Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bendede kişiye göre değişir eğer bizimkilerse "" anlat "" derim yada "" ne oldu söle"" derim annemse "" buyrun ...... hanım"" derim diğerlerine efendim derim sinirlerime göre efendimin şekli değişir
Alo derim ve susarim, karsi taraftan ses beklerim. Bazen tuhaf birileri oluyor sessiz sessiz dinliyorlar insani onun ikinci kere Alo demem. Birkac saniye icinde cevap gelmezse telefonu kaparim.
her hangi biriyse efendim die arkadaşlarımsa duruma göre herşeyi sölerim çok aramışlarsa ne war tama geliorum iki dakkaya ordayım.. eskiden sewgilim arayınca se3ni çok sewiyorum die açardım..epeydir öle açmıorum.. arasında açiim şutarafagitti
aloooooooooooooooooooooooo
anlamı : ALO grahambel'in sevgilisinin adının baş harfleridir.zaten ilk görüşmelerini sevgilisiyle yapmaktaydı.bunun içinde sevgilisi her ahizeyi kaldırdığı zaman,ismini söylüyordu.bu da çok uzun bir işlem olduğu için; isminin baş harflerini bir araya getirerek böyle kısa bir söyleyiş bulmuş oldu.