İftira davası açınArkadaslar ben bosanma aşamasındayım ve bana göre bir kumpas kuruldu bana bunun hakkında fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var. Eş denen kişi beni aldattı o yüzden boşanma davası açmıştım ama oda bana dava açtı asıl o beni aldattı diye.. Kısaca olaydan bahsediyorum. Benim evliyken kullandıgım telefon hattı eş kişisinin üzerineydi. Ve gerçekten benim aramadığım numaraları aramış gibi tarihi arama süreleri olan bir döküm var. Gerçekten aramadim hatta nummaralarda çok garip 20 kadar numara var ve hepsi 0559 046 ** ** hepsinin başı böyle sadece son dört rakamları farklı. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazabilirler mi. Ha bu arada numaraları aradık kim ki diye yanlış veya eksik tuşladınız diyor. Numara sahibine baktık ordan da boş kimse yok. Numara var 20 kadar ama muhattap kimse yok. Lutfen yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi akşamlar.
E tamam bunları dökümle bir de iftira davası aç tazminat isteArkadaslar ben bosanma aşamasındayım ve bana göre bir kumpas kuruldu bana bunun hakkında fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var. Eş denen kişi beni aldattı o yüzden boşanma davası açmıştım ama oda bana dava açtı asıl o beni aldattı diye.. Kısaca olaydan bahsediyorum. Benim evliyken kullandıgım telefon hattı eş kişisinin üzerineydi. Ve gerçekten benim aramadığım numaraları aramış gibi tarihi arama süreleri olan bir döküm var. Gerçekten aramadim hatta nummaralarda çok garip 20 kadar numara var ve hepsi 0559 046 ** ** hepsinin başı böyle sadece son dört rakamları farklı. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazabilirler mi. Ha bu arada numaraları aradık kim ki diye yanlış veya eksik tuşladınız diyor. Numara sahibine baktık ordan da boş kimse yok. Numara var 20 kadar ama muhattap kimse yok. Lutfen yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi akşamlar.
Bu numaraların varlıgından yeni haberim oldu. Ve ben böyle birsey yapmayınca avaba kimi aramisiz dite aradim ve dikkatimi oyle cekti numaralardaki gariplik. Bende anlamadim işte nasil oluyor bilen arkadaşlarfan yardım istiyorumTelefon dökümlerinde yanlışlık olmaz bu dökümü siz kendinizmi çıkardınız yoksa eşinizmi gösteriyor bunu size. Anca telefonunuzu eline alıp araması lazım bi yerleri. Ve bu numaralar kullanılmayan numaraysa dökümde nasıl arama süresi oluyor?
Aynen ben alamıyorum dökümü. Ben ayrıldığim gunden beri farklı hat kullanıyorum. Ama ailem cevreme karsı snek küçuk mihde bulandırıyor gibi bir duruma düştüm kendimi aklamam lazım cunku ben eminim kendimdenHat sahibi kendisi olmadığı için ayrıntılı döküm alamaz konu sahibi. Sizin savcılığa başvuruda bulunup ses kayıtlarının dinlenmesini istemeniz lazım. Ve bence başka bir hat kullanmaya başlayın sim kartı değiştirip daha fazla kurnazlık yapabilirler
Hayır ayrılmadan önce aranmış gorünüyor. Arkadaslar arama yapmadığımda eminim acaba hat bununuzerine olunca bilgisayar araciligiyla birseyler yapmis olabilir miAyrıldığınız gunden itibaren mi aranmis numaralar evliyken mi saatleri isteyin sinyalin adresini isteyin. hangi bolgeden aliyor diye .sonrasinda evliyken arandiysa es saatleri evdemi diye ona dikkat edin siz evliyken sizden habersiz mi aramis ex kocaniz avkt daha iyi bilir aklıma bunlar geliyor
20’den fazla aynı numarayla başlayan ama son 4 rakamı farklı numaralar gelen aramalar mı mı giden aramalar mı olarak görünüyor ?H
Hayır ayrılmadan önce aranmış gorünüyor. Arkadaslar arama yapmadığımda eminim acaba hat bununuzerine olunca bilgisayar araciligiyla birseyler yapmis olabilir mi
O dökümü nerden elde etmiş ?Arkadaslar ben bosanma aşamasındayım ve bana göre bir kumpas kuruldu bana bunun hakkında fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var. Eş denen kişi beni aldattı o yüzden boşanma davası açmıştım ama oda bana dava açtı asıl o beni aldattı diye.. Kısaca olaydan bahsediyorum. Benim evliyken kullandıgım telefon hattı eş kişisinin üzerineydi. Ve gerçekten benim aramadığım numaraları aramış gibi tarihi arama süreleri olan bir döküm var. Gerçekten aramadim hatta nummaralarda çok garip 20 kadar numara var ve hepsi 0559 046 ** ** hepsinin başı böyle sadece son dört rakamları farklı. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazabilirler mi. Ha bu arada numaraları aradık kim ki diye yanlış veya eksik tuşladınız diyor. Numara sahibine baktık ordan da boş kimse yok. Numara var 20 kadar ama muhattap kimse yok. Lutfen yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi akşamlar.
Biraz karisik geldigi icin soruyorum. Su an avukatin var. Avukatin aciklamamiz lazim durumu demis, sen, ben anlatiyorum durumu diyorsun. Sonra iftira davasi acalim diyorsun, avukat gerek yok diyor.Benim kullandığım telefondan arama yapılmış görünüyor. Ve saatleri olsun konuşma süreleri olsun hepsi görünüyor. 18 dk lık konuşmada var 3 sn lik konuşmada. Avukatım açıklamamız lazım diyor ben anlatıyorum durumu. Yok ben bisey yapmadım diyorum iftira davası açalım diyorum o gerek yok diyor. Nasıl açıklanacak bilmiyorum. Onuda anlamiş degilim. Kafanızda soru işaretleri var bazı şeyler eksik gibi geliyor olabilir. Mesela avukatın degil mi söyle yapmak zorunda gibi gibi. Olmuyor işte elimde degil. Gerçekten bittim ben, yoruldum. Artık savaşamıyorum. 28 yaşındayım ama neyin bedelini ödüyorum bilmiyorum
Arkadaslar ben bosanma aşamasındayım ve bana göre bir kumpas kuruldu bana bunun hakkında fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var. Eş denen kişi beni aldattı o yüzden boşanma davası açmıştım ama oda bana dava açtı asıl o beni aldattı diye.. Kısaca olaydan bahsediyorum. Benim evliyken kullandıgım telefon hattı eş kişisinin üzerineydi. Ve gerçekten benim aramadığım numaraları aramış gibi tarihi arama süreleri olan bir döküm var. Gerçekten aramadim hatta nummaralarda çok garip 20 kadar numara var ve hepsi 0559 046 ** ** hepsinin başı böyle sadece son dört rakamları farklı. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazabilirler mi. Ha bu arada numaraları aradık kim ki diye yanlış veya eksik tuşladınız diyor. Numara sahibine baktık ordan da boş kimse yok. Numara var 20 kadar ama muhattap kimse yok. Lutfen yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi akşamlar.