- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Eşimin telefonuda geçenlerde suya düştü, pirinçte beklettik sonrasında sorun yaşamadık. Sende yaşamazsın umarım.
Eşimin telefonunda hiç sorun olmadı, garanti kapsamına girmez bildiğim kadarıyla ama yinede servise vererek, çok geç olmadan daha uygun fiyata bakımını yaptırabilirsiniz.Şu an mobilden giriyorum sorun yok. Ama korkum şu yönde , ileriki günlerde sorun yaşar mıyım ? Tecrübeniz var mı . Mesela şu an sürekli kulaklı takılı bildirimi veriyor :/
Kurutma makinesini kesinlikle önermiyolar :/[/QUOTE]="izmirlikiz35, post: 41277955, member: 406602"]arada kapatıp tekrar saç kurutma makinesiyle soğukta kurut
Şu an mobilden giriyorum sorun yok. Ama korkum şu yönde , ileriki günlerde sorun yaşar mıyım ? Tecrübeniz var mı . Mesela şu an sürekli kulaklı takılı bildirimi veriyor :/
Ben elimi dahi sokamadığım sıcaklıktaki suya mp3 düşürmüştüm. Hatta alana kadar elimi feda edecektim nerdeyse
Hemen pirince koydum sabaha kadar beklettim. Şu an 7 yıl oldu halen taş gibi çalışıyor
Ben elimi dahi sokamadığım sıcaklıktaki suya mp3 düşürmüştüm. Hatta alana kadar elimi feda edecektim nerdeyse
Hemen pirince koydum sabaha kadar beklettim. Şu an 7 yıl oldu halen taş gibi çalışıyor
Arkadaşlar Merhaba tavsiyelerinize ihtiyacım var . Telefonum suya düştü . Hemen çıkardım . Neyseki koruma kabı vardı çok zarar görmedi çıkardığımda hâlâ çalılıyordu kapattım içini kurulayıp pirince koydum. 2 saat bekledikten sonra bekleyemedim açtım. Sorunyok. Eskisi gibi çalışıyor. Beyaz ekran vs öyle bir durum olmadı. Ama çok kkorkuyorum şu an bir sorun çıkacak diye ne yapmalıyım? İleriki günlerde sorun çıkar mı?