- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Geri yukleme yap canim fabrika ayarlarina geri don en son ne zaman itunese baglayip guncelleme yaptiysan o haline geri donerkızlar selam :)
İphone5 e ios8 yükledim. Telefonum uygulama kapatıyo, kendi kendine kapanıp açılıyo, mesela buraya dosya yükleyemiyorum hata verdi sayfa diyo ama ipadden yüklüyorum yani burayla alakası yok. Bildirim gelmiyo. Anca whatsappa girince geliyo. Bütün appler kasıyo hiçbirinden bildirim gelmiyo. Mahvoldu kızlar ya napıcam şimdi.
Kişilerimden bazıları silindi ne alakaysa. Fotolarımdan ikişer üçer tane kaydedilmiş.
Nası çıkıcam işin içinden
Bilgisayarı mahvetti evdeki canavarlar. İtunes kalmadı ki :/ başka bi bilgisayara yüklesem de olur mu unuttum ya bağlamaya bağlamaya. Şifreyle giriyoduk galiba :-Geri yukleme yap canim fabrika ayarlarina geri don en son ne zaman itunese baglayip guncelleme yaptiysan o haline geri doner
Bu hali ile esleme yaparsan degisen birsey olmaz malesef tekrar aynisini yuklersin hic silme bosunaBilgisayarı mahvetti evdeki canavarlar. İtunes kalmadı ki :/ başka bi bilgisayara yüklesem de olur mu unuttum ya bağlamaya bağlamaya. Şifreyle giriyoduk galiba :-
iOS 8 problemleriyle gelmiş.kızlar selam :)
İphone5 e ios8 yükledim. Telefonum uygulama kapatıyo, kendi kendine kapanıp açılıyo, mesela buraya dosya yükleyemiyorum hata verdi sayfa diyo ama ipadden yüklüyorum yani burayla alakası yok. Bildirim gelmiyo. Anca whatsappa girince geliyo. Bütün appler kasıyo hiçbirinden bildirim gelmiyo. Mahvoldu kızlar ya napıcam şimdi.
Kişilerimden bazıları silindi ne alakaysa. Fotolarımdan ikişer üçer tane kaydedilmiş.
Servise ver hemen canım iphone 'nin yaptığı bir sorun kendileri çözsünler!!!kızlar selam :)
Sana ne yazsam bilemedim haşikiğo kardeşimAyfonun var derdin var elit olmak zor vesselam
Aslında aşırı memnunum. Yine olsa yine alırım ama içime dert oldu. Bu ne ya çöp şuan şnan telimBendede 4 s var ama pişmanım sürekli kapanıyor tel gelince donuyor böyle tel görmedim
kızlar selam :)
Bendede 4 s var ama pişmanım sürekli kapanıyor tel gelince donuyor böyle tel görmedim
Aynı sorun sende de mi vardaha taksıdı bıtmedıydı gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?