Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
telefonum az önce cebimden düştü ve şuan açılmıyor
Dokunmatik telefonsa genelde hepsinde aynı sıkıntı yaşanıyo.Bataryasını sim kartını çıkar biraz öyle kalsın,sonra tekrar tak dene bakalım.Gene açılmıyosa şarza tak bakalım şarj oluyomu.
Dokunmatik telefonsa genelde hepsinde aynı sıkıntı yaşanıyo.Bataryasını sim kartını çıkar biraz öyle kalsın,sonra tekrar tak dene bakalım.Gene açılmıyosa şarza tak bakalım şarj oluyomu.
Arada sırada kapanır tabi bende 3senedir dokunmatik kullanıyorum,defalarcada düşürdüm.Nerden aldın öncelikle bunu soruyım? Geri götürdügünde hemen geri almazlar,cihaz önce bi servise gider 20gün sonra degişim kararı verilirse geri alınır 3günlük tel.bile olsa.Ama degişmeme ihtimali çok yüksek genelde yüzde 90 arızalar kullanıcı hatasi diyolar.
Benim dokunmatik benden neler çekmedi ki :) Kaç kez yere düştü, yıldırımdan yandı, spor yaparken cebimden asfalta düştü kasası kırıldı ohooo ama hala tıkır tıkır çalışıyor maşallah garantisi varsa eğer hiç durma hemen garantiye bırak, başka bir yerde de açtırma canım, inşallah en kısa zamanda telefonuna kavuşursun