• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefonla ilgili yardım

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.080
498
47
arkadaşlar telefonumu pantolonumun cebinde unuttum :58:ve yeni almıştım makinede 40 derecede çalışıyordu ve ses gelince telefonu unuttuğumu farkettim :52:ve çıkarıp kuruttum bu gün ikinci gün ama çalışmıyor tamir edilirmi acaba bilgisi olan varmı

canım benim telefonumda suya düştü ama maalesef bidaha çalışmadı :26: sen yinede bir tamirciye götür kız nasıl unuttun cebinde hadi unuttun bbide makinaya atmışın:1:

kızlar çok teşekkür ederim allah razı olsun yanıtladınız ya
çıkardım hemen kuruttum saç kurutma makinesi ile yeni almıştık ya eşime söyleyemiyorum
tamirciye nasıl gidiyki bebek var evde çarşı uzak acaba netten 12 taksitle aynısını mı alsam tamire versem çalışırmıki çalışmazsa hiç uğraşmıyayım diyorum arkadaşlar:44:

tamamen kuruttunuz mu ? bde soguk havayla kurutmanız daha iyi olur. Açmayın siz.telefoncuya götürene kadar en azından. Eşiniz ters tepkimi verirki :/

tamamen kuruttunuz mu ? bde soguk havayla kurutmanız daha iyi olur. Açmayın siz.telefoncuya götürene kadar en azından. Eşiniz ters tepkimi verirki :/
eşim kızabilirde ama ben onu üzmek istemiyorum üzülücek yeni almıştık peşin 500 e üzülmesini istemiyorum açıkça

Back