telefonum az önce cebimden düştü ve şuan açılmıyor

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
kızlar benim telefonum az önce cebimden düştü ve şuan açılmıyo ne yapabilirim bilgisi olan varmı. ve dahada kötüsü telefonu alalı 3 gün olmadı

telefonunu alalı 3 gün olmadıysa geri götür sonuçta 0 sa 2 yıl garantisi var. 2. el ise 1 hafta değiştirirler ya da yenisini getirirler

Son düzenleme:
Dokunmatik telefonsa genelde hepsinde aynı sıkıntı yaşanıyo.Bataryasını sim kartını çıkar biraz öyle kalsın,sonra tekrar tak dene bakalım.Gene açılmıyosa şarza tak bakalım şarj oluyomu.

Dokunmatik telefonsa genelde hepsinde aynı sıkıntı yaşanıyo.Bataryasını sim kartını çıkar biraz öyle kalsın,sonra tekrar tak dene bakalım.Gene açılmıyosa şarza tak bakalım şarj oluyomu.

bie iki düşürmeden sonra o telefon sürekli kapanmaz mı canım :S benim öyle oluyordu hep gittim geri verdim.

bie iki düşürmeden sonra o telefon sürekli kapanmaz mı canım :S benim öyle oluyordu hep gittim geri verdim.

Arada sırada kapanır tabi bende 3senedir dokunmatik kullanıyorum,defalarcada düşürdüm.Nerden aldın öncelikle bunu soruyım? Geri götürdügünde hemen geri almazlar,cihaz önce bi servise gider 20gün sonra degişim kararı verilirse geri alınır 3günlük tel.bile olsa.Ama degişmeme ihtimali çok yüksek genelde yüzde 90 arızalar kullanıcı hatasi diyolar.

Benim dokunmatik benden neler çekmedi ki :) Kaç kez yere düştü, yıldırımdan yandı, spor yaparken cebimden asfalta düştü kasası kırıldı ohooo ama hala tıkır tıkır çalışıyor maşallah garantisi varsa eğer hiç durma hemen garantiye bırak, başka bir yerde de açtırma canım, inşallah en kısa zamanda telefonuna kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…