telefon

heliosss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
69
26
arkadaşlar ilişkinizde telefon,face vs. karıştırma huyunuz var mı ? ben sevmiyorum.yapmıyorumda ama hala doğru olanın hangisi olduğuna karar vermiş değilim bir yanım güven diyor, bazende formlarda okuduklarımdan sonra bu hayatta kimseye güven olmaz diyorum.

ben yapmıyorum zaten kendisi açıp gösteriyor
ama dediğin gibi bu zamanda kimseye güven olmaz
ama yine de yapmak isteyen her şekilde yapar :)

ben yapmıyorum zaten kendisi açıp gösteriyor
ama dediğin gibi bu zamanda kimseye güven olmaz
ama yine de yapmak isteyen her şekilde yapar :)

bende eğer yanımda oynuyorsa burnundan getiriyorum artık gösteriyor bi dk şuna yazyim şununla konşyim gibisinden ama teli alıpta karıştırmayı yediremiyorum kendime.telini elime alınca paniklemiyo da

bende eğer yanımda oynuyorsa burnundan getiriyorum artık gösteriyor bi dk şuna yazyim şununla konşyim gibisinden ama teli alıpta karıştırmayı yediremiyorum kendime.telini elime alınca paniklemiyo da
bence ehvam yapma hiç,eğer yaparsa inan bana bi yerlerden bi şekilde pat diye karşına çıkıyor :) şayet zamanında yaşadım bunu hemde 2 kere :)
güven konusu çok hassastır,şahsen yapan biri inan o telefonu ortalığa da koymaz

benim eşimin facesi falan yok ama telefonuna arada bir bakıyorum.birşeylerden şüphelendiğimden değil bakıyorum işte.internete girmek için alıyorum genelde, laptopu açana kadar.eğer yanlış bişeyler yapıyorsa zaten pofunun dediği gibi ortalığa bırakmaz telefonu.köşe bucak kaçırır

hiç yapmadım, yapmam da. yapacak olan adam 2. telefon taşır yine de bi halt eder. bana göre bir ilişkide güven yoksa o ilişkiden hayır gelmez. ben güveniyorum, o da aynı şekilde bana güvenir. bu tarz şeyler yaparak karşınızdakini yıpratmayın derim.

Güvensiz ilişki olmaz.yapmam, yapmak isteyene de tavsiye etmem ne gerek var psikolojini bozmaya mantıken güvenmiyorsan ne işin var o adamla..Üstelik aldatmak isteyen her türlü aldatır yedek telefon, yedek hesap falan filan..
Eğer zaten senden gizli birşeyler çeviriyorsa bunu hareketlerinden anlarsın. Şüpheli hareketler sergilerse kontrol edersin.

vala bişey diyimmi şuda kız kıza konuşuyoruz :) ben benimkinin telefonunu ele geçirebilip casus program yükleme hayalleri kuruyorum hergece güvenmiyorum ben erkeklere nolursa olsun etrafımdaki herkes aldatıyor insanı 20 yıllık koca aldatıyor sevgiliye güvenmi olurmuş? hadi sevgiliye gözümü karartıp güvendim diyelim ya zamane şırfıntıları? valla gündelikçisine gidip para teklif etmeyi düşünüyorum telefonunu 10 dk ele geçirip bana versin ahahahahahhaha

hımm bu konuda ben pro yum her ne kadar artık yapmaya gerek görmesem de utangaç olduğum ilk zamanlarımızda kullandığım taktiği paylaşmak isterim.

öncelikle bir kafede karşı karşıya oturulurken (yemek yerken yanı sevgiliniz bir şeylerle ilgilenirken yapmanız daha iyi olur) beyimizin telefonu alınır aşkım oyun oynayacağım denilir (mümkünse bilgi oyunu yada beceri olsun. candy crush gibi. yani aksiyon olmasın ki sürekli tık tık telefona basmanızı beklemesin ) neyse oyun açılır biraz onun göreceği şekilde masada oynanır (burada güven veriyoruz, ha unutmadan aynı zamanda onunla da sohbet edin) neyse sonra yavaş hareketlerle telefon onun göremeyeceği şekilde ele alınır, wifi kontrol edilerek (whatsappta ç. içi olmak istemeyiz değil mi?) mesajlara vs bakılır ama asla renk verilmez. bu arada en fazla 3dk nız var. vaktiniz kalırsa chrome geçmişe de şööyle bir göz atılır, ardından ortadaki tuşa uzun basılarak son uygulamalar kapatılır, al aşkım sıkıldım diyerek telefon geri yerine bırakılır.

ilişkinizde zaman geçtikçe "bir şey sakladığını gözünden anlama" seviyesine geldiğiniz için kendi kendinize bu yöntemi bırakacaksınız zaten. ama ilk dönemler için işe yarar

ben yapmıyorum.
eşimin hiçbirşeyini bızıklamam.
bitek facemizi ortak kullanıyoruz diye giriyorum onun dışındada kullandığımız başka bişi yok.
ama o bayılır kurcalamaya saat başı ver saat başı kurcalar bunun hazzı çok aciyip diyor

en temizi yeni hat alması ve face hesabını kapatması. biz öyle yaptık, onun da kafası rahat benim de.

mesajın kimden geldiğini kendi söyler zaten, ben nasıl kontrol ediliyormuş gibi telefonuma bakılmasından hoşlanmıyorsam aynı şekilde onun telefonunu da karıştırmam. zaten bir şeyler karıştırmak isteyen erkek bir yolunu bulur yine yapar. kendinizi yorup üzmeyin boşuna.

bakıp mutlu olacaksan bakmalısın bence,eğer için içini yiyorsa bakıp onunla konuşup rahat ettrimelisin,bence bu guven sorunu falan değil,arkadaşım 12 yıl bakmamıştı,aslaaaa,12 yıl sonra bişey durtmuş bakmışki ooooo adam eski sevgilisyle aşmış gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…