• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonla ilişkiniz

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
Hayırlı sabahlar
Hanımlar merak ediyorum, ne sıklıkla telefonu elinize alırsıniz(arama,sosyal medya,whatsapp vs..) ne kadar vakit gecirirsinuz?

Ben 29 yasındayim iki cocugum var ve genelde evde is yaparken youtubeda video acar dinlerim.
Cocuklarimi telefon icin ilgisiz birakmam ama mesajlarimda telde birikmez.
bazıları der cok iyi ayarliyorsun biz bazen yetisemiyoruz vs.

Bazi insanlarda yogundum bakamadım diyor. Sonra görüyoruz ki sosyal medyada foto atti begendi yorum yapti vs.
Hepimiz yogunuz ama bazilarinin isine mi gelmiyor yada sevmiyor mu bilemedim;)
Acaba benmi cok sıkı fıkıyım diye düşünmeden de edemedim. Belki elim cabuk hemen bakabiliyorum.

Ben de sevmem öyle zırt pırt alıp açmayı...öyle herkese de hemen cevap yazmam.hatta bazı ortamlarda herkes telefonunu bir sepete bırakıp öyle giriyoruz o ortama.yoksa sohbet muhabbet sıfır...bence de abartıyorsunuz...kızım üç yaşındayken babasına kızmıştı hep telefona bakıyorsun diye,sonra da çocuklara telefon merakı salıyor...

İşyerınde sürekli elimde. Ama evde genellikle çantamdan bıle çıkarmam . :KK53:
Hafta sonuda dışardaysam elimdedir evdeysem yıne çantamdadır.

Ben hayatimin hic bi doneminde buraya bu kadar takilmadim mesela:)) uzun suredirde uyeyim halbuki.. yemek yaparken filan bile giriyorum..sadece burayada degil ayrica..egleniyosam vakit ayiririm, zevk almadigim zmn birakirim sorun olmaz bence..

Arada bi banlaniyozda en azindanburdan uzak kaliyoz

Benim sosyal medyam yok evlenmeden önce eşimle sürekli iletişim halindeydik o yüzden elimdeydi ama iş yerinde yogundum o kadar ilgilenemezdir. Evlendim işten ayrıldım herkesten çok uzak bir şehire yerleştik bu sefer yine elimde oldu annemle telefonda konuşmayız msjlaşırız arkadaşlarımla ayrıca kk yı takip ederim sık. Eşim şubatta göreve gitti ilk 3 ay sürekli tv de haber kanalı açık elimde haber siteleri. Haber bakmayı daha yaklaşık geçen ay bıraktım sayılır. Ama eşimle hala çok sıkı iletişim halindeyiz ondan elimde . Birisi yazsa hemen cvp yazıyorum ve burada zaman geçiriyorum yine . Bağımlı olduğum kesin

günümün 2- 3 saati geçmese daha iyi olabilirdi.

Ben telefonda oyun bağımlısıyım çok sık elime alırım ta ki oğlumla bir araya gelinceye kadar.
Okulda teneffüslerde full telefonla meşgul oluyorum desem yeridir. Mesela şu an dersim boş yine telefona gömülüyüm keşke kapatıp bıraksam bir kenara.

işyerınde hıc elıme bıle almam. iş cıkısında bakar sosyal medyaya bakar cıkarım. cunku ısten sonra spora gıdıyorum sporda elımde tel olmasından hoslanmıyorum. eve geldıgımde ise yatarken bakar yıne cıkarım.

Sabah kalkıp kk giriyorum sosyal medyalara bakiyorum bir saat snra bi aliyorum gece 2 ye kadar filan eşim çok kızıyor ama ailem hep uzakta konusuyoruz msjlasiyoruz instaya girince zaten cikilmiyor ama evimin işi çocuklarım yemegim yapiorum hepsini de

yerine gore elime alirim.mesela bi ortamdaysam cok onemli bisey olmadikca elime almam.ama yalnizken bi saniye birakmam elimden.bagimli miyim bilmiyorum ama ozellikle sosyal medyayi cok seviyorum

Hayırlı sabahlar
Hanımlar merak ediyorum, ne sıklıkla telefonu elinize alırsıniz(arama,sosyal medya,whatsapp vs..) ne kadar vakit gecirirsinuz?

Ben 29 yasındayim iki cocugum var ve genelde evde is yaparken youtubeda video acar dinlerim.
Cocuklarimi telefon icin ilgisiz birakmam ama mesajlarimda telde birikmez.
bazıları der cok iyi ayarliyorsun biz bazen yetisemiyoruz vs.

Bazi insanlarda yogundum bakamadım diyor. Sonra görüyoruz ki sosyal medyada foto atti begendi yorum yapti vs.
Hepimiz yogunuz ama bazilarinin isine mi gelmiyor yada sevmiyor mu bilemedim:KK66:
Acaba benmi cok sıkı fıkıyım diye düşünmeden de edemedim. Belki elim cabuk hemen bakabiliyorum.

Telefonla belki cok degil ama soyle tv uzerinden de sosyal hesaplara erisebildigimden tv kumandasi, ipad veya telefon 3unden biri muhakkak yanimda. Bagimli degilim ama cok iciceyim. :KK54:

Yani ben bakarım ara sıra ama çok çok boş kalmam yapıcak hiçbi işim olmaması lazım.. Mesela hafta sonlarım genelde çok sosyal ve hareketli geçer cuma akşamından itibaren nerdeyse pazartesiye kadar elime telefonu sadece iletişim için alırım.. Biraz rahat bi işim var hafta içi çok sıkılıyorum ama onda da genelde ya burdayım ya da ekşideyimdir, ya da bişey araştırıp okuyorumdur, en kötü oyun oynuyorumdur.. İnsanların resimlerine bakmaktan daha önemli bi amaç gibi geliyo bana oyun oynamak bile.. Bence ilgi alanıyla alakalı bi durum.. ben pek sevmiyorum sanırım..

Siz sürekli bakabiliyorsunuzdur mesajlara cevap verebiliyorsunuzdur ama başkaları alamıyor olabilir çok önemsemiyor telefonla fazla vakit harcamıyor olabilir herks farklı yani neden mesajları görmüyor diye başkalarına alınamayız değil mi benim baya tüm gün elimde ama çocuk olunca bu durum değişir

Hepimiz yogunuz ama bazilarinin isine mi gelmiyor yada sevmiyor mu bilemedim:KK66:
ya buna da şöyle cevap veriyim gerçekten bazen eşim bizim fotomuzu paylaşıyo onu bile görmüyorum günlerce.. Bazen giriyorum sırf eşe dosta ayıp olmasın diye hızlı hızlı ana sayfaya düşen bikaç fotoyu nerdeyse bakmadan beğenip geçiyorum ama fazla dayanamıyorum hemen geri çıkıyorum.. yani çok sık girmeyince sayfada çok ilerlemeyince de görülmeyebiliyo.. Görmem gereken şeyleri bana link mesaj falan atıyo bazen eşim arkadaşlarım falan görmediğimden adları gibi emin olduklarından :D

Back
X