• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonumdaki gariplikler,dinleniyormuyuz acaba?

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
40
Puanlar
118
Yer
İstanbul
konuyu doğru yere mi açtım onu da bilmiyorum..hatalıysa kusura bakmayın
birkaç saattir pc başındayım.cep telefonum da yanımda ve sanki telefona arama yada mesaj gelecekmiş gibi o malum parazit sesi geliyor.sonra telefonun ekranı aynı şarj bitiminde uyarı olarak aydınlanması gibi aydınlanıyor ve sönüyor.bu arada şarjı full..telefonda herhangi bir arıza yok.eşim de ben de anlam veremedik ama açıkçası kafama takıldı.yoksa dinleniyor muyuz :95:iyice paronayak olduk çıktık

Telefonunun çektiği baz istasyonu değişiodur,ses ordan kaynaklanıodur.
Pc'nin yanına koyduğun için o da etkileniodur büyük bi ihtimal,dinlenme falan değil emin olabilirsin yani :)
Ayrıca evet,konu yanlış yerde.

aynı olaylar benim telimdede oluyo bende anlam veremedim.

Yakınlarda Baz İstasayonu Varsa Ondan Oluyor Olabilir..

bu olay olduğu zaman bi suikast planında bahset, öğrenirsin dinlenip dinlenmediğini:60::60::60:

telefonun ısıgı kendı kendıne yanıp sönüyosa dınlenıyo o telefonun demekmış.
eşim devlet dairesinde calısıyo dınlendıklerı ıcın telin lambası yanıp sönüyo kendı kendıne.
tv de felanda gosterdıler bu tip durumlarda dınlenıyosunuz demekmiş

Bi numara vardı hatırlayamdm ama. Onu telinden arıyosun mesgul çalarsa problrm yok. Ama mormal çalarsa dinleniyosun. Ben denemstm dinlenmiyorum:D şu telekulak olayları çıktığı zaman tv de göstermslerdi bu tekniği.ben hatrlayamadm noyu ama belki hatrlayan çıkar burda

öğrenci adamın benim neyimi dinlicekler acaba :27: şaşırdılar iyice hatlar karıştı sanırım :37:

“Telefonunuzun dinlenip dinlenmediğini öğrenmek istiyorsanız, “kare31kare31” (#31#31) yazdıktan sonra kendi cep numaranızı çevirin. Eğer karşınıza bir kişi çıkıyorsa telefonunuz dinleniyor demektir..”

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım,
bu nedenle konu "Hiçbir başlığa uymayan yazılar" başlığına taşındı.

“Telefonunuzun dinlenip dinlenmediğini öğrenmek istiyorsanız, “kare31kare31” (#31#31) yazdıktan sonra kendi cep numaranızı çevirin. Eğer karşınıza bir kişi çıkıyorsa telefonunuz dinleniyor demektir..”

Aradığınız numaraya yanlış veya eksik tuşladınız diyor :44:

Dinleyipte napacaklarmış beni :37:

Ara sıra sınav sistemine sayarım.
Bazan babama kızar söylenirim
:52:

Kendi kendime şarki söylerim
Zaten sesimim duyduktan sonra felç geçirmişlerdir garipler
Tühh adamlarada yazık oldu
:27: :27:

benim de ışığı kendi kendine yanıp sönüyor ama bunu yaptım yanlış ya da eksik diyor..

ahh keşke dinleseler , belki biri çıkar da anneme "yeter yahu şu kızı günde 20-30 kere aramaktan sıkılmadın mı kadın " deyiverir :62::62:

Eyvaah benim eşimle telefondaki konuşmalarımızı duydular mı acep?:52:
Vah vah çok fena şeyler konuşmuştuk geçen gece nöbetteyken:69::69:

zaten google aratınca teee 2007 senesindeki konularda çıkıyor
demekki artık işlevi kalmamış:26:

bnımde eskı ericson tlfnum ole olurdu 2005lerde filan yanıp yanıp sönerdi benıde deli ederdi.. işin garibi tlfnumu kapatıyorum tamamen yıne kendı kendıne ısık sacardı manyak seyy.. sonra attım o tlfnu kendıme yenısı aldım ondada bi defa garip sey oldu ozamanlar bedava msjlar revactaydı ve aşkıma 250 tane bos msj gondermıs salak tlf bunu nası basardı bılmıyorum,sonrasındaysa ben çok feci bi kaza gecırdım sevgilime -yanı kocama- sana haber vermek istemıs bak diyede dalga gecmıstım :52:

şimdide eşimin tlfnuna bı haller oldu ısıgı yanıp sonuyor yada hiç kapanmıyor :53: tlfda konustugumuz zamanda mutlaka bi cızırtı var :47: valla ben kanun adına ters bişi yapmadım-yapmadık eşim zaten asker:72: neyine yasa dısı bısı yapceski.

Back