• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonuma Gelen Mesajla Dolandırıcılık. UYARI!

nicksiz

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.642
Puanlar
373
Yer
Diğer
Merhaba arkadaşlar,
Bugün cep telefonuma bir mesaj geldi. Aynen yazıyorum.

"Tebrikler!! Degerli Musterimiz UCRETSIZ 2 ADET COK SIK KOL SAATI KAZANDINIZ. Hemen 05321119191 arayın HEDIYENIZI ve Tasarruf cihazinizi Kacirmayin 05321119191"

gönderen numara da : 05074114355

Mesajı ciddiye almadım. Az önce merak edip googledan aramam gereken numarayı arattım. Yanılmamışım. Üçkağıtçıların dolandırmak için seçtiği başka yolmuş.
Arkadaşlar çevrenizdekileri de uyarın. Ciddiye almasınlar böyle şeyleri.

evet bir kaç kez bana da gelmişti.. :19: zaten yazıdan amaç belli şekerim ..:57: ama bu şekilde uyarı niteliğinde bilgilendirme çok yerinde olmuş .. tşkler...:71:

tatlım arama sakın aman dikkat.bana da POLIS diye mesaj gelmişti."size mesaj atıp hediye kazandınız,şu numarayı arayın deyip numara veren mesajlara sakın inanmayın dolandırıcılık yapılmaktadır gibi bir uyarı yollamışlardı Egm 'nin otomatik mesajı.aradan 2-3 hafta geçti Tebrikler!Dijital Foto mak. kazandınız.Lütfen hemen .... nolu telefonu arayınız. dedi ben de çekilişlere katılan biriyim.EGM nin mesajından sonra aramadım.Ayyy vampirler nerden buluyorlar nolarımızı

tatlım arama sakın aman dikkat.bana da POLIS diye mesaj gelmişti."size mesaj atıp hediye kazandınız,şu numarayı arayın deyip numara veren mesajlara sakın inanmayın dolandırıcılık yapılmaktadır gibi bir uyarı yollamışlardı Egm 'nin otomatik mesajı.aradan 2-3 hafta geçti Tebrikler!Dijital Foto mak. kazandınız.Lütfen hemen .... nolu telefonu arayınız. dedi ben de çekilişlere katılan biriyim.EGM nin mesajından sonra aramadım.Ayyy vampirler nerden buluyorlar nolarımızı

yok canım ben inanmadım. amaç çok belli zaten.
ben bu konuyu gündeme getirip herkesin birbirini tekrar uyarmasını istedim.

mesela " ben polisim şu suçtan aranıyorsun, şu kadar para ver sümen altı edelim" gibi aramalar konusunda o kadar uyarı yapılmasına rağmen, geçen ay bir tanıdığımın komşusu 12 bin tl yi kaptırdı.
kadınla adam haberimiz yoktu böyle dolandırıcılıklardan diyormuş. telefondakiler acayip korkutmuş bu kişileri. hala inananlar çıkabiliyor işte.:50:

banada emniyetten uyarı msj geldi sakın bu dolandırıclara kanmayın diye.. kımısıde arıyormus aa su kadar hediye kazandınız dıye kımısınede msjla gonderılıyormus.. :47::47:

Back