• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonu fabrika ayarlarina döndürdüm resimlerim gitti bilen varsa nolur yardim etsin çıldiricam

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Iyi geceler telefonum son bikac gndur android.proces.media diye hata verip galeriyi whatsapo vs durduruyordu.
Fabrika ayarlarina ykleyim dedim ama 2500 tane resim vardi hafiza karti almiyodu bende googgle fotograflar yedeklemeyi indrdim yedekle dedim ama olmamis telefonu bi sifirladim resimler gtmis snirimden oturup agliycam ogluslarimin bebeklikten bu yana tüm resimle aile resimlerimiz daha brsürü hepsi gtti cok snirim bozuldu .
Okadar geri getrme programi indirdim olmadi hepsi sahtekar varmi bi cözumú bilen varmi telefoncuya falan gtsem geri getreblirlermi ayy cok kötü oldum ya o resmler cok degerliydiiii

uzgunum ama...
Fabrika ayarlarına dönen telefondan pek bişey kurtarabileceginizi sanmıyorum.
bu yuzdende düzenli olarak harici bir bellege yedeklemeyi tavsiye ediyorum.
yinede bi telefoncuda şansınızı deneyin.

Telefonun dosya klasöründe DCIM klasörüne tıklayın, orada "thumbnails " tıklayın, silinen fotoğrafların bazılarını geri alabiliyor.

Telefonun dosya klasöründe DCIM klasörüne tıklayın, orada "thumbnails " tıklayın, silinen fotoğrafların bazılarını geri alabiliyor.

Biyerde okudum onu ama dcim klasörunde thumbnails diye bisey ckmiyorr malesef

Buldum canm ikisinide yaptim olmadi dün gece cektgim iki resm var sadece onlari gsteriyor

Back