Anket Telefonunuzu Açtiğinizda Ne Diyorsunuz?

TELEFONUNUZU AÇTIĞINIZDA NE DİYORSUNUZ?

• Ankete Katılan
    656
arayana bağlı ablam veya abimse kardeşiimm die kocamsa aşkum die yani genelde yabancı bi numara değilse arayanın sıfatını sölerim
özel numaraları açarım karşıdan ses gelene kadar bişe demem :)

efendim derim ama sevgilim arıyorsa o an ki ruh halime bağlı aramız iyiyse aşkııımmm ama kötüyse soğuk bi şekilde efendim derim sırnaşık şey

bazen alo bazen efendim.eşim arıyorsa aşkım derim direk.kardeşlerim arıyorsa yeavrumm diye.aramızda espiridirde..

oğluşum aradığında efendim oğluşum
eşim aradığında süle aşkitom ve he canım süle
babam aradığında efendim baba buyur

en çok efendiim

kocişimse arayan ve sinirliysem açar konuşmam.dinler o da konuşur konuşur kızar sonra :):):)

Genellikle "efendim", bazen de "alo"

ama nedense alo demek garibime gidiyo kaydirigubbakcemile3

neşeliysem aloha diyorum, bunu diyince daha da neşeleniyorum=) onun dışında evendim, alo ne gelirse

İçime odun kaçmışsa==Söyle, ne var?, evet, buyur
Genelde ===========Efendim (arayan sanki benim efendimmiş gibi tövbe tövbeee)
Sevgi pıtırcığı olmuşsam=alOOO (O harfi kalın söylenecek) ya da halloooo

Entersan bir soru olmuş :)
Ama efendim diye açarım genelde.

ben sevgilim arıyosa ve keyfim yerindeyse çığırarak AŞKIMMM diye açarım telfonu. ayyy bigün ev telfonu çalmıştı arayan numarayı sevgilimin ev nosuna benzettiydim yine öyle çığırarak açmıştım telfonu meğersem açık öğretim bürosundan aramışlarmış beni ohaoldumsmile bi gülme tuttuuuu :roflol: arayan herif de zavallım anlattı anlattııı bişeyler kapattı sonra delikafadulden

sırasıyla efendim, alo, ne var, buyur gibi şeyler olabilir. ruh halim ve kim olduğuna göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…