Telefonla oynamayan bayan eleman aranıyor!

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
Telefonla oynamayan bayan eleman aranıyor!
Adana'da tekstil ürünleri satan mağaza işletmecisi Yılmaz Dolaşan'ın işyerine astığı, 'Telefonla oynamayan bayan eleman alınacak' duyurusu görenleri şaşırttı. Merkez Seyhan İlçesi Kuruköprü Mahallesi'nde bir tekstil ürünleri satan mağazanın işletmecisi Yılmaz Dolaşan, işyerinde sürekli çalıştırdığı 3 kadın elemandan telefonla uzun süre vakit geçirmeleri nedeniyle istediği verimi alamadığını söyledi. Bu nedenle 3 çalışanan işine son veren Dolaşan, mağaza girişine 'Telefonla oynamayan bayan eleman alınacak' yazısı astı. Görenlerin ilgisini çeken duyuru, bayan tezgahtarların ellerindeki cep telefonlarıyla sosyal paylaşım sitelerine girmeleri ve mesajlaşmaları nedeniyle verimli olamadığını savunan Dolaşan, "Mesai saatlerinde acil durumlar dışında telefonla oynamayan bayan elaman arıyorum. Ellerinde cep telefonu sosyal paylaşım sitelerini takip ediyorlar. Müşteriyle yeterince ilgilenmiyorlar. O yüzden de müşteri alışveriş yapmadan gidiyor. Uyarmama rağmen bu alışkanlıklarından vazgeçmediler. Ben de bütün elemanları işten çıkartıp bu duyuruyu hazırladım. İstediğim gibi eleman bulmayı umut ediyorum" dedi.

Video ve kaynak
http://www.sabah.com.tr/webtv/yasam/telefonla-oynamayan-bayan-eleman-araniyor

haklı, iş falan tamam dersin de sosyal hayatta da öyle. kahve içmeye gidiyoruz 2 kelime konuşulmuyor. karşımdaki sürekli telefonu ile meşgul.

Konusu gelmişken, bir mağazaya girdiğimde yardım rica etmeden gelip benimle birlikte mağazayı turlayan çalışanlardan çok rahatsız oluyorum. satışlarda azaltıcı etki olduğunu sanmıyorum. Ha müşteri ilgilenecek birini istiyor bulamıyordur o zaman tamam.

aynen. fırsat vermıyorlar rahat rahat bakmamıza. çeneden başka bişi degıl

Haklı bence de şimdi herkesin elinden telefon düşmüyor bağımlık olmuş hepimizde resmen ama tabi müşterilerin dibinden ayrılmayan satıcılara bende karşıyım alacağım birşey varsa bile almadan çıkarım

Yolda okulda evde işte wc de bile
Nedir bu telefon manyaklığı yahu
Özellikle yeni nesil telefonsuz zamanlarda nasıl vakit geçirirdi ne yapardı merak ediyorum doğrusu

evet sinir bozucu ama bende oğrenciyken hafta sonları buyuk bi mqğazada çalıştım ve bu soylediğinizi yapmayınca patrondan fırça yerdik..
keyfi bi durum değil yani

yıllar önce sık gittiğim bir kozmetik mağazasına gittim.Doğum sonrası kıyafetlerime alışamamıştım. (4 beden büyümüştüm.) Mağaza çalışanının biri diğerine göz kırptı ve beni gösterdi. Beni gören hanım kızımız arkamdan tüm mağazayı gezdi ve benim farketmediğimi zannetti. Ezik görüntümden hırsız zannetti heralde. O zaman birdaha alışverişe yakın zamanda çıkamayacağım için şampuan ve bakımsız ayaklarıma 4 adet ponza aldıktan sonra ordan çıktım. Eskiden çok gittiğim mağazaya bir daha uğramadım. Bu geçen sürede ezikk tipkerin hırsızlık yapmadığını, Hırsız tipinin çok geniş bir yelpaze olduğunu öğrenmiş olduklarını umuyorum. onlara yazık beni kaybettiler.

evet sinir bozucu ama bende oğrenciyken hafta sonları buyuk bi mqğazada çalıştım ve bu soylediğinizi yapmayınca patrondan fırça yerdik..
keyfi bi durum değil yani
evet, muhtemelen öyle söyleniyorda öyle yapıyorlar. Ne yapmak ne söylemek lazım acaba kırmadan bizi takip etmelerini bırakmaları için. siz deneyimlisiniz akıl verin bize

evet, muhtemelen öyle söyleniyorda öyle yapıyorlar. Ne yapmak ne söylemek lazım acaba kırmadan bizi takip etmelerini bırakmaları için. siz deneyimlisiniz akıl verin bize
mağaza muduruyle, yani işverenle goruşun bnce. Çunku aksi taktirde eleman azarlanıyo.
rahatsızlığınızı dile getirin, mutlaka ilgileneceklerdir. Muşteri memnuniyeti çok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…