merhabalar herkese. kizlar konu kiz kardesimin esi. kardesimin kocasinin maddi durumu cok iyi iken 2017 ' de batti. o surec cok agir geldi ve eşinin psikolojisi bozuldu .daha sonra psikolojik tedavi falan gordu, islerinin de duzelmesiyle psikolojisi de duzeldi. kardesime kendi kendine itiraf etmis "senin telefonuna o donemde casus yazilimi yukletmistim, ama daha sonra sildim, 3 ay boyunca seni dinledim" diye.kardrsim asla anlamadi dinlendigini. her neyse. kardesim bu ara suphelenmeye basladi dinlendiginden, cunku gecenlerde hickimsenin bilmedigi aile sirrimizi telefonda konustuk. esi 2 gun sonra tartisma esnasinda dillendirmis aile sirrimizi. kardesim, nerden biliyorsun sen bunu diye sorunca bir akrabamizdan ogrendigini iddia etmis. ama imkan yok bir baskasinin bilmesine. annem, babam kardesim ve ben biliyoruz baska da kimse bilmiyor.yine birkac bir sey daha var da konuyu uzatmayayim. kizlar telefonun dinlendigini ogrenmek icin nereye gidebilirz? herhangi bir telefoncu bilir mi casus yazilimi yuklendigini? play stor dan bi kac uygulama indirip telefonu tarattirdi ama tehlikesiz cikti. ama yine de uzman birilerine telefonu gostermek istiyoruz. gosterelim ki ispati elinde olsun. boyle bir sey basina gelen var mi? ne yaptiniz nasil ortaya cikar bu? (telefonu fabrika ayarlarina dondurdu, teldeki gmail adeesini drgistirdi, ama hala dinlendigini soyluyor kardesim)