm, efendım anne... ornekler cogaltılabılır :)

Telefonu açarken tabi ben , ''Buyrun Gül Pavyon''sırnaşık şey derim. Şakası bir yana özel hariç arayan kişilerin isimleri başta olmak üzere sonunu '' canım '' diye eklerim...

Ben Alo diye acarim, zaten efendim desem beni arayan yabanciysa anlamaz ne dedigimi o yuzden mecburen Alo derim

genelde efendim, ama ablam gibi sevdigim bir arkadasim var onunaradigini görürsem alllllloooooohhhhhhhh derim hehhehehe

ben de efendim diye açarım ama heeeepp içimde kalmıştır canım neeeeeeeeee demek ister. bi defa yaptım. anneme yaptım nasıl olsa ayıp olmaz diye. annem beni bi azarladı ben sana böyle mi öğrettim ben hiç böyle açıyo muyum:oklava::oklava:

Efendim diyerek telefonu açarım ama yakın arkadaşlarım aradığında "nevar" yada "gene mi sen" tatlicadiarzudiyerek açarım:1rolleyes:

ben de eger arayan eşimse aşkım diye yok yakınlarımdan biriyse bazen buyrun benim derim ama genelde efendim derim

Back