telefonum suya düştü acil yardım !

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
Arkadaşlar Merhaba tavsiyelerinize ihtiyacım var . Telefonum suya düştü . Hemen çıkardım . Neyseki koruma kabı vardı çok zarar görmedi çıkardığımda hâlâ çalılıyordu kapattım içini kurulayıp pirince koydum. 2 saat bekledikten sonra bekleyemedim açtım. Sorunyok. Eskisi gibi çalışıyor. Beyaz ekran vs öyle bir durum olmadı. Ama çok kkorkuyorum şu an bir sorun çıkacak diye ne yapmalıyım? İleriki günlerde sorun çıkar mı?

Eşimin telefonuda geçenlerde suya düştü, pirinçte beklettik sonrasında sorun yaşamadık. Sende yaşamazsın umarım.

Şu an mobilden giriyorum sorun yok. Ama korkum şu yönde , ileriki günlerde sorun yaşar mıyım ? Tecrübeniz var mı . Mesela şu an sürekli kulaklı takılı bildirimi veriyor :/

="izmirlikiz35, post: 41277955, member: 406602"]arada kapatıp tekrar saç kurutma makinesiyle soğukta kurut[/QUOTE]
Kurutma makinesini kesinlikle önermiyolar :/

Şu an mobilden giriyorum sorun yok. Ama korkum şu yönde , ileriki günlerde sorun yaşar mıyım ? Tecrübeniz var mı . Mesela şu an sürekli kulaklı takılı bildirimi veriyor :/
Eşimin telefonunda hiç sorun olmadı, garanti kapsamına girmez bildiğim kadarıyla ama yinede servise vererek, çok geç olmadan daha uygun fiyata bakımını yaptırabilirsiniz.

Gecen ay ben de suya düsürdum ve kuruttum sizinki gibi e surekli kulaklik takili bildirimi vermeye basladi 2 3 güne gittikce artti bu bildirim tel kafayi yedi donmaya basladi sonunda formatlayinca tamamen duzeldi şu an sorun yok. Sizinki de boyle olursa formatlamayi denersiniz kendiligindem duzelmezse

Ben elimi dahi sokamadığım sıcaklıktaki suya mp3 düşürmüştüm. Hatta alana kadar elimi feda edecektim nerdeyse
Hemen pirince koydum sabaha kadar beklettim. Şu an 7 yıl oldu halen taş gibi çalışıyor

M

Markası neydi telefonunuzun ????

Merhaba benim de telefonum iphone suya düştü az önce ne yapıcam bilmiyorum yardımcı olun lütfeeen sizin telefon markası neydiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…