• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefonun dinlenmesi

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.273
333
merhabalar herkese. kizlar konu kiz kardesimin esi. kardesimin kocasinin maddi durumu cok iyi iken 2017 ' de batti. o surec cok agir geldi ve eşinin psikolojisi bozuldu .daha sonra psikolojik tedavi falan gordu, islerinin de duzelmesiyle psikolojisi de duzeldi. kardesime kendi kendine itiraf etmis "senin telefonuna o donemde casus yazilimi yukletmistim, ama daha sonra sildim, 3 ay boyunca seni dinledim" diye.kardrsim asla anlamadi dinlendigini. her neyse. kardesim bu ara suphelenmeye basladi dinlendiginden, cunku gecenlerde hickimsenin bilmedigi aile sirrimizi telefonda konustuk. esi 2 gun sonra tartisma esnasinda dillendirmis aile sirrimizi. kardesim, nerden biliyorsun sen bunu diye sorunca bir akrabamizdan ogrendigini iddia etmis. ama imkan yok bir baskasinin bilmesine. annem, babam kardesim ve ben biliyoruz baska da kimse bilmiyor.yine birkac bir sey daha var da konuyu uzatmayayim. kizlar telefonun dinlendigini ogrenmek icin nereye gidebilirz? herhangi bir telefoncu bilir mi casus yazilimi yuklendigini? play stor dan bi kac uygulama indirip telefonu tarattirdi ama tehlikesiz cikti. ama yine de uzman birilerine telefonu gostermek istiyoruz. gosterelim ki ispati elinde olsun. boyle bir sey basina gelen var mi? ne yaptiniz nasil ortaya cikar bu? (telefonu fabrika ayarlarina dondurdu, teldeki gmail adeesini drgistirdi, ama hala dinlendigini soyluyor kardesim)

merhabalar herkese. kizlar konu kiz kardesimin esi. kardesimin kocasinin maddi durumu cok iyi iken 2017 ' de batti. o surec cok agir geldi ve eşinin psikolojisi bozuldu .daha sonra psikolojik tedavi falan gordu, islerinin de duzelmesiyle psikolojisi de duzeldi. kardesime kendi kendine itiraf etmis "senin telefonuna o donemde casus yazilimi yukletmistim, ama daha sonra sildim, 3 ay boyunca seni dinledim" diye.kardrsim asla anlamadi dinlendigini. her neyse. kardesim bu ara suphelenmeye basladi dinlendiginden, cunku gecenlerde hickimsenin bilmedigi aile sirrimizi telefonda konustuk. esi 2 gun sonra tartisma esnasinda dillendirmis aile sirrimizi. kardesim, nerden biliyorsun sen bunu diye sorunca bir akrabamizdan ogrendigini iddia etmis. ama imkan yok bir baskasinin bilmesine. annem, babam kardesim ve ben biliyoruz baska da kimse bilmiyor.yine birkac bir sey daha var da konuyu uzatmayayim. kizlar telefonun dinlendigini ogrenmek icin nereye gidebilirz? herhangi bir telefoncu bilir mi casus yazilimi yuklendigini? play stor dan bi kac uygulama indirip telefonu tarattirdi ama tehlikesiz cikti. ama yine de uzman birilerine telefonu gostermek istiyoruz. gosterelim ki ispati elinde olsun. boyle bir sey basina gelen var mi? ne yaptiniz nasil ortaya cikar bu? (telefonu fabrika ayarlarina dondurdu, teldeki gmail adeesini drgistirdi, ama hala dinlendigini soyluyor kardesim)
Bir tanıdığımın başına geldi kesin bakın surda casus yazılım var diyemedi sorduğu kimse. O da yem atmaya başladı. Yani yalan bilgiler ile başkaları ile konuştu. Dinleyen kişi coşunca kesinleşti. Öyle ki biri ile telefon da konuşmaya gerek yok. Telefon yanınızda iken de ortam sesini dinleyip hatta kamera ile de izleyebiliyormuş.

Bir tanıdığımın başına geldi kesin bakın surda casus yazılım var diyemedi sorduğu kimse. O da yem atmaya başladı. Yani yalan bilgiler ile başkaları ile konuştu. Dinleyen kişi coşunca kesinleşti. Öyle ki biri ile telefon da konuşmaya gerek yok. Telefon yanınızda iken de ortam sesini dinleyip hatta kamera ile de izleyebiliyormuş.
aa telefona erisimi olan birisi mi yaptirabilmis bunu?

ortam dinlemesi yaptigindan da supheleniyor. bir cok isaret var dinledigjne dair. ama nasil bir yem ortaya atacak? yalan bilgi derken nasil yani biraz acabilir misiniz

İlk yapacağım şey telefona baktırmak olur
İkinci şık o telefonu kırarım kocam olacak herif konuşmalarımı dinlerse son şey boşarım kesin yaparım bu adi davranışa sabretmem
niyeti o yonde cunku evde surekli pimpirikli bi halde, kardesimin psikolijisi bozulacak , bi ispat edebilsek

Bence sıradan bir telefoncu bile bilebilir böyle bişey yüklüyse. Ama telefonu sifirlamis sanmıyorum hala yüklü olacağını belki gerçekten bir yerden duymuştur yerin kulağı var derler

Bence sıradan bir telefoncu bile bilebilir böyle bişey yüklüyse. Ama telefonu sifirlamis sanmıyorum hala yüklü olacağını belki gerçekten bir yerden duymuştur yerin kulağı var derler
inanin duymasina imkan yok, ailece cok hassas oldugumuz konuydu konustugumuz sey

Bizim bir akrabamızda kahvaltıda telefonunun eski eşi tarafından dinlendiğini bize söylemişdi, sonra bana o casus programı bulup silmemi rica etti.
Bende bütün telefonundaki uygulamaları dosyaları didik didik aradım ve sonunda o casus yazılımı bir dosyanın içinde buldum, ama silemedim yok ne yaptıysam silinmiyor arkadaş.

Bence ablanız telefonunu değiştirsin tek yolu radikal bir çözüm

aa telefona erisimi olan birisi mi yaptirabilmis bunu?
Bu işi yapanlar var onlar ile bir bağlantı paylaşımı oluyor. Telefonun 5 dk karşı tarafın eline geçmesi yeterli. Ama telefona ulaşması gerek dediğim gibi yoksa yapamaz. Bu yazılımı telefona kuruyor. Hata GPS ile takip bile edebiliyor. Neler yasadı dediğim kişi. Sahte konuşmaları yapıp sonra telefonu yatak odasına götürürüp bir yere tıkıo sonra normal sohbete dönüyordu.

Telefoncuya götürmeden önce içindekileri kaydedin bir yere resim vs telefoncu gerekirse tüm telefonu sıfır ilk ayarlarına getirsin birde googleda telefonda casus yazılım nasıl anlaşılır yazdım bir kaç şey var ordakilere bakın. Bir kere yapan kesin bir kere daha yapmıştır bunu eminim riskli birşey bu oyğzden iphone kullanıyorum

neden boşanmıyor, adam hasta sapık resmen telefon dinlemek ne demek ...neden telefon değiştirmiyor peki?

bence adamı biraz yemlesin. Dün kardeşimle telefondaydım, bu telefon hışırdadı galiba dinliyorlar. Senin durumunu, depresyonunu, biraz da cinsel hayatımızı konuştuk ben şüpheleniyorum galiba özelimiz yayıldı savcıya başvurucam desin. O sırada da ses kaydı alsın. Savcıyı duyunca bülbül gibi öter.

Bir de evde dinleme cihazı olabilir sadece tlf odaklanmasın.
Ebe cihaz koyması daha kolay .
Ama nerelere konulur galiba YouTube gibi yerlerde bir çok video vardır
oturma odasinda 6 li priz var, ondan da supheleniyor, priz seklinde dinleme cihazlari satiliyi cunku. ya ortam dinliyor ya da evde bisey var.

inanin duymasina imkan yok, ailece cok hassas oldugumuz konuydu konustugumuz sey
Mesajlaşma olmusmuydu belki gizlice mesajları okumuştur . Çünkü her dakika neden karısı kimle konuşuyor onu dinlesin ki

Back
X