Anket Telefonunuzu Açtiğinizda Ne Diyorsunuz?

TELEFONUNUZU AÇTIĞINIZDA NE DİYORSUNUZ?

• Ankete Katılan
    656
genelde efendim diyorum ama ruh halime göre aloooo, ne vaaaar, buyrun benim şeklinde açabiliyorum

bendede kişiye göre değişir eğer bizimkilerse "" anlat "" derim yada "" ne oldu söle"" derim annemse "" buyrun ...... hanım"" derim diğerlerine efendim derim sinirlerime göre efendimin şekli değişir

Alo derim ve susarim, karsi taraftan ses beklerim. Bazen tuhaf birileri oluyor sessiz sessiz dinliyorlar insani onun ikinci kere Alo demem. Birkac saniye icinde cevap gelmezse telefonu kaparim.

Genelde efendim diye açarım tanımadığım bi numaraysa alo derim aşkım arıyosa aşkımmm derim :asigim:

Efendim diye acarim ama ablamsa eger aloooo derim...yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben anladin sen onuuujeyyarjeyyar

her hangi biriyse efendim die arkadaşlarımsa duruma göre herşeyi sölerim çok aramışlarsa ne war tama geliorum iki dakkaya ordayım.. eskiden sewgilim arayınca se3ni çok sewiyorum die açardım..epeydir öle açmıorum.. arasında açiim şutarafagitti

efendim diye açarım ,arayanın kim olduğunu biliyorsam ve sinir oluyorsam ne var derim .

aloooooooooooooooooooooooo
anlamı : ALO grahambel'in sevgilisinin adının baş harfleridir.zaten ilk görüşmelerini sevgilisiyle yapmaktaydı.bunun içinde sevgilisi her ahizeyi kaldırdığı zaman,ismini söylüyordu.bu da çok uzun bir işlem olduğu için; isminin baş harflerini bir araya getirerek böyle kısa bir söyleyiş bulmuş oldu.

Back