- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Sanmamservise gönderin bence
Milyarlık telefonu atamam ben kusura bakma parayı sokaktan toplamıyorum.benim telefonum klozete düşse gider kendim atarım bozulmasına falan bakmam : D
Evet pirincin öyle bi özelliği var fakat bu ıphone'lar çok hassas hele bir de şimdi koli basili çıkma ihtimali yüksek :))çok uzun sure kalmadı suda ama pirinç nemini alıyormus sanırım internette okudum işe yarayanları ama umarım düzelir
Dalga geçmeye çalışmadım kendi yapacağımı söyledim ilk önce.. Benim içinde temizlik ön planda milyarlar önemli değil sizde kusura bakmayın..Milyarlık telefonu atamam ben kusura bakma parayı sokaktan toplamıyorum.
Düzelmez cnm bende aynen ıphonemu klozete düşürdüm içi iflas etmiş. Olmadı maalesef
Bak ben saf gibi gidip suya düştü dedim. Klozete düşürdüm demedim tabiKlozete düşürdüğünü söyleme. Kurutma makinesiyle soğuk ayarda güzelce kurut sonra da servise gönder
Yapamadı cnm su içine işlemiş dediler. Ama sen yukarda alıntı yaptığım arkadaşın dediğini bi yap bakalım. Kurut soğuk ayarda gğzelce suya düştü deme. Bi deneHadi yaaServis de mi yapamadı ?
Kızlar iphoneumu klozete düşürdüm evet iğrenç fakat eldiven takıp aldım mecburCıkardığımda ekran kapalıydı açmaya çalıştım açamadım.Hemen kuruladım sonra pirincin içine koydum duruyor sabahtan beri düzelir mi sizce daha önce böyle bir şey başına gelen var mı cidden çok moralim bozuldu
Bak ben saf gibi gidip suya düştü dedim. Klozete düşürdüm demedim tabiGaranti dışı kaldı dediler olsun dedim olacağını sanmayız ama bi bakalım dediler sonrada arayıp olmuyo içi gitmiş telin dediler
Yazık olmuş
Benimde kuzenimin eşi yanlışlıkla nevresimlerin içinde telefonu makineye atmış sonra çıkartıp pirince koymuş ardından kurutmuş servise göndermişler ne olduğunu anlamadık falan servis bir hafta sonra yenisini göndermiş yazılım kaynaklı hata diye
Aklınızda olsun bayanlar suya düşünce suya düştü demeyin!