- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
aynen. fırsat vermıyorlar rahat rahat bakmamıza. çeneden başka bişi degılKonusu gelmişken, bir mağazaya girdiğimde yardım rica etmeden gelip benimle birlikte mağazayı turlayan çalışanlardan çok rahatsız oluyorum. satışlarda azaltıcı etki olduğunu sanmıyorum. Ha müşteri ilgilenecek birini istiyor bulamıyordur o zaman tamam.
Konusu gelmişken, bir mağazaya girdiğimde yardım rica etmeden gelip benimle birlikte mağazayı turlayan çalışanlardan çok rahatsız oluyorum. satışlarda azaltıcı etki olduğunu sanmıyorum. Ha müşteri ilgilenecek birini istiyor bulamıyordur o zaman tamam.
evet, muhtemelen öyle söyleniyorda öyle yapıyorlar. Ne yapmak ne söylemek lazım acaba kırmadan bizi takip etmelerini bırakmaları için. siz deneyimlisiniz akıl verin bizeevet sinir bozucu ama bende oğrenciyken hafta sonları buyuk bi mqğazada çalıştım ve bu soylediğinizi yapmayınca patrondan fırça yerdik..
keyfi bi durum değil yani
mağaza muduruyle, yani işverenle goruşun bnce. Çunku aksi taktirde eleman azarlanıyo.evet, muhtemelen öyle söyleniyorda öyle yapıyorlar. Ne yapmak ne söylemek lazım acaba kırmadan bizi takip etmelerini bırakmaları için. siz deneyimlisiniz akıl verin bize